![]() |
Cevap: Rıza Hoca'da İfade Verecek
riza hoca adina sevindim acikcasi
|
Rıza hoca ifade işi olmaması sevindirici ama bu uefa işi sakat ya habire bir haber cıkıyor bu trasferler nolacak simdi? onca yabancı yerli transfer parası bosamı yapıldı ?
|
[QUOTE=bulentt07;732014]Rıza hoca ifade işi olmaması sevindirici ama bu uefa işi sakat ya habire bir haber cıkıyor bu trasferler nolacak simdi? onca yabancı yerli transfer parası bosamı yapıldı ?[/QUOTE]
uefa FB nin sampiyonlar ligine katilmasini kabul etti |
[QUOTE=Dua;732026]uefa FB nin sampiyonlar ligine katilmasini kabul etti[/QUOTE]
bu saatten sonra katilsa ne olacak |
Riza hoca´ya yarina kadar müsade tanimislar,ifade vermesi icin. Umarim bir aksilk cikmaz.
|
[B]Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın şike soruşturması kapsamında bilgisine başvurulmak için emniyete çağırıldığı şeklindeki haberlerin tamamen asılsız olduğu bildirildi.
Dün akşamüzeri Hürdoğan Spor servisinin sorularını cevaplayan Çalımbay “ Bende basından duydum, bana gelen herhangi bir çağrı filan yok. Şu anda görevimin başındayım ve Avusturya kampının hazırlıklarını yapıyoruz”dedi. YİĞİDOLARA SELAM Hürdoğan aracılığıyla Yiğidolarada seslenen Teknik Direktör Rıza Çalımbay “Onlar rahat olsun göreceksiniz ciddi bir şey çıkmayacak, çünkü Sivasspor dün olduğu gibi bugünde tertemiz bir kulüptür. Yarın sabah (bugün) Avusturya'ya uçacağız bütün Yiğidolara selamlarımı gönderiyorum, onları çok seviyorum. Yeni sezonda inşallah gurur duyacakları bir takımla lige başlayacağız” şeklinde konuştu.[/B] |
şaşırdılar herhalde havalar sıcakya beyinsizlerin beynine güneş geçti herhalde
rıza hocanın ne işi olur böyle saçmalıklarla hayret |
ts başkanı sadri hazretleri 200le tahliye oluyor tabii arkası saglam
işalah sivassporun eline düşerler |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:20. |