![]() |
Cevap: GS Erman'ı Bitirdi
[B]Erman parayı seçti.Saygı duymak lazım.Biz kendi işimize bakalım.[/B]
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;859967]Fatih Terim Yabanci Sinirlamasi Oldugu Icin Ermani Transfer Etti. O Bölgede Melo Oynadigi icin eger onun bonservisi alinamazsa ermana yeni sezonda büyük is düseck gibi gözüküyor. Tabii belli olmaz belki yekta veya emre colaki kesemez. Bizde kalsa onun icin daha iyi olurdu ama kendi secimi.[/QUOTE]
[B][COLOR="blue"]Melo mu? bence Selçuk diyecektin. Erman gs için iyi bir idman ve yedek kulübesi oyuncusu olacak. aslında birazda sevindim. bu yıl genelde orta yuvarlak içerisinde dolaşıp duran, doğru dürüst pas atmayan birisine dönüşmüştü. ama yıllarca bu takımda oynadı Fakat bir Servet'in yaptığını yapamadı. 500 bin Euro da olsa kazandırmalıydı bize.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=poolat58;860007]boşverin erman gitti grosicki geri döndü...dikkat ediyordum bilerek adama pas atmıyordu...carlos yerine daha iyisini getirir..oda gs klübesinden halefini izler...[/QUOTE]
[B][COLOR="blue"]kardeş sonuna kadar sana katılıyorum. Grosicki de düşüşün en büyük nedenlerinden birisi de benim 3 lü kanka -Erman,Kadir,Eneramo- dediğim grubun pas atmamasıydı.bence Erman gitti ama Grosicki ilk geldiği zamanlardaki haline dönecek ve biz daha süper bir transfer yapmış olacağız.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=58_SEMİH_58;860006]Yeni görüntü
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=40686&token=42162][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40686&token=42162[/img][/url][/QUOTE] [B]Bu resmi neden koydunuz ki Ultraaslanlar koysun sitelerine bizimle işi bitmiştir.[/B]:mad::mad::mad::mad::mad: |
[QUOTE=Respect58;860026][B]Erman parayı seçti.Saygı duymak lazım.Biz kendi işimize bakalım.[/B][/QUOTE]
Alacağı para bizden aldığının yarısı.Sırf Galatasaray için gidiyor anlayacağınız 3 büyük hayali vardı hep söylüyordu zaten milli takıma da almıyorlardı son şansıydı yolu açık olsun.Bonservis olayına gelince Gs bonservisi olsa almazdı büyük olasılıkla çünkü hem yaşı genç değil hem de direk 11'e düşünmüyorlar.Maliyeti az yedek oyuncu olacak şansına birileri sakatlanırsa oynama şansı bulur.Bu saatten sonra bize düşen Erman'ı alkışlamaktır.İleride belki tekrar yollarımız kesişebilir. |
Erman Sivasspor un en çok kazanan futbolcusuydu. Belki de bizden aldığı paranın çok çok altına gitti. Hem Sivas Hem kendisi için hayırlı olsun. Erman a kimse kızmamalı Sivasspor a o kadar çok hizmet etti. Büyük takımlar da oynamak onun da hakkı ve bu hakkını da kullandı.
[QUOTE=mustafa_kavak58;859955]Sözlesmesi bittigi icin bedavaya gitti orda simdi otururak sivassporda aldigi paradan fazla alacak[/QUOTE] |
[QUOTE=MeD_Turc;859988]Hayatini futbola adamis bir adamin son deminde buyuk bi klube gitmek istemesi kadar normal bisiy olamaz arkadaslar,bu butun futbolcularin hayalidir kizmaya gerek yok eger ermani galatasaray degilde herhangi bi takim istese inanin gitmezdi, erman temiz karakterli bi cocuk bize verdigi emeklerinden dolayi tesekur edip allah yolunu acik etsin diyelim..[/QUOTE]
hay Ağzına Sağlık... |
Hani yalandı söylenenler Erman ?
Gitmene hiçbir şey demem, (hatta sevindim bile - inanmıyorum senin iyi bir futbolcu olduğuna) ama bizlere yani Sivas halkına yalan söylemeseydin bari ? G.Saray'da Çağlar gibi, Aydın gibi, ya 2-3 maç oynarsın ya da devre arasında kiralık verilirsin. Yalan söylemekle yanlış yaptın .. |
Erman'in hayali Milli Formaydi zaten. Simdi Istanbul takimina transfer oldu iste. Aydin Yilmaz gibi o da bir ara Milli Takim aday kadrosuna girecektir, malum sayin Avci Istanbul takimlarindan ve Avrupa'da yedek bekleyen oyunculari oynatmaya pek merakli
|
"GS Erman'ı Bitirdi" henüz değil ama BİTMESİ yakındır. Yolu açık olsun emeklerinden dolayı teşekkürler
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:00. |