SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33903)

burak58as553 20.03.2012 21:59

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Rıza Hoca'yı eleştiren burda mı ?

Helal olsun ne güzel analiz etmiş Gs'yi..[/B]

asabibaba 20.03.2012 21:59

İLK DEFA ENERAMO ATTIĞI ÇALIMLARDAN SONRA KENDİNİ YERE ATMADAN KOŞU YAPINCA İYİ FUTBOLUNU GÖRME ŞANSIMIZ DOĞDU :)

migroArmis 20.03.2012 22:00

Büyük takım mağlupken maç nasıl büyük takım lehine çevrilebilir...Okullarda ders olarak okutulacak bir pozisyon..Dakika 80 Sivas 1-0 önde gs komple cıkınca kontralar yiyor ya 1-1 olacak yada Sivas 2-0 yapıp maçı koparacak.Eneramo almış sağ taraftan topu gidiyor g.s li oyuncu tekme sallıyor tam çizgide yan hakem pozisyonun içinde faulü çalmıyorda orta hakem 40 metreden faulu çalabiliyor...Orda oynatsa maç 2-0 olacak bi şekilde oynatmaması lazım..Onu yaptıda zaten Abitoğlu...Bazen burada hakemleri eleştiren arkadaşlara çokta fazla kızamıyorum.Bu tip hareketler tamamiyle terbiyesizliktir.Hak yemektir..Biz haticeye değil neticeye bakalım....Sivas Bursa elele hep beraber finale..o kadar....

asabibaba 20.03.2012 22:01

[QUOTE=Ferhat06;775552]Fatih hocaya ayıp oldu,UJFALUSI ile başbaşa verip ağlarlar artık.Bize bu onuru yaşatan herkesi hürmetle selamlıyorum.[/QUOTE]

FERHAT KARDEŞ BU YAZINA ÜZÜLEREK 1 KERE TEŞEKKÜR ETTİM BAŞKA TEŞEKKÜR HAKKIMIZ OLMADIĞI İÇİN ÜZGÜNÜM HAKKIM OLSA SABAHA KADAR OKUR GÜLER TEŞEKKÜR EDERDİMM

avare 20.03.2012 22:02

bu maci unutup hic bir sekilde ciddiyetimizi kaybetmeden onumuze bakmaliyiz bu galibitette emegi gecen butun herkesi yurekten kutluyorum

stain 20.03.2012 22:04

[QUOTE=Salim58;775559][B]Fatih hoca ağzını burnunu oynatıp duruyordu.:)

Maçla ilgili yorumu ne olur acaba büyük merak içerisindeyim.[/B][/QUOTE]

kesin yine hakemi tebrik etmişti r istanbuldaki ilk maçta olduğu gibi :D

58ToPraK58 20.03.2012 22:04

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :
Maçın ilk otuz dakikasında çok tutuktuk geriye çok yaslandık ama ondan sonra ilk yarının son beş dakikasından itibaren oyuna ağırlığımızı koymaya başladık. Bizim ligde gereğinden fazla açık oynama hatasına bu kez Gs düştü ve maçın sonucu ortada.

Maçın en iyisi kimdi :
Takım olarak iyiydik ama defans bugün çok çok iyiydi. Murat Akça ve Faty özellikle çok iyiydi ellerinden geleni yaptılar.

Maçın en kötüsü kimdi :
Maçın en kötüsü taraflı maç sunumuyla spikerlerdi. Siz orada profesyonel iş yapıyorsunuz nedir bu gs yalakalığı anlam veremedim. Onlar da maç sonunda staddaki bütün seyirciler gibi paylarına düşeni alıp yerlerine oturdular.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :
Hakemin çok iyi maç yönettiğini düşünmüyorum. Erman ceza sahasında yere düştü sarı verdi Baros iki kere aynısını yaptı hiçbir şey yok. Ufaluji'nin sarı kartı varken bir sarı kartlık faul yaptı onu da görmezden geldi. Hakem vasatın altındaydı. Yan hakem de bir ofsayt olmayan pozisyonumuzu kesti. Ziya'nın pozisyonu vardı o da penaltı gibi geldi onu da verebilirdi.

Maçın Kader Anı :
Maçın kader anı Baros'un ceza alanı dışından çektiği ve direğin dibinden dışarı çıkan şutuydu...

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :
Yeterliydi.

MaXiMuM 20.03.2012 22:06

[QUOTE=Rallim58;775543][B]Onuruyla, oyununu birleştiren Sivasspor hakettiği galibiyeti aldı.

GS'yi resmen sahadan silerek tarihi hezimeti yaşatamadıkları için futbolcularımızın buruk sevinç yaşadıklarını düşünüyorum. Hepsinin alınlarından öpmek lazım.

Gerçek Sivasspor kimliği ile sahada olan Sivassporu, Play-Off'dan yolunu kesen Kuddusi'ye selam olsun.[/B][/QUOTE]

[B][I]Zaten gs kutlama yapıyormuş yine :D Sivastan fark yemedikleri için[/I][/B] :D

58MUAMMER58 20.03.2012 22:07

Maçın en iyisi kimdi : ?
:DTÜM TAKIM ELİNDEN GELENİ YAPTI HEPSİNİ YÜREKTEN KUTLUYORUM
Maçın en kötüsü kimdi : ?
:DBU MAÇTA KÖTÜ YAZMAK İÇİMDEN GELMİYOR
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:DTAKDİR HAKLARIYLA KARŞILIKLI HATALARI VARDI OYUNA ETKİ EDEN KRİTİK KARARI CERNYE OFSAYT KALDIRMASI SON DAK PENALTIYI VERSE SESİMİZİ KİMSE DUYMAZDI BU KADAR KOLAY MAÇI BİLE ELİNE YÜZÜNE SÜRTTÜ
Maçın Kader Anı :
:DERMANIN ENERAMONUN KAÇIRDIĞI YÜZDE YÜZ POZİSYON BAROSUN KAÇIRDIĞI NET POZİSYON SON DAK PENALTI BEKLENTİSİ OLAN POZİSYON PENALTI DEĞEL BANA GÖRE ÇOCUK ELİNİ SAKLIYOR
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?
:DTAKIM İLK 25 DAK TUTUK GS YE MAHKUM OYNADI GS MAÇA HIZLI BAŞLADI SONRAKİ DAKİKALARDA SİVASSPORLU OYUNCULAR SAZI ELİNE ALDI RIZA HOCA FATY MURATI ALMAKLA NEKADAR DOĞRU İŞ YAPTIINI GÖSTERMİŞ OLDU KALECİDE YUMURTLAMIYINCA GALİBİYET KAÇINILMAZ OLDU TÜM TAKIMA TEKNİK EKİBE SEVGİLERİMİ SAYGILARIMI SUNARIM

karahisarli 20.03.2012 22:08

macta dikkat ceken iyi pas yaptigimiz ve top kaptirmadigimiz zaman gol yemiyoruz iyi oynadik kazandik...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:12.