SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hedefteki Forvet (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32211)

B.DUMANLI 18.06.2011 18:09

Cevap: Hedef deki Forvet

Sivasspor yapmis oldugu ve göndermis oldugu oyuncularla yeni bir cehre kazanirken Riza calimbay yönetiminde bu yil kuvvetli bir Sivasspor seyredecegimize eminim.Türkiye icerisinden birde taninmis bir santrafor takima katabilirsek bu is tadindan yenilmez.

Ellez 18.06.2011 18:29

Bir kaç kez TVde galatasaray'da izledim. Ben bu oyuncunun çok isteksiz oynadığını izlenimine kapıldım.
Hani Anelka, fener de oynarken beğenmiyordu takımı, gol atınca falan sevinmiyordu. Battal da GS'de öyle oynuyordu.

cılgınsivas58 18.06.2011 18:43

yabancı kontenjanın boşaltılıp yabancı forvet alınması lazım mehmet te iyi olur

MaXiMuM 18.06.2011 18:50

[QUOTE=Ellez;725366]Bir kaç kez TVde galatasaray'da izledim. Ben bu oyuncunun çok isteksiz oynadığını izlenimine kapıldım.
Hani Anelka, fener de oynarken beğenmiyordu takımı, gol atınca falan sevinmiyordu. Battal da GS'de öyle oynuyordu.[/QUOTE]

Adam fenerlidir belki de :)

cılgınsivas58 18.06.2011 18:50

hayalkafe nerdesin:D

avare 18.06.2011 19:15

fenerbahceden Daniel Guiza yi alsak super olur Mecnun baskan iyi iliskiler icinde fener yonetimiyle hem fenerbahcede guizadan kurtulmak istiyor adamin bir yillik sozlesmesi kaldi neden son bir yili sivasta oynamasinki

tugrulist 18.06.2011 19:54

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]heLaL oLsun yönetim çaLışıyor :D[/COLOR][/FONT][/B]

furky.b 18.06.2011 20:44

Batdalin Haberine Seven Arkadaslara Guliyorum Acikcasi..
Elimizde [B]Pedriel[/B] diye Bir Oyuncu Var :) Bu Sene 8 Gol Atti Yanilmiyorsam Ve Ligde Kaldigimiza Buyuk Bir Payi Var..
[B]Pedriel Batdaldan [/B]Daha Yetenekli Bir Oyuncu Hatta Daha Genc ;) Ustelik Bolivia Milli Takiminda Oyniyor..
Sezon Basi Gorduk [B]Batdali[/B] :)

Bize [B]Adem Sari [/B]gibi hizli forvet lazim..

ozledımeskıyı 18.06.2011 21:18

[QUOTE=akifesk;725276]YALÇIN AYHANI bız alsak keşke[/QUOTE]

Bu mesajı da antep taraftarın sitesini baz alarak yazıyorum antep taraftarı şuna benzer şeyler söylüyor:
-Sedat 1 yalçın 2

-Gitsin zten nyedek durup yatıyo

-Emre güngör Danny varken buna gerek vardı zaten

-Ama iyi bir yedekti yer dolduruyordu

-Bir işe yaradığı yoktu süperlig den kimse stemez bece bank asya ya gider

-Niye ayrıldı anlayamadık çok iyi değildi ama sorun yoktu sanki

-Anca gider hiç sevmiyodum zaten anca hakeme itiraz edip durmadan kart yiyodu

-Kasapppppppp
Yalçın ayhan ı ben istemiyorum şahsen sedat bayrağa benziyor tarızı daha söylemeye gerek yok heralde :D

akifesk 18.06.2011 21:27

[QUOTE=ozledımeskıyı;725403]Bu mesajı da antep taraftarın sitesini baz alarak yazıyorum antep taraftarı şuna benzer şeyler söylüyor:
-Sedat 1 yalçın 2

-Gitsin zten nyedek durup yatıyo

-Emre güngör Danny varken buna gerek vardı zaten

-Ama iyi bir yedekti yer dolduruyordu

-Bir işe yaradığı yoktu süperlig den kimse stemez bece bank asya ya gider

-Niye ayrıldı anlayamadık çok iyi değildi ama sorun yoktu sanki

-Anca gider hiç sevmiyodum zaten anca hakeme itiraz edip durmadan kart yiyodu

-Kasapppppppp
Yalçın ayhan ı ben istemiyorum şahsen sedat bayrağa benziyor tarızı daha söylemeye gerek yok heralde :D[/QUOTE]

-rıza çalımbay'ın yalçını düşünürken antep formlarını okuyup ona göre karar vereceğini hiç sanmıyorum. yalçın konusunda kendı bıldığı dusunceleri mutlaka vardır.
-şu an stoper transferi gündemde yok zaten. ama bir ihtimal diallonun kamptaki durumu kötü olursa stopere oyuncu alınacak.
-bonservisi elınde olursa rıza çalımbay belkı düşünür.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:08.