![]() |
Cevap: Lanetliyoruz !
ligtv de Markus Merk yorumu yuzde yuz kirmizi kart soylicek baska bisey yok hakem 2-1 yendi bizi
|
Hakemler Halen Boyle Hatalar Yapip Hakkimiz yeniliyorsa Yaziklar olsun !!!!! BEN DiYORUM Ki !!!!!!!!!!!!! YONETiM ISTIFAAAAAAAAAA !!!!!!!!! insan bi bakar bune ya mal mal oturmus bakiyolar oyle hatalara YONETIM ISTIFA YONETIM ISTIFA YONETIM ISTIFA !!!!!!!!!!!
|
yine uyku yok bize bügün..yenildiğimiz her maç kahrolduk bu sene..çünkü ya çok kolayları atamadık ya çok basit golleri yedik.hakemlere gelince katlettiler bizi resmen... ah kuddusi ahh sana ne diyim bilmiyorum..yöneticilerimiz hiç piyasada yoklar bi sindirilmiş korkmuşluk var bu sene kimse bi açıklama yapmıyor,bildiğiniz bişeylermi var söyleyin ya da çıkın iki kelime konuşun.kafaya oynadığımız sene medyatik olmuştunuz şimdi nerdesiniz!!!biz buraya yazıyoruz kendi çapımızda siz ne yapıyorsunuz yoksa biz başka maçlarımı izliyoz nerdesiniz?
|
Lanet olsun senin gibi hakeme
|
lig tv ana sayfada hiç tekmeden bahsetmemiş bile yazıklar olsun çok sinirlendim ve şu mesajı gönderdim
haber başlıklarında neden volkan şenin sivassporlu kağana attığı uçan tekmesi yok acaba neden bu kadar yanlı bi tutum içerisindesiniz? |
pozısyonun resmı yada vıdeosunu bulup atabılecek babayiğit varmıdır ?
|
trt HD de güzelce açıkladılar yüzde yüz kırmızı...ancak görüpte bunu vermeyen hakeme ne denir!!!!!hakeminde gördüğü kesin çünki sarı gösterdi,sivaslı oyunculara gs maçından önce ince ince çift sarı nasıl olsa bağırsalar bile sesleri duyulmaz rakiplerimize gelince bariz kırmızılar sarı oluyor nasıl olsa basında imha edilir......
haysiyetli şerefli bir hakem çıkar basının karşısına gösterdiği kartın mantığını açıklar,bizde küfür etmek zorunda kalmayız(tabi açıklayabilirse..) |
tamam hakeme kızalım haftalardır doğruyorlar bizi. ama bu maçı hak edecek ne yaptı takım ne yaptı reziller.
|
[QUOTE=Sivas_SporLu58;773615]eneramo sivasa geldiğin güne imzayı attıgın güne lisansını aldıgın güne lanet olsun pislik herif sana atılan her topu rakip takıma teslim ettin bu bir değil iki değil haftalardır aynısını yapıyosun senin yerınde kaleci nihat olsa senden daha iyi oynardı en azından sut cekerdi bende seni lanetliyorum eneramo Allah belanı versin[/QUOTE]Biraz ağır olmuş gardaş bende futbolunu beğenmiyorum sonuçta çok sevdiğimiz sivasspor formasını sırtında ıslatıyor
|
Digitürk ü Plus olan kim var ??????
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:57. |