SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34937)

poolat58 01.10.2012 22:18

Cevap: Maçı değerlendirelim

Arakadaşlar maça gelince şimdi kimse bana kızmasın ama...evet yeniyoruz ama 1-0, 1-0...takımımız geçen seneki performansı ile oynamıyor. rıza hocam defansı topladı ama, ofansta ve pas yapmada biraz sıkıntımız var son iki maçtır. onları da hallettik mi bu takım şampiyonluğa oynar...bu arada Aatıf ikinci yarı birden kendisine geldi ve golümüzü attığı için kutluyorum kendisini....

58sinan58 01.10.2012 22:22

Macın özet görüntülerini izledim borjan superdi atıfın golü harikaydi birde macın en pislik adamı kimdir diye bir seçenek olsaydı cevap belli ibrahim toraman bu adam nasıl sivasli olmuş anlayabilmiş değilim tam bir camur

hasanim58 01.10.2012 22:23

bu ligde rakip dahil hakemleri yenen tek takim gonullerin sampiyonu SiVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRR

Morten58 01.10.2012 22:24

[QUOTE=poolat58;809004]Arakadaşlar maça gelince şimdi kimse bana kızmasın ama...evet yeniyoruz ama 1-0, 1-0...takımımız geçen seneki performansı ile oynamıyor. rıza hocam defansı topladı ama, ofansta ve pas yapmada biraz sıkıntımız var son iki maçtır. onları da hallettik mi bu takım şampiyonluğa oynar...bu arada Aatıf ikinci yarı birden kendisine geldi ve golümüzü attığı için kutluyorum kendisini....[/QUOTE]

Haklisin Yigido! Yanliz merisin macinda 3 attik da mutlu mu olduk 1.gol atalim yeterki 3.Puan alalim!

poolat58 01.10.2012 22:25

[QUOTE=risale69;808995]bu arada toramana bizim taraftarların niye tepki gösterdiğini anlamış değilim.
adam kavgayı ayırmaya , futbolcuları sakinleştirmeye çalışıyor.
penaltı pozisyonundaki tepkisi de anlık bir tepkiydi. fazla üstelemedi zaten.[/QUOTE]

kardeşim ne ayırması kadir az daha üstelese dövecekti kadiri valla. ayıp bişey yaptığı ŞEY-LER! her maçta normal oynayan toraman sivas-bjk maçlarında her ne kimtse terminatör oluyor. biz sana takımını sat demiyoruz ki herkese karşı nasıl oynuyorsan sivasspor a da öyle oyna. her maçımızda olay çıkarıyosun....

chatlaq 01.10.2012 22:26

atıf gole giderken çok şüpheliydim dedim kesin indirecekler. ama kararlılıkla sürdü topu ve muhteşem golünü attı

poolat58 01.10.2012 22:33

[QUOTE=Morten58;809010]Haklisin Yigido! Yanliz merisin macinda 3 attik da mutlu mu olduk 1.gol atalim yeterki 3.Puan alalim![/QUOTE]

kardeşim öyle ama böyle maçlarda 2. golü bulup rahatlamaya da önem vermeliyiz. yanlış anlamasın kimse takımımızı canı gönülden kutluyorum ama. bazı oyuncularımız geçen seneki formunu henüz yakalayamadı rıza hocam bu işi garantiye almalı..

anatolya58 01.10.2012 22:36

Öncelikle sunu ifade etmek gerekirki bu mac hakikaten cok zor gecmesi beklenen bir macti, ve beklenildigi gibi cok zor gecti ve teknik bir takimdan ziyade fizigini ve aklini kulanan takimimiz cok önemli bir 3 puan aldi. Ama sunu ifade etmek isterimki bu galibiyet kesinlikle takimi rehavete sokmamali attigimiz gool, bjk takimin birazda yerlesim hatasinin getirdigi kontraya dönüstü ve atif cok iyi bir gol vurusu yapti ve suda asikarki takimin bir golcüye ihtiyaci var yani gol vuruslari iyi olan bir oyuncuya, Insallah bu sikintida Abdulkadirin takima katilip form tutmasiyla asilacaktir sivassporumuz önün acik olsun nice 3 puanlara...

Morten58 01.10.2012 22:38

[QUOTE=poolat58;809018]kardeşim öyle ama böyle maçlarda 2. golü bulup rahatlamaya da önem vermeliyiz. yanlış anlamasın kimse takımımızı canı gönülden kutluyorum ama. bazı oyuncularımız geçen seneki formunu henüz yakalayamadı rıza hocam bu işi garantiye almalı..[/QUOTE]

H H H KEM engelledi yoksa AATIF ile 2.yapacaktif ofsayt diye tutturdu. Sakalan Hakemin yerine giren Hakem!

corner58 01.10.2012 22:44

Borjan son pozisyonda hatalı çikış yapmadı aslında. Çıkmasaydı Almeda bomboş kalmıştı ve daha rahat vuruş yapacaktı. Borjan mudahele edmedi ama rahat vurmasinada engel oldu. Tebrikler borjan.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:47.