SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivassporda Kujoviç Sesleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35348)

karamik 01.01.2013 18:22

Cevap: Sivassporda Kujoviç Sesleri

ön yargılı olmamak lazım ama çokta umut baglamamamız lazım gecen sezonlarda urfaspordan bir golcu almıstık herkes harika diyodu ama adamı istasyon caddesnde bile gormedim deil sahada gorum.

adres58 01.01.2013 18:27

Emir Kujoviç, futbolun şanssız isimlerinden bir tanesi.. Ya müzmin sakatlığı var yada yönetimsel sorunları.. Yani var bir sorun. Burada Kayserisporlu bir arkadaşımızın yazdıklarını dikkatli okursanız(-ki futbolcuyu kendi bünyesindeki isimlerden dinlemek gerekir) futbolcunun kesinlikle iyi bir kumaş olduğunu görürsünüz. Hakkında kimse kötü demiyor ama dediğim gibi var bir şeyler... İnşallah bize kumaşı tutar da hem kendisi kazanır hemde biz...

GurbetciYigidom 01.01.2013 18:52

Resmi olarak aldıkmı yani kaynak varmı yoksa mıchael owen gıbı olmasın

mrhgnr58 01.01.2013 18:56

Ben bu transfere önyargili bakmak istemiyorum ama yönetimden "daha iyi" Transfer bekliyordum diyebilirim. Buna da sükür , eminim yine "baska takimlarin cöpünü topluyoruz" diye elestiri gelmistir bazi arkadaslardan :) bana göre bir bomba Transfer olcak gibi geliyor bana , hayirlisi insallah :)

inadına kayseri 01.01.2013 18:59

[QUOTE=adres58;824804]Emir Kujoviç, futbolun şanssız isimlerinden bir tanesi.. Ya müzmin sakatlığı var yada yönetimsel sorunları.. Yani var bir sorun. Burada Kayserisporlu bir arkadaşımızın yazdıklarını dikkatli okursanız(-ki futbolcuyu kendi bünyesindeki isimlerden dinlemek gerekir) futbolcunun kesinlikle iyi bir kumaç olduğunu görürsünüz. Hakkında kimse kötü demiyor ama dediğim gibi var bir şeyler... İnşallah bize kumaşı tutar da hem kendisi kazanır hemde biz...[/QUOTE]

[B][I]daha önceki mesajımdada belirttiğim gibi kujoviçin bizde oynamamasının tek sebebi yönetimsel kujoviç kumaşı iyi bir futbolcu serbest vuruşlarda çok etkili hava toplarında çok etkili uyum sürecini atlattıktan sonra sivasspora çok faydalı olacağna eminim sivassporada kujoviçede hayırlı olsun çok iyi bir transfer emekleri için kujoviçe teşekkürler yeni takımında başarılar[/I][/B]

PETKOVİC 01.01.2013 21:12

ANLAŞMA SAĞLANDI HAYIRLI OLSUN

tavatir 01.01.2013 21:26

Kiralık olarak gelecekmiş.

cemahmety 01.01.2013 22:16

Bence bir alternatif olmak noktasında iyi bir transfer yiğidolar ön yargılı ve kötü yaklaşmayalım ben bir kaç maçını izledim iyi niyetli çalışan ve hiçbir zaman Eneramo gibi bencil oynamayan bir forvet. Zaten 1 tane daha yabancı forvet transferi yapılacak bu yüzden iyi bir alternatif olur gerek kupa gerek lig maçlarında oynar. Eneramonun alternatifsiz kalması da çok kötü performans göstermesinin bir etkeni bence Alternatifsiz kaldıkça her halükarda oynarım diye çok çok kötü oynuyor özellikle son 6-7 haftadır berbat.

HALIL 01.01.2013 22:16

kiralik mi en sevmedigim sey açikcasi kafam karisti ne kadar verimli olabilir ki sezon sonuna kadar mi :confused:

adres58 01.01.2013 22:24

[QUOTE=HALIL;824845]kiralik mi en sevmedigim sey açikcasi kafam karisti ne kadar verimli olabilir ki sezon sonuna kadar mi :confused:[/QUOTE]

Genelde satış opsiyonunu yanında getiriler... Ama bu tabiki İstanbul takımları için geçerli olmayabilir. O kadar endişeye mahal yoktur... Maç başı ücret ödenir oynamazsa gider, bundan daha mantıklısı da olmaz zaten...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:29.