![]() |
Cevap: Sivasspor'da Burhan Eşer İddiası !
Burhan Eşer: "Sivas, Antalya ve Mersin istiyor. Son kararı yönetim verecek. Bende bekliyorum"
Burhan Eşer: "Elazağıspor ve İstanbul Büyükşehir Belediye'de istiyor ama onlara sıcak bakmıyorum" kaynak: Erhan Ünal, 2 Eylül Gazetesi Spor Müdürü |
burhanınmı bonservis pahalı
|
geç kaldık arkadaşlar rize kaptı cernat,ı el gider aya biz hala yaya sonumuz hayrola
|
mersin ve sivasla görüştüğünü söyledi zaten karar aşamasındayım dedi
|
[QUOTE=sivaslıadem;822682]anca elde kalan futbolcuları alırız
Karabükte de 5 tane sözleşmesi feshedilmiş oyuncu var Yönetime duyurulur![/QUOTE] kardes sen karabükü ne saniyosunki bestane futbolcusu varmis sözlesmesi fes edilen,karabük sivastan kalitesiz bi takim,ondan alinacak futbolcunun sana ne faydasi olur,karabük yönetiminin istemediyi futbolculari sivas yönetimi alsinda basina belami etsin onlar fulbolcu olsa karabük brakmazdi,biraz kaliteli yorumlar yazin suraya,anlamiyosaniz bu isten yazmayin, |
büyük ihtimal mersine kiralık verilecekmiş..
|
burhan eşer gelse ne olur gelmese ne olur. iyi adam olsa es es gönderırmı . bu adam gelmesinnnnn
|
[QUOTE=karen;825108]kardes sen karabükü ne saniyosunki bestane futbolcusu varmis sözlesmesi fes edilen,karabük sivastan kalitesiz bi takim,ondan alinacak futbolcunun sana ne faydasi olur,karabük yönetiminin istemediyi futbolculari sivas yönetimi alsinda basina belami etsin onlar fulbolcu olsa karabük brakmazdi,biraz kaliteli yorumlar yazin suraya,anlamiyosaniz bu isten yazmayin,[/QUOTE]
kardeş sen arkadaşı yanlış anlamışsın. işte o da tam senin dediğini söylüyor. bizim yönetim hep boş beleş adamlara yöneldiği için onlara atıfta bulunmuş arkadaş. hani boşta adam var kaçırmayın demek istemiş. |
[B]Son dakika..Burhan imzaya geliyor.. [/B]
Yapılan görüşmeler sonuç verdi, Mersin İdman Yurdu Burhan Eşer’i kiraladı. Sivasspor ile Mersin İdman Yurdu’nun kapıştıkları transfer akşam saatlerinde son buldu. Başkan Ali Kahramanlı’ya söz veren Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal Burhan Eşer’i kiralık olarak Mersin’e verdi. Burhan Eşer şu sıralarda akşam uçağı ile Mersin’e geliyor. Burhan Eşer akşam Hilton Otelinde yapılacak imza töreni ile kırmızı lacivertli formayı giyecek. Başkan Ali Kahramanlı’nın bugün akşam sürpriz bir isme imza attıracağız dediği oyuncunun da Burhan Eşer olduğu böylece anlaşılmış oldu. [url]http://www.paskolik.com/haber_detaylari/11106/son_dakikaburhan_imzaya_geliyor.html#.UOWvPgzxXFU.facebook[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:33. |