![]() |
Cevap: Abdülkadir Kendini Buldu
Rizanin derdi ne arkadas surekli oyuncu bitiriyor. Soyleyin diger takimlara bitirilecek kyuncular itinayla bitirilir. Riza hoca garantisi
|
Oynadığı 8 maçta 6 gol atmış durumda !
Assist ve oyuna katkılarını tartışmıyorum bile ... |
Öyle bir psikolojiye soktularki taraftarı gelip şuraya yorum yazmak bile istemiyorum....
|
[QUOTE=Serdar63972;843671]Öyle bir psikolojiye soktularki taraftarı gelip şuraya yorum yazmak bile istemiyorum....[/QUOTE]
Katiliyorum kardesime. Bu takimdan hic bu kadar soguyacagima inanmazdim. Ama hala sivassporluyuz |
Umarım seneye bizdede başarılı olur.
|
HAFTANIN FUTBOLCUSU SAMSUNSPOR'DAN
Kırmızı-Beyazlı ekibin golcüsü [COLOR="Red"]Abdulkadir Özgen[/COLOR], Karşıyaka maçında sergilediği oyun ve attığı golle manşetlere taşındı, 'Hedef Süper Lig' programında haftanın futbolcusu seçildi PTT 1. Lig'de Samsunspor, geçen hafta Karşıyaka deplasmanda çok önemli galibiyete imza attı. Küme düşmeme mücadele veren Kırmızı-Beyazlı ekip, kritik bir galibiyet alırken, golü atan Abdulkadir ise manşetlere taşındı. 90 dakika boyunca sahada kalan 26 yaşındaki futbolcu, etkili futbol sergelerken klas bir gol de kaydetti, takımına hayati önem taşıyan üç puanı kazandırdı. TRTSpor ekranlarında yayınlanan 'Hedef Süper' lig programında ise Abdulkadir, PTT 1. Lig'de 27. haftanın futbolcusu seçildi [url]http://www.habergazetesi.com.tr/sondakika/10402/haftanin-futbolcusu-samsunspor-dan-/[/url] |
[QUOTE=yorumyapıyombenya;844314]HAFTANIN FUTBOLCUSU SAMSUNSPOR'DAN
Kırmızı-Beyazlı ekibin golcüsü [COLOR="Red"]Abdulkadir Özgen[/COLOR], Karşıyaka maçında sergilediği oyun ve attığı golle manşetlere taşındı, 'Hedef Süper Lig' programında haftanın futbolcusu seçildi PTT 1. Lig'de Samsunspor, geçen hafta Karşıyaka deplasmanda çok önemli galibiyete imza attı. Küme düşmeme mücadele veren Kırmızı-Beyazlı ekip, kritik bir galibiyet alırken, golü atan Abdulkadir ise manşetlere taşındı. 90 dakika boyunca sahada kalan 26 yaşındaki futbolcu, etkili futbol sergelerken klas bir gol de kaydetti, takımına hayati önem taşıyan üç puanı kazandırdı. TRTSpor ekranlarında yayınlanan 'Hedef Süper' lig programında ise Abdulkadir, PTT 1. Lig'de 27. haftanın futbolcusu seçildi [url]http://www.habergazetesi.com.tr/sondakika/10402/haftanin-futbolcusu-samsunspor-dan-/[/url][/QUOTE] [B]Rıza hoca Abdulkadir Özgen'in haftanın futbolcusu seçildiğini öğrenirse kesin şaşırır.:)[/B] |
Bence Abdulkadir Eneramo'dan daha iyi bir futbolcu.
|
Goleri leblebi gibi atiyor,
hadi hayirlisi???? sanki bizdeyken cok baskaydi..... ben cok sasiriyorum.... [B]tövbe bismillah üc harfli birsey mi devrede???[/B] ... |
[QUOTE=Salim58;844318][B]Rıza hoca Abdulkadir Özgen'in haftanın futbolcusu seçildiğini öğrenirse kesin şaşırır.:)[/B][/QUOTE]
Niye sasirsin ki? Soyleyecegi su: ikinci lig futbolcusunun haftada zirveye cikmasi normal birsey. Super lig kalitesinin altinda. Bizde eneramo s.ligi oyuncusu zaten |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:58. |