![]() |
Cevap: Grosicki'nin aklı hala Galatasaray'da
[QUOTE=MaXiMuM;792082][B]Gardaş İstanbul için "Bizans" benzetmelerini bir çok kez yorumlarda okudum ve hiç hoş bir benzetme değil doğrusu. Ecdadımızın, Fatihin kemiklerini sızlatmayalım lütfen.[/B][/QUOTE]
İstanbulun mahalle takımları desek daha doğru olmazmı??? |
[QUOTE=adres58;792083]İstanbulun mahalle takımları desek daha doğru olmazmı???[/QUOTE]
Aynen öyle ciğerim :D |
aklı başka yerde olan futbolcuyu tutmayacaksın.
|
[QUOTE=muratduru58;792121]aklı başka yerde olan futbolcuyu tutmayacaksın.[/QUOTE]
Kardesim aslinda senin dedin gibi dogru ama sanetmem kamil böyle aciklama YAPMADI!!! böyle daha iyi deyilmi....... aklı başka yerde olan HOCAYA tutmayacaksın :D:D |
kendi sivasta aklı başka yerde olan her kim olursa olsun anında kapı önne koyacaksın. buna çalımbayda dahil.zaten seneye yalvarsada sivasta kalmamalı
|
aklı başka yerde olan bizimle aynı yola çıkmamalı. kim varsa defolsun gitsin.
|
Cevap: Galatasaray'ı kim istemez!
[QUOTE=akifesk;791855]grosicki sen kim galatasaray kim.. kendini bişey sanıyor bu[/QUOTE]
Alttan alttan gsye niye gaz veriyon sen rieradan neyi eksik düşün de bull |
süreklili olmayan adam ama yinede iyi derim
|
bencede bu haber doğru olmayabilir arkadaşlar. hemen tepki göstermeyelim..kötü oyuncu değil ama istediği maçlarda iyi oynuyor.bir pedriel kadar mücadeleci değil.hangi tarafta oynasa o taraf defans yardım gelmediği için aksıyor.(Örnek: Gayseri-Sivas maçı 6-2) iyi para verirlerse satılması tarafıyım...bu arada yeni üyeyim.herkesten HOŞGELDİN bekliyorum.değerli yiğido kardeşlerim...
|
[QUOTE=ezelşener;792325]bencede bu haber doğru olmayabilir arkadaşlar. hemen tepki göstermeyelim..kötü oyuncu değil ama istediği maçlarda iyi oynuyor.bir pedriel kadar mücadeleci değil.hangi tarafta oynasa o taraf defans yardım gelmediği için aksıyor.(Örnek: Gayseri-Sivas maçı 6-2) iyi para verirlerse satılması tarafıyım...bu arada yeni üyeyim.herkesten HOŞGELDİN bekliyorum.değerli yiğido kardeşlerim...[/QUOTE]
HOŞGELDİN Sivassporumuz'un Özgür Taraftar Sitesine |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26. |