SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35941)

A.Turan Korkmaz 21.04.2013 23:36

Cevap: Çalımbay: İki takım da kazanmak için oynadı

[QUOTE=58_babacan_58;849267][IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p526x296/318762_476013905804416_1046988595_n.jpg[/IMG]

olaya birde bu taraftar bakalım isterseniz.Böyle insanlar olduğu sürece bu 2 takımın dost olması imkansız.[/QUOTE]

Güpegündüz bir büyükşehir stadyumunun otoparkındaki araçları tahrip edebilmek bu kadar kolay mı? Hiç mi kamera,güvenlik görevlisi vs. yok? Çevreden görüp engellemek isteyen de mi olmamış? Neresinden tutsan elinde kalan bir durum.
Aynı şeyin bizim stadın otoparkında 38 plakalı araçlara yapılması mümkün mü? Hayır. Düşünmesi bile komik. Bizim gençler o hareketi yapmazlar. Hadi,birkaç kişi çıktı diyelim,bizim insanımız görse engel olur zaten. Öyle değil mi? Memleketimizin kıymetini bilelim. Arabaların o hallerini görünce ne diyeceğimi şaşırdım. Gerçekten 2013 yılında mıyız?

selimdelen 22.04.2013 00:03

Cevap: Maçın Ardından

macı degerlindirmesi kayseri ev sahibi olmanında avantajı ile sivasspordan bir adım onde idi lakin teknik adam zaten 1 puan istedi ve bunu başardı onceki sezonlarda oldugu gibi şampiyonluğu kovalayan takım olarak gormek isterken kumeden dusmesinde ortada kalsın demeye baslamak hiç hoş değil yinede sukur lakin rıza hoca geldiğinden beri hiç ivme yakalayamadı inş her şey yoluna girer bu sezon ligde kalır bir sonrakine herkezin beklediği görmek istediği gibi olur ayrıca kayserili taraftarlara pankart için teşşekür cıkıştaki davranışları içinde yazıklar olsun başkada birşey demiyorum bu tür olayları yapanlar tespit edilip takibe alınmaz ise bunların onu kesilmez

ihtiyar yiğido 22.04.2013 02:27

Sevgili yiğidolar bırakalım artık Kayserıyi ve yaptıkları çirkinlikleri önümüzdeki İbb ye maçına bakalım bu maç Kayseri maçından çok daha önemli kayseri maçı 3 puanlık bir maçtı bir puan aldık İbb maçı 6 puanlık bir maç yenersek 6 puan kazanmış olacağız birakalım geçen maç için birbirimizi rencide etmeyi önümüzdeki maça konsantre olalım Kayserideki maça giden fedakar yiğido kardeşlerimizi örnek alıp (hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum) bu hafta bize çok çektiren İbb ye takımını küme düşürmek için stadı ağzına kadar dolduralım ve 90 dakika hiç durmadan tezahürat yapıp galip gelerek arayı 6 puan açalım ve rahat bir nefes alalım

cemahmety 22.04.2013 05:45

Süper ligdeki 16 tane takım Geçmiş olsun Bektaş Çalımbay panlartı açacak deseler ve 1 tane açmayan takım hangisi olacak deseler Kayseri açmaz diye cevap verirdim ama demekki ön yargılar insanı gerçekten yanıltıyormuş, helal olsun Kayserispor'lu o taraftarlara

ygdgnçlk 22.04.2013 07:13

[QUOTE=poolat58;849338]aynen öyle kardeşim kayseride yaşamayanlar bilmezler....hatta taraftar gruplarımız da bilmez, onlar bağıracağını bağırır, söveceğini söver otobüslerine biner gider...bu eşşekcilerle uğraşmak daha sonra bize kalır...geçen sene de tramvay durağında biribirimize girdik. 10 yaşındaki çocuklara bile tekme tokat girdi o.ç ları...ondan sonra dostluk hadi lan ordan...:mad:[/QUOTE]

yok taraftar grupları şöyle yok taraftar grupları böyle nedir bu ya yeter artık siz taraftar gruplarının çektiği sıkıntının 10 da birini çekseniz stadın daha önünden geçmezsiniz be kayseriden kırık camla Sivas'a kadar gelen bizim arkadaşlarımızdı Allah bilir şimdi hepsi hasta olmuştur bilip bilmeden konuşmayın maçtan önce taşlanan da yine taraftar gruplarıydı sen bir ağız dalaşını yazmışsın buraya biz deplasmanda yaşadıklarımızı yazsak ağzınınız açık kalır onun için boşver..

58fatihcan 22.04.2013 07:34

Pankart ve olaysiz macin sonunda bunlarin yasanmasi aci verici

58fatihcan 22.04.2013 07:35

Olayla ilgili fotograflari burada paylasirsaniz sevinirim

58fatihcan 22.04.2013 07:40

[QUOTE=poolat58;849332]kardeş sen konuyu yanlış anlamışsın. olay kayserili sivaslı olayı değil. olay sivassporlu kayserisporlu olayı. benim de bi sürü kayserili arkadaşım var kayseride okuyorum. ee her gün birbirimizi mi dövüyoruz yani, yooo. ama SİVASSPOR-kayserispor maçları derbidir ve yari ayrıdır...''kayserisporlu taftartarlar'' bizim dostumuz olamaz.(bakın birey olarak söylemiyorum topluluk anlamında söylüyorum)[/QUOTE]

Kayseri ve sivasta oyle heralde bilmiyorum ama onu. Istanbula kayseriden gelen ve kayseri maclarina giden cok tanidigim var ve bir tanesinden tek kotu soz duymadim. Bende onlara solemmedim. Hatta adam bizim fotograflara bakarken bir atkida "bize birkez vermez misin komsu kizi" yaziyordu. Gorunce "tovbe tovbe bu ne laa" diye gulusme oldu aramizda. Istersek bu dusmnalik biter. Zaten sivasli olay cikarmiyor kayserili olay cikariyor. Bu sozum onlara daa

kadirakin58 22.04.2013 09:58

Cevap: Çalımbay: İki takım da kazanmak için oynadı

Çok kötü olmuş. Umarım tff ve emniyet'e şikayetler gecikmeden yapılmıştır. Suçluların cezasız kalmaması gerekir. Kayserispor'a da ağır bir ceza verilir inşallah. Saha dışındaki çirkinliklere de TFF'nin ceza vermesi gerekir. En azından ekonomik olarak zararınız karşılanırsa ona da şükür.

[QUOTE=58_babacan_58;849267][IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p526x296/318762_476013905804416_1046988595_n.jpg[/IMG]

olaya birde bu taraftar bakalım isterseniz.Böyle insanlar olduğu sürece bu 2 takımın dost olması imkansız.[/QUOTE]

kadirakin58 22.04.2013 10:05

Rıza Çalımbay.. Benim maçta gördüğüm, bir lider oyuncumuz yok. Arkadaşlarını motive edecek, keni çabası ile örnek olacak, maç içinde onlara takdik verecek, ve diğer oyuncular tarafından sayılan bir lider oyuncumuz olması lazım. Bence Erman bu işi yapabilir, ama bu misyonun sahibi olduğu açıkça diğer futbolcular tarafından bilinmeli ona göre lider oyunculunun komutları dikkate alınmalı.

Bu arada, Erman'ın Grosicki'ye kasıtlı pas atmadığını daha önceki maçlarda çok kez görmüştük, bu konunun üzerine gidilmesi gerekir, eger kişisel bir mesele varsa, sivasspor'un onların kişisel meselelerinden daha önemli olduğu vurgulanmalı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:41.