SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34158)

KaRiZmA YiĞiDo 28.04.2012 20:16

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=hasanim58;783111]bide dikkatimi ceken olay erman oyundan cikiyo yedek kulubesinde ustunu degistiriyo hemde gulerek hayirdir gardas niye guldunki 4_0 ondemiydik yoksa benmi anlamadim bu tiniyetsizligi yapmayin ALLAH askina insani deli etmeyin siritmanin alemi nee[/QUOTE]

EEEE DOĞRU SÖZE NE DEMELİ BİZ SAÇ BAŞ YOLDUK TV BAŞINDA ADAM SIRITTI ANLAYANA......

sivasliapocan 28.04.2012 20:39

Böyle oynarsak playy off ta sonuncuyuz bu nasıl bir oynayış şekli

YİĞİDO EMİR 58 28.04.2012 20:40

maçın kötüsü? hakem,rajnoch,korcan,FATY!!!!!!!
maçın iyisi? eneramo ve kamil
kader anı? kırmızı kart
rıza hocanın hamleleri? bitirdi bizi
hakem? şerfsizin önde gideni

hoca çarşamba günü maçı YA ALACAKSIN YA ALACAKSIN

şarkışla 58 28.04.2012 21:46

Bakıyorum kötü gün eyyamcısı arkadaşlar kabuklarından çıkmışlar.Hoşgeldiniz.Bayağıdır yoktunuz.Hemen topçuları gönderin.Hocayı kovun.
Siz böylesiniz işte.Siz her mağlubiyette ortaya çıkıp yorum yaparsınız.Biz her gece buralardayız.

eyuphulagu 28.04.2012 21:56

Sivasspor ilk yarıda daha iyi oynadı;pozisyonlara daha çok girdi...Abdullah YILMAZ'ın yönettiği maçlarda sivasspor mutlaka maçta 2 farklı üstünlüğü yakalamalı..Eğer yakalayamazsa vay halimize....Abdullah YILMAZ ismi bizi hep bir kez daha düşünmeye itt...Çünkü bu arkadaşın yönettiği maçlar aynı şaka gibi...Hele 2009 ya da 2010 da yönettiği bir Denizli maçımız varki...O maçta Cihan'ın filelere gitmek üzere olan kafa vuruşunu Denizli li oyuncu eliyle kornere gönderiyor;herkes penaltı ve Kırmızı kart beklerken hakemin kararı korner.....Bu maçtan sonra bir türlü ısınamadık bu hamsi hakeme...Diğer yönettiği her maçta aleyhimize o kadar çok karar verdi ki
....Bugünkü maçta da o kadar çok abuk subuk kararları oldu ki gerek tribünde gerekse tv. deki taraftar çıldırma noktasına geldiler...Maça gelince sivasspor 2 farklı kimlikle oynadı;ilk yarı daha ofansif oynayan gole yakın sivasspor izledik...Golü yemesine rağmen yaptığı ataklarla maçı lehine çeviren sivasspor Enaramo'nun 2 golüyle maçta 2-1 üstünlüğü de yakladı ama yine bildiğimiz basit bir hatayla ilk yarı 2-2 bitti..2. yarı eğer penaltıyı atabilseydik maçı belki orada bitirebilirdik ama olmadı...Hakemin yanlış kararıyla bir anda 10 kişi kaldık;oysa ligimizde bazı hakemler böyle pozisyonlara düdük bile çalmıyorlar...O dakikadan sonra film koptu rakip daha çok kalemize gelmeye başladı;sonra üstüste gelen gollerle takım demorilize oldu....Bu maç da görüldü ki sivasspor ligde yaptığı defans hatalarını yapmaya devam ediyor....Sivassporda yedek kulübesinin yeterli olmaması;oyuna giren ile çıkanlar arasında farkların olması sivassporun ne büyük handikabı....Bence sivassporun en büyük eksikliği sivassporu taşıyacak ;oyunu yavaşlatıp hızlandıracak iyi bir paymaker(oyun kurucu)nun olmayışı...Erman'ın iyi olmadığı maçlarda veya rakibin Erman'ı iyi kontrol ettiği maçlarda sivasspor takımı adeta kitleniyor maçta rakibin üstünlüğüne geçiyor....Forvetin istediği kadar iyi olsun onları istenilen toplarla buluşturamazsan neye yarar bu forvet?Orta sahayı rakibe verirsen sonucuna da katlanırsınUmarım Çarşamba günü bu maçı telafi ederiz....

Morten58 28.04.2012 22:05

Vallahi ben maci ve Sivasspor icin bu mac'a yorum yapmiyorum böyle bir Hakem ile oynuyorsak yorum yapamiyorum. Bu sikeci Hakemle oynadigimiz tüm maclardan hic sevk alamadim yendimiz maclar dahil.

[IMG]http://e1204.hizliresim.com/w/w/50yzq.jpg[/IMG]

Respect58 28.04.2012 22:37

[B]Rıza hocayı oyun anlayışı için tebrik ediyorum.Her ne kadar 4 gol yemiş olsakta gerçekten İBByi iyi çözmüş.Boş alan bırakmadığımızda İBB nin ne kadar aciz kaldığını gördük.Kendi sahamızda kalıp kontra ataklarla hakeme rağmen öne geçtik.Normal şartlarda hocanın planı tıkır tıkır işleyecekti ancak bunu şerefsiz hakem ve ilk yarının son saniyesinde saçma sapan gol yiyen savunmamız bozdu.

Rıza hocanın değişikliklerine bende anlam veremedim gol atacak maçın kaderini değiştirecek adamları oyundan aldı.Sanki önde olan bizmişiz gibi davrandı.

Eneramonun kalitesini kesinlikle tartışmam ama bu adam penaltı atma özürlü.Geçen hafta penaltı kaçırmış ve 2 gol atmış adama penaltı attırılması çok yanlıştı.

Aynı oyun anlayışı,biraz daha ciddiyet ve taraftar desteği ile çarşamba günü İBBye iyi bir ders vereceğimizden şüphem yok.Eğer futbolcular ve teknik heyette benim kadar hırs yaptıysa kaçarı yok.Yetti artık şu saçma takımdan çektiğimiz.[/B]

Morten58 28.04.2012 22:45

Yensekde,Yenilsekde herzaman Sivasspor!

Sivasspor'u yari yolda birakip kacmak Taraftarlik degildir bir mac kaybederek ümitsizlige kapilmayalim! Sivasspor'un Uefa Elemelerine katilabilmesi icin hic bir engel yok kalan tüm maclari sadece kazanacagiz Taraftarimizin destegile tabiki.
Sivasspor 10 yenilsin 12-0 yensin hic farket etmez herzaman heryerde Sivassporumuzun yaninda olalim ve dualarimizi eksik etmeyelim. Ayrica takimimiz bir maglubiyet aldiginda takim oyuncularimiz'a ve T.D Riza Calimbay'ya yapilan hakaret ve büyük elestirileri burada okuduumda 4 kat üzülüyorum Sivasspor bunu haketmiyor. Eneramo yu begenmiyenler,Eneramo elinden geleni yapti bugün 2 gol atti ve ilk gol'ü herkes atamaz hekm akilca bil gol hemde pes etmeden gol atti bu sezon 14 golü Eneramo eger giderse biz neyapariz bunu düsündünüz Grosicki bugün cok caliskandi özelikle ilk yarida. Eneramo penalti kacirdi diye onu elestirmek ona yapilan bir haksizlikdir sonucta dünya dev topculari Messi,Ronalda bile kaciriyor Futbol icinde olan seyler, ayrica Futbolda [B]hata[/B]olmazsa hic gol olmaz ister istemek her takim hata yapabiliyor ama Sivasspor bugün ilk yarida cok üstün oynadi ve[B] Faty[/B] bana göre macin yildiziydi buna söylemis olayim.

Ayrica Abdullah Yilmaz adinda hakemin yaptigi yanlis kararlar ve Almanyada amatör Hakemleri bile yapmaz yenildik diye demiyorum ama nedense [B]Kuddusi M-Oglu Baris Simsek A.Yilmaz[/B] gibi Hakem Sivassporun maclarinda yönetiklerinde hic sevk alamiyorum yendigimiz maclarda bile dahil.

Ben sunu istiyorum adaletli dogru yönetilen sevkli maclar izlemek istiyorum Sivasspor isterse 8-0 yenilsin ama yeterki rakib takim bunu hakkederek alsin kazansin adilli bir mac olsun önemli olan bu. Zazen adilli bir mac yönetildiginde Sivasspor hic zorlanmiyor bile.
[B][U]
Ayrica Sivasta Carsamba günü IBB ile oynayacagiz Rövans macinda ne olur bu Resmle pankatlar yapiniz.[/U][/B] [IMG]http://e1204.hizliresim.com/w/w/50yzq.jpg[/IMG]

58svs58 28.04.2012 22:50

BURAYI DİKKATLİ OKUYUN
maçta bende batı tribününde malzemeci hüseyinle izledim maçı hüseyin devre arası soyunma odasına gitti bende çay almaya gittim orada federasyon görevlisi yaka kartı olan birine görevini sordum hakemin şöförüyüm dedi. tüm sivasın ve sivaslının hakkı var onda söylermisin zehir zıkkım olsun dedim. o arkadaş bana abi haberi var sivas bana ters geliyor demiş hakem müsvettesi. 30 senedir maç izlerim ilk defa hakeme ters gelen takım duydum

Morten58 28.04.2012 22:56

Cevap: Yensekde,Yenilsekde herzaman Sivasspor!

Yilmaz Vural Hoca herkes bu A.Yilmaz i elestiriyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:42.