SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33503)

MeXeS58 08.01.2012 18:04

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B] bır sozum de kalecı atıllaya o topa ucabılırdı mı dıye dusundum gol pozısyonunda ucsa ucardı yanı ıkıncı yarı oldu duran toptan yuklenırken bız topu cıkardılar bız sol kanada oynadık erman kestı kalecı uctu aldı aynı pozısyon degıl ama yedıgımız golde kalecınınde payı var

acılen kalecı almak lazım topu oyuna hıc sokamıyor gerı pas atıyorsun adama duvara carpmıs gbı top gerı gelıyor tek olumlu kullanmadı gerıye verılen topları[/B]

58Sivaslilar 08.01.2012 18:07

Kadirde kusura bakmasin yaptigi hata karsinda bagzi elestiriler olmustur vede yaptik oda bizim hakkimiz fakat düzgün bir sekilde cünkü iki sezonun ezikligiden daha tam olarak kurtulmus degiliz ARTIK SSPOR BIZE Takim olarak VE tüm yigidolara güven vermege basladi

calipso 08.01.2012 18:09

maça kadirin sorumsuzluğu damga vurdu..ama maçın 1-0 bitmeyeceği belliydi ..golü son dakikada atmamıza çok sevindim....tüm eskişehir bir araya gelse çıkartamaz :D...biz her takıma gol atarız yeterki gol yemeyelim..ligde yenemeyeceğimiz takım yok..ben en çok gs ve bjk maçlarını bekliyorum...çünkü ikiside sivasa gelecek...onların gazını almak çok daha güzel ve keyifli olacak

mnt3 08.01.2012 18:20

Sivassporumuz zor bir deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı.Rıza Çalımbay ı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum.Kırmızı kart gören Kadir ise 3 yıldır bence takımımızın en istikrarlı oyuncusudur.Ona yapılan eleştirilerin çoğunun ağır olduğunu düşünüyorum

DOGU_BEY 08.01.2012 18:21

[B]Eğer şu maçta 1 pozisyona girip hiç top oynamayan Es esden puansız dönseydik çok yazık olurdu...Yaklaşık 50 dakika 10 kişi oynayıp son dakikaya kadar mücadele eden takımımızı kutluyorum...1-0 yenikken artık son dakikalarda 10 kişiyle de gol aramaya devam eden ve forveti 3'leyen (eneramo-suarez-cihan özkara) Rıza hocaya teşekkürlerimi de sunuyorum...Eğer 11'e 11 oynasaydık bu maçta 3 puanı rahatça alıdık...Artık bu takım 2 senedir yaşadığı travmayı atlattı, kimliğini bulmaya başladı..Arada yanlışları da olsa şu zor zamanda bu takımı buralara getiren Rıza hocaya, hemşehrimize saygılarımızı sunuyouruz...Son 2 sene bu zamanlarda ligde nasıl kalırızın hesabını yaparken şimdi hedef en az ilk 8 ve play-off! Bu takımı bu ağır travmadan buraya getirmek kolay iş değil...

Maça geelcek olursak maçın en kötüsü malesef Kadirdi..Atıldığı için yazmıyorum bunu, atılana kadar da zaten yaptığı inanılmaz top kayıpları ve hücumdayken sürekli yanlış pozisyonlarda bulunması takımı adeta 10 kişi oynatmıştı zaten...Bir de kızdığım nokta hiç etrafına bakamdan navratilin kafayla çıtığı topa paldır küldür girip adamı nerdeyse öldürecek harekette bulunması çok kötüydü, zaten o dakikadan sonra oyundan iyice koptu ve ilk yarının sonunda atıldı...Rıza hoca belki kadir atılmasa 2.devreye mutlaka kadir-kıvanç değişikliğiyle başalrdı diye düşünüyorum...Diğer etksisi 2 isim Grosicki ve Ermandı...Sahada en iyler Milan Cerny, Eneramo, giridkten sonra Kıvanç, Nvaratil ve 1-2 ufak hata yapsa da Rajnochdu..Kaan da sırıtmadan elinden geleni yaptı...Fırat Aydınusa gelecek olursak bence öyle abartıldığı kadar formda bir hakem falan değil...İlk yarıda kaç pozisyonda es eslileri uyarrıken daha ilk pozisyonda kadire cart diye kartı vermesi ve daha sonra 2.yarıda zembereği boşalmış saat gibi durmadan bizim oyunculara sarı kart vermesi bir kere daha sıradan bir hakem olduğunu gösterdi..Takdir hakalrını hep eskişehire kullandı, 10 kişi kalmış bir takıma en ufak şeylerde hala leblebi gibi karlarını gösterdi...

Rıza hoca iyi hamleler yaptı, zaten yedek kulubesi ve eksiklerin çok oluşu nedeniyle ancak bu akdar iyi kullanılabilirdi eldeki malzeme...Son dakikaya kadar oyunu 1-0'da iyi tuttuk ve son nefeste var gücümüzle 3 puan kadar değerli 1 puanı adlık...Maçtan önce tipik bir beraberlik maçı olur demiştim ve öyle de oldu..Ancak dediğim gibi 11'e 11 olsaydık 3 puanı almak işten bile değildi...[/B]

asabibaba 08.01.2012 18:29

eğitim şart esprisi bizim takım için cuk oturur bu ne demek [B]YEDEK KULUBESİNE TRANSFER ŞART PARA YOK DİJİTÜRK ÖDEMİYOR FUTBOL ANLAMAZ BUNU BAK KULÜBE BOOOŞŞŞŞŞ[/B];);)

KIZILCAN 08.01.2012 18:38

Bu arada ligde averajı sıfır olan tek takımız :) bu da ilginç bir anekdot.(Hele ki üst sıralarda olmamıza rağmen)

ozledımeskıyı 08.01.2012 18:42

Eskişehir taraftarı maçtan önce en az 2 farklı kazanıyodu:confused: 10 kişi kalmasak 0-4 biz yapcaktık ben 4 tane yediğimiz maça hiç üzülmemiştim 9 kişi takımdan ne olacaktı 1 tane frikik golü 2 penaltı :rolleyes: önümüze bakmalıyız ankaragücü maçına konsantre olmalıyız

dogan5880 08.01.2012 18:48

yav kamıle cernny top atsalar kanatlara yemın ederım çok rahat yenerdık

sivas_5201 08.01.2012 18:49

bence iyi oynamadik, eskisehirde oynamadi goze hos gelen bir futbol goremedim, bir puan sevindirici zaten kaleyi bulan 2 sut karsilikli gol oldu onun disinda birsey yok... insallah onumuzdeki macta iyi futbolla 3 puan aliriz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:38.