![]() |
Cevap: Transfer dosyası açılıyor
[QUOTE=35kağan58;819748]Rıza Hoca'nın Uğur varken sağ bek transfer etmeyeceğini artık herkesin bildiğinin düşünüyorum.
Bu yüzden; [B][I]Hızlı bir stoper[/I] [I]Yaratıcı,dikine oynayabilen bir ön libero[/I] [U]Eneramo'nun yanında 2.forvet koşularını yaparak defans arkasına sarkabilecek potansiyelde bir forvet[/U] [/B] takviyesi şart...[/QUOTE] Stoper alınacağını sanmam.Tarif ettiğin özelliklere sahip bir forvet ve iyi bir ortasaha alınır,bulunabilirse. |
Orta sahaya futbolu bilen ve en önemlisi topa vurabilen bi adam lazım.Hiç olmazsa penaltıları atarız.Allahaşkınıza da ucuz futbolcu alacaksanız almayın.Gençlerle oynayalım mali durumu bozmaya gerek yok.Şampiyon olamayacağımıza göre yerimizi korumak niyetiyle futbolcu alın bence.Yabancı kalecileri gönderip Fenerden Serkanı alın yarım dönem bile olsa.Bienvenüyü de isterse koğuş arkadaşından başkan süper olur.Bi de Galatasaraydan Cihan ı çok isterim.Rıza sakın jest olsun diye Grosickiyi verip Beşiktaşdan gençleri toplamasında çünkü bizim gençler Beşiktaştan önde puan olarak.Genç alacaksa bizdekileri alsın.
|
[QUOTE=cengo64;819815]Orta sahaya futbolu bilen ve en önemlisi topa vurabilen bi adam lazım.Hiç olmazsa penaltıları atarız.Allahaşkınıza da ucuz futbolcu alacaksanız almayın.Gençlerle oynayalım mali durumu bozmaya gerek yok.Şampiyon olamayacağımıza göre yerimizi korumak niyetiyle futbolcu alın bence.Yabancı kalecileri gönderip Fenerden Serkanı alın yarım dönem bile olsa.Bienvenüyü de isterse koğuş arkadaşından başkan süper olur.Bi de Galatasaraydan Cihan ı çok isterim.Rıza sakın jest olsun diye Grosickiyi verip Beşiktaşdan gençleri toplamasında çünkü bizim gençler Beşiktaştan önde puan olarak.Genç alacaksa bizdekileri alsın.[/QUOTE]
[B]SİZ KİMSİNİZ GARDAŞ SORMASI AYIPTA???????????[/B] |
bize bi hizli stoper lazim,erman icin orta saha oyuncu ve eneramonun yanina bi forvet
|
[QUOTE=asabibaba;819821][B]SİZ KİMSİNİZ GARDAŞ SORMASI AYIPTA???????????[/B][/QUOTE]
Ben yorum yapan arkadaşıda seni de tanımam da . Vatandaş yorum yaparken sana kimlik göstermek zorunda mı? İyi de sen kimsin kardeşim? |
her sene aynı terrane..paraya kıyıp kaliteli topçu aldığmız ne zaman görülmüş..benim hiçbir beklentim yok açıkcası
|
Elazığspor'dan Aydın Karabulut,Galatasaray'dan Ceyhun Gülselam bence çok yararlı olur. Forvete de hiç olmazsa Tum alınabilmeli. Sivas'a ve Sivasspor'a yabancı olmayan bir oyuncu. Uzun vadeli olarak işe yaramaz ama sezon sonuna kadar etkili olabilir eğer üst sıraları düşünüp çift forvet oynayacaksak.
|
[QUOTE=oguzhan_1616;819873]Elazığspor'dan Aydın Karabulut,Galatasaray'dan Ceyhun Gülselam bence çok yararlı olur. Forvete de hiç olmazsa Tum alınabilmeli. Sivas'a ve Sivasspor'a yabancı olmayan bir oyuncu. Uzun vadeli olarak işe yaramaz ama sezon sonuna kadar etkili olabilir eğer üst sıraları düşünüp çift forvet oynayacaksak.[/QUOTE]
Ya bırakın artık şu eski kafalılığı... Tum'u kaça alıp kaça satacaksın. Artık günümüz futbolu diyorki, ''Genç al yada yetiştir, piyasa yap, sat, kazancı ile 3 genç yetiştir ve al...'' Duygusallık Profesyonel anlayışta yoktur. Tum'u bende seviyorum. Ama ne işi var bizde... |
--------------------------------------------------------------------------------
sayın transfer komitesi üyeleri size sesleniyorum.ALLAH RIZASI İÇİN GELİPTE KULUBEDE OTURACAK YABANCI OYUNCU ALMAYIN.ALACAGINIZ YABANCI OYUNCU DİREK OLARAK İLK 11 OYNAYACAK KAPASİTE VE YETENEKTE OLSUN.YOK EGER ALAMIYOSANIZ SIRF TRANSFER YAPTIK DEMEK İÇİN KULUBEYE ADAM ALMAYIN. |
aman gardaş takımda ruh olmadıktan sonra messiyi alsak ne
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:03. |