![]() |
Cevap: İşte haftanın hakemleri..
[url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19769[/url]
trabzon bolgesi :mad: buda saka :D |
Cevap: Ankaragücü-Sivasspor Maç Tahminleri
bu maçda 3 puan alcz inş ... kayserı maçından 1 puan beklıyorm daha sonra duzelcek işler :)
|
elinizi vicdanınıza koyun adaletli namuslu şerefli bi şekilde yönetin maçları..başka bişey istemiyoruz ne lehimize nede aleyhimize hata yapın
|
Benim merak ettim konu maci yönetecek hakem kim???
Buna göre degerlendirmekte yarar var. Ankaragücü bugün yenilmesine ragmen gercekten iyi mücadele etti. Ama biz gercekten iyi bir takimiz,kaliteli oyuncularimiz var.bizim bütün ataklarimizi kesip takimin pisgolojisini bozup oyuncularida agrasif olmaya zorluyorlar.Bu oyuncularin yerinde biz taraftarlar olsak ne yapariz???? MACIN HAKEMI KIM? |
elinizi vijdanınıza koyun akşam kafanızı yastıga koyunca rahat uyuyun başkaları için vijdan azabı çekmeyın diliyorum iki haftadır sivas maçını yön* ler rahatsızlardır dilegım budur
|
bu maci,da almamiz zor, cunku ankaragucunun,de acil puan,a ihtiyaci var rakip takim,da siftah yapmak isteyecektir yani yine kolay mac olmayacak
|
Önümüzdeki Ankaragücü macindan üc puanla döneecegimizden eminim yeterki adaletli adil mac yönetilsin ve bu konuda Hüseyin sabanci´nin adil bir mac yönetecegine inaniyorum .
Basarilar yigidolar. |
Tabi yanilirimda hakem hatalari gectimiz ilk iki haftalar gibi bariz hatalar bizim aleyhimize verilirse kusura bakmayin artik Sivassporu kimse kurtaramaz.
Dikkat yenilirsek demiyorum hakem hatalari olursa diyorum buda demek oluyorki hersey masa basinda pilanlarak sivasspor´un defterinin dürülmüs olmasi. |
sivas spor bu maçta toparcanacak kendine gelecek ve 3 puan alacak....
|
isimiz kolay degil, bu mactan zar zor 3 puan bile alsak, sirada yine guclu rakipler var/bizi bekliyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:30. |