![]() |
Cevap: Belgeler Federasyon'da!
ahmet celebi yuzunden sadece ceza aliriz kume dusurulmeyiz zanedersem oda bir sucu varsa yani
|
[QUOTE=sebasteia;734831]ahmet çelebi'nin ifadelerini baştan sona okudum, iddialar bu kadarla sınırlı ise çok da abartılacak bir durum yok! acaba farklı metinleri mi okuduk diğer arkadaşlarla?[/QUOTE]
Soruşturmanın gizliliği ile ilgili olarak burada bile yorum yaparken dikkat etmemiz gerekiyor aslında. İnternete düşen ifade belgelerinin gerçek olduğunu varsayarsak emniyet çok kapsamlı bir çalışma yapmış gibi görünüyor. Ama bizzat delil teşkil eder mi bilemem. Eğer bu ifadeler doğruysa Ahmet Çelebi'nin çok giriftli bir ilişki ağı var gibi görünüyor. Umarım Sivasspor camiasını temsil eden kimse pisliğe bulaşmamıştır. |
[QUOTE=tavarih;734834]Soruşturmanın gizliliği ile ilgili olarak burada bile yorum yaparken dikkat etmemiz gerekiyor aslında. İnternete düşen ifade belgelerinin gerçek olduğunu varsayarsak emniyet çok kapsamlı bir çalışma yapmış gibi görünüyor. Ama bizzat delil teşkil eder mi bilemem. Eğer bu ifadeler doğruysa Ahmet Çelebi'nin çok giriftli bir ilişki ağı var gibi görünüyor. Umarım Sivasspor camiasını temsil eden kimse pisliğe bulaşmamıştır.[/QUOTE]
umarım mecnun başkan'ın arkadaşı olmak dışında sivas'la hiçbir alakası olmayan birkişi yüzünden başımız yanmaz. ortada ahmet çelebi ve birkaç kişi daha var hem bariz fenerli olup hem sivasspor yönetimi ile içli dışlı olan. senin de bahsettiğin gibi bizim başımıza bariz deliller değil de bu girift ilişkiler ağı sıkıntı yaratacak gibi. ben en başından beri bariz bir şike olmadığını asıl sıkıntının birbirine geçmiş, kanka modundaki yönetimler olduğunu düşünüyordum. zaten savcılar da dikkat ederseniz 'organize örgüt'ten iddianame hazırlıyorlar. bu durumda kulübün değil de kişilerin ceza alması sanki daha mantıklı gibi. hayırlısı bakalım. umarım şikeye kulübümüz bulaşmamıştır. en başından beri bulaşmamış olduğuna inanıyorum, ancak eğer hakkaten şike yaptı ise sivasspor kulübü, adalet yerini bulsun ve isterse bir 38 yıl daha bekleyelim ama düşelim! bu durumda da akılsız başın cezasını ayaklar çeker deyip hakkımız olana razı oluruz. |
[QUOTE=sebasteia;734835]umarım mecnun başkan'ın arkadaşı olmak dışında sivas'la hiçbir alakası olmayan birkişi yüzünden başımız yanmaz. ortada ahmet çelebi ve birkaç kişi daha var hem bariz fenerli olup hem sivasspor yönetimi ile içli dışlı olan. senin de bahsettiğin gibi bizim başımıza bariz deliller değil de bu girift ilişkiler ağı sıkıntı yaratacak gibi. ben en başından beri bariz bir şike olmadığını asıl sıkıntının birbirine geçmiş, kanka modundaki yönetimler olduğunu düşünüyordum. zaten savcılar da dikkat ederseniz 'organize örgüt'ten iddianame hazırlıyorlar. bu durumda kulübün değil de kişilerin ceza alması sanki daha mantıklı gibi. hayırlısı bakalım. umarım şikeye kulübümüz bulaşmamıştır. en başından beri bulaşmamış olduğuna inanıyorum, ancak eğer hakkaten şike yaptı ise sivasspor kulübü, adalet yerini bulsun ve isterse bir 38 yıl daha bekleyelim ama düşelim! bu durumda da akılsız başın cezasını ayaklar çeker deyip hakkımız olana razı oluruz.[/QUOTE]
[B]Yazdıklarına aynen katılıyorum. Birşey ilave etmek istiyorum. Artık bu soruşturmadan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmamalı. Bundan sonra herkes kendine çekidüzen vermeli. Görüyorumki bizim taraftarlarımız arasında bile halen bazı kendini bilmezler başka takımlara düşmanlık yapmakla vakit geçiriyorlar. Ts, Ks veya başka camilara sataşma gayretindeler. Önce kendi kapımızın önü temiz olsun. Futbolda camilara, renklere saygı duymayı öğrenelim. Kimsenin tek başına büyük bir camiayı temsil etmediğini bilelim. Özellikle internet ortamında bazı cahillerin yaptığı münferit ve tatsız hadiselere karşı camiaları karalamayalım. Her an herşeyin futbolda mümkün olduğunu unutmayıp bunu sadece güzel bir spor organizasyonu olarak görelim ve bu sporun şehrimize katkı sağlaması için çalışalım. [/B] |
Ahmet Çelebi Diyarbakırlı ama Milliyetçidir.Alperen diyebilirz.Ancak çok demirbaş adam var.Yönetimde görebilirdik.Adam istifa etti zaten.Zaten federasyonda görev alacağı için düşmüştü yöneticiliği.Ama malum konu oradanda etti zaten..
Ayrıca Ahmet abi benim gibi koyu sedat abicidir.Ancak biz Alperenler olarak böyle eğitim almadık.Adalet yerini bulsun.Anlık bişeydir olduysa yani.Ceza çeker gelirse kucak açarız.Veya aklandı diyelim gelir gelir yine gelir.Sivassporun borcu yok çünkü..Her ikisine kızma hakkımız var.Alperen alpereni düzeltir. |
[QUOTE=tavarih;734829]Bilmediğimiz bu aydınlatıcı bilgileriniz sayesinde öğrenmiş olduk. Demek öyle hımmmm :confused:
Sayenizde bu tarz bilgileri alıp bilgileniyoruz ve geriliğimizden kurtulma fırsatı yakalıyoruz.[/QUOTE] Senide düzelteceğiz kardeş... Sağol...;) |
Allahın izni ile düşmeyeceğiz ligden.
|
[QUOTE=alemdarlar;734850]Senide düzelteceğiz kardeş... Sağol...;)[/QUOTE]
Herkes kendini düzeltirse yeterli olur kanımca :) |
[B]'Gerekirse Kupayı Bile Geri Alabiliriz'[/B]
Türk futbolunun en üst makamı olan Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike operasyonu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 3 Temmuz’dan bu yana şikeyle yatıp şikeyle kalkan Türk futbolunun en üst makamı olan Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, dün Emniyet’in G.Saray’la ilgili adım atması üzerine açıklama yaptı. Aydınlar’ın açıklaması şöyle: “20 yıl öncesine kadar inceleme yetkimiz var. Geriye dönük dosyaların adli boyutu olmaz ama biz gerekirse kupayı geri bile alırız.” [B]İSİM FARKETMEZ[/B] “Şu an yurt dışındayım. Olaylarla ilgili bilgim yok. Ancak şunu net biçimde söyleyebilirim: 20 yıl öncesine kadar dönüp inceleme yetkimiz var. Eğer bir başvuru, daha da önemlisi bir kanıt olursa tabii ki gerekeni yaparız, kim sportif suç işlemişse F.Bahçe, Beşiktaş, G.Saray, Trabzon bizim için farketmez. Biz zaten bu bataklığı kurutmaya geldik. Fakat geriye dönük dosyaların adli boyutu olmaz. Yasa yeni çıktığı için adli boyuttan öte biz, gerekirse kupa almak ve hak mahrumiyetleri vermek dahil her türlü yaptırımı uygularız..” |
[B]beyler, rahat olun hiç bir takım düşürülmeyecek, kişisel bazda ağır cezalar olabilir ama küme düşme olmayacak...(duyumlar sağlam)[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:55. |