![]() |
Cevap: Jan Rajnoch Sivasspor'da
[I][B]Ligin en fazla gol yiyen takımından, en fazla gol yiyen 2. takımına geldi. Yabancılık çekmez :D:D:D [COLOR="Red"]ŞAKA ŞAKA[/COLOR]
Rajnoch iyi transfer, emeği geçenlere teşekkürler. Yalnız ücret konusunda açıklama yapılmadı sanırım...[/B][/I] |
Süper transfer sabah gördüm bu haberi önce inanmadım çok güzel iş başarılmış helal olsun sonra manşet58.com sitenin künyesine baktım bir de göreyim Spor Müdürü Erhan ERDOĞAN şaşkınlığım bir kat daha arttı bu isim bizlere yabancı gelmedi Erhan erdoğan sivasspor resmi sitelerine tarihin en güzel günlerini yaşatan kişi sivasspor sahip çıkmadı böyle çalışkan birini havada kaparlar böyle işte :)
|
efsane SİVASSPOR geri geliyor kadromuz müthiş orta saha ve forvette aldıkmı korcanda formunu yakaladımı KORKUN BİZDEN
|
ben yorumlari okudum birer birer bence çok sakin kaldiniz bana gore ben nerdeyse zil takip oyniyacaktim aklimin ucuna gelmezdi bu transferin olacagini allahim bin sukurler olsun beni sevindirdigin için !!!!!! :D
|
bu arada dogu_bey isim ver lutfen yalan yanlista olsa isim ver be gurban :D
|
Kaliteli bir isim SİVASSPOR umuza hayırlı olsun.
|
beğendiğim bi oyuncu hayırlı uğurlu olsun
|
Güzel transfer takıma faydalı olur inşaallah..
|
:DDEVRA ARASINDA böyle transfer yapılması çok önemli ankaragücünde beğendiğim serdar özkan murat duruer ve rajnoch tu aklımdan geçiyordu ankaragücünde gördüğüm kadarıyla sağ tarafta oynuyordu basarılıydıda navratille iyi anlaşacağına inanıyorum faty de gelince sivasspora gol atmak birazdaha zorlaşacaktır uyum sürecinide yaşamayacağına inanıyorum türk futbolunu az çok artık biliyor sivassporlada oynadı takımı tanıyor eğer şehrimize uyum sürecini yasamazsa çok çok faydalı olacaktır kendisine basarılar dilerim transferinde emeği geçen herkesede tesekkürler :D
|
öncelikle hayırlı uğurlu olsun sivasspora rajnoch..
Gökçeklerle Esen yelde Geremi rothen Sapara Vittek Sestak Derken Bide rajnoch diye Bi Adam Geldi Kim Lan bu falan derken yukarda saydığım 5 futbolcudanda daha futbolcu Daha Adam Daha Hırslı çıktı Öyleki yukarda saydığım topçuların Hepsi Kaçmasına rağmen Kendisi En Azından 7 Hafta Takımımızda Kaldı Saolsun Hırslı topçudur yediden yetmişe bir tane ankaragüçlü yoktur bu adamı sevmedim ısınamadım diyen kadıköyde 6 gol yedik çağırdık rajnochu bağrımıza bastık çünkü hırslı hiç bişeyi yoksa bile sahada hırsını görürsünüz. .. Giderken Kalbimdesin ankaragücü Taraftarı Diye gitti Ama ne Kadar Doğrudur Bilemeyiz... ayrıca navratil rada falan demişde sivaslı arkadaşlar kusura bakmasınlar navratille radayı topla bi rajnoch etmez bunuda maçlardaki futboluyla görürsünüz hepsinden önemlisi bu adam çek cumhuriyeti milli takımında ilk 11 oynayan bi adam... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:33. |