![]() |
[QUOTE=RahMetLi-61]Zaten Sivasspor taraftarını övdükleri için meraktan dolayı üye oldum ben de. Gerçekten forumu şimdi yawaş yavaş karıştırmaya başladım, iyi bir taraftar düşüncesine sahipler, saygılı bir taraftar kitlesi ve çok sevdikleri belli... Aynı biz hehehe :)[/QUOTE]
[b]eywallah kardesim düşüncelerin için agzına saglık biz tek yürek olursak istanbul takımlarının üstünlüğüne son veririz o yüzden ne olur birbirimizle tartısmayı bırakıp nasıl daha iyi oluruz diye düşünmeliyiz emin olun bizim sitemizde trabzonsporu çok seven arkadaslar var benim gibi trabzonspora ilerki maclarda basarılar diliyorum hatta benim şöyle bir düşüncem var trabzon-sivas macında macı birlikte izleyelim ve kardesliğimizi dahada saglamlastıralım mesela bakın ankaragücü bizim kardes takımımız bence sizde bizim kardes takımımızsınız nedersiniz kötü bir fikirmi ?[/b] |
[b]ŞU ATIŞMALARI BIRAKINDA ADAM GİBİ YAZIN..REMİX EV SAHİBİ BİZİZ BİRAZ DAHA SAKIN OL...[/b]
|
[b]gardasım lütfen yazılarınızda daha sakin olalım biz örnek olamlıyız diyorum ama siz ne yapıyorsunuz lütfen tamam bu konuyu kapatalım hatalı olan varsa özür dilesin daha fazla büyütmeye gerekte yok [/b]
|
en buyuk SİVASSPOR
Bu ılk 4 buyuk galıbıyetıydı ıns. dewamı fazlasıyla gelır SİVASSPOR canımız kanımız ekmegımız asımız...en buyuk ASKIMIZ
|
Ya etmisşe ayıp etmiş.Ama sende hata ediyorsun bilmem farkındamısın?
|
galibiyetin mutluluğunu tabiki yaşamalısınız. üstelik trabzonsporu yendiniz. fazlasıyla yaşayın. ama 1 maç kazanmayla o sıfatın alınamayacağınıda bilmek gerekir . yanlışmıyım.?? pendik spor feneri yendi büyükmü oldu? daha dur bakalım . yapılacak okadar şey vaki. antepde 2 defa peşpeşe ilk dörde girince sıralamada ahkam kesmeye başlamışlardı. ne oldu antep nerde şimdi. büyüklük 3 5 maç kazanmakla olmuyo. birazdaha ince düşün bence . bu lafım 4. büyük olduk diyenlere. altı üstü bi maç kazandınız. diğer sağ duyulu arkadaşlardan özür dilerim . ama ne yazdığını bilmeyenlere cvp vermem gerektiğini hissettim.
|
Eger asagılamamı istiyorsan aynen devam ederim.Ama baktım size benzemeyen adam gibi adamlar var.Hata yapıyorum dedim özür diledim ama istersen sana özel asagılama msjları yazarım.
Saygılar... |
senle tartışmayacağım üstelik beni aşağılaman ancak bilgisayar ortamında olur . keşke yanıma gel de aşağıla . olacaklardan sorumlu değilim. tabi yiğido kadar yüreğin varsa ..
|
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Eger asagılamamı istiyorsan aynen devam ederim.Ama baktım size benzemeyen adam gibi adamlar var.Hata yapıyorum dedim özür diledim ama istersen sana özel asagılama msjları yazarım.
Saygılar...[/QUOTE] hemşo boşver yaa. 3 4 kişinin lafına bakıpta sinirlenme. gerçek sivassporlular biliyo neyin ne olduğunu. |
[QUOTE=sivhassivas]senle tartışmayacağım üstelik beni aşağılaman ancak bilgisayar ortamında olur . keşke yanıma gel de aşağıla . olacaklardan sorumlu değilim. tabi yiğido kadar yüreğin varsa ..[/QUOTE]
sen kesin ezikbahçelisin. burdaki güzel muhabbeti bozmak istiyosun anlaşılan |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:40. |