![]() |
Cevap: Zirve yolunda, haydi stadyuma!
Gelmeyen HAindir
|
güzel çağrı haydi yigidolar bu takım desteği hakediyor
|
bizler inandık sizler inanın bizim için bu maçı alın!!!
|
gücüne güç katmaya geldik
formanla ter olmaya geldik yiğido seninle ölmeye geldik |
yenelım de dolmasın stad
|
MUHTEMEL 11 HAKKINDA SÖYLENTİLER NELER?
RIZA HOCA RAJNOCH' U NERDE OYNATMALI? BENCE DEFANSİF ORTA SAHA OLARAK KADİR' LE BİRLİKTE OYNAMALI... |
[QUOTE=mertarcan;763611]MUHTEMEL 11 HAKKINDA SÖYLENTİLER NELER?
RIZA HOCA RAJNOCH' U NERDE OYNATMALI? BENCE DEFANSİF ORTA SAHA OLARAK KADİR' LE BİRLİKTE OYNAMALI...[/QUOTE] konu başlığına dikkat ettinizmi bu stadla ilgili bi konu . Sİvasspor antalyaspor konusuna yazmanız daha mantıklı olur.. böylesi güzel bi günde böle güzel bi şehir de hadi YİĞİDOLAR dolduralım su stadı... |
Bir aralar bizim Hikmet isminde Amigomuz vardi. Tezahurat yapmayanlar genelde su ifadeyi kullanirdi: Bagirmayan biyikli kari olsun derdi. Ben de bugun diyorum ki: Maca gitmeyen biyikli kari olsun :)
|
Ben işten izin alıp kaçmayı planlıyom hava çok güzel sadece kalın giymek lazım nolur nolmaz diye yoksa çok güzel. Bu maça gitmeyip hangi maça gidecez sivaslıyım diyen herkesin sivassporu stadda baararak desteklemesi lazım. Sivası seviyorsan gel. sevmiyorsan stada da gelme siteye de gelme .
stada gelmiyorsan sitedede sensiz olak daha iyi |
Sezon başından beri taraftarlarımızı ilk defa bu kadar coşkulu gördüm hep böyle olun maşallah taraftarlarda forma girdi :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26. |