![]() |
Cevap: Sivasspor-Manisaspor
[B]Bu maça Cüneyt Çakır bilinçli olarak verildi bence.MHKde anladı artık bize çok fazla haksızlık yapıldığını.Hakem açısından bir problem olacağını sanmıyorum..
Normal şartlar altın kadromuzun şu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum.. -----------------Atilla---------------- Kerim-----Murat------Navratil-----Ziya Cerny-----Kadir-----Kıvanç-----Grosicki -----------------Erman---------------- ----------------Eneramo---------------[/B] |
dun antep yenildi,bu gunde ankaragucu ve ordu yenildi,yarin ki mac cok onem kazandi,taraftar 3 puana inaniyor
|
[QUOTE=Mustafa58Ağa;755311]3 farklı yensek altımıza alırız manisayı[/QUOTE]
[B]Yendiğimizde 4 puan verirlerse olur, neden olmasın[/B] :D:D:D |
sanırım taraftarlar bu maça pek ilgi göstermiyor belkide ilk sekiz için olan en önemli olan maça ilgi yok hayret
|
[B]1)mac berabere diyorum
2)eneramo ve kivanc varsa bu mac bizim diyorum[/B] |
[B]büyük ihtimalle maac saatinde enaramo belli olucak ve rasmussen iyileşti ilk 11 de başlarmı bilinmez. maça gelince bu maçta alınacak 3 puan cok onemli inşallah galibiyet alırız.[/B]
|
sakatların durumu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
cihan yılmazın durumu nedir? kalecimiz borjan iyi gününde olursa macı kazanırız? inşallah yarın şansta bizden yana olur.... galibiyet olsun skor önemli degil... |
pediriel le tek forvet başlarsakk en iyi berabere biter enaramo oynarsa kazanırız rasmussenle belli olmaz
|
zor bir mac olacak , kesin 3 puan almamiz gereken bir mac asagi,daki takimlar puan olarak bize cok yakinlar puanlar kayip edersek asagi,lara duseriz bunlar,i dusunerek bu mactan kesin 3 puan almaliyiz
|
1-0 olsun bizim olsun!
Alirsak bu maci öf degmeyin yigidonun keyfine,biz kim tutar ozama. B belediye´ye olumpiyat stsdini dar ederiz evel Allah.Tabiki hic bir mac oynmadan kazanilmaz ama Samsun spor´u evimizde rahat gecebilecegimizi düsünüyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:53. |