![]() |
Cevap: HM-De Graafschap 1-1 Sivasspor
İlk Onbirimiz
Milan Borjan, Cihan Özkara, Murat Akca, Ümit Kurt, Ziya Erdal, Kadir Bekmezci , Adem Koçak, Cicinho, Paulinho, Aatif Chahehouche, Ahmet Aras geçen seneden ne farkı varki tek cicinho var |
[QUOTE=58svs58;868093]İlk Onbirimiz
Milan Borjan, Cihan Özkara, Murat Akca, Ümit Kurt, Ziya Erdal, Kadir Bekmezci , Adem Koçak, Cicinho, Paulinho, Aatif Chahehouche, Ahmet Aras geçen seneden ne farkı varki tek cicinho var[/QUOTE] paulinho,ahmet aras, bunlar hep ilk onbirdeymidi kardes sen hangi maclara baktin:D |
[QUOTE=Kokomo;868091]SEYRETMEDİKLERİ 2 HAZIRLIK MAÇI İLE ;
TAKIMI Düşürenler var, Rengifo topçu değildir diyenler var ! PES DİYORUM PES !!! Ha bir durun be kardeşim ? 2-3 kez canlı seyredin, öyle karar verelim hep beraber ...[/QUOTE] ben rengifoyu canlida seyrettim, bu cuma gunu yine gidecegim insallah. Insallah daha iyi olur onu bilemem, ama ben pek begenmedim. |
bu arada resimlerde pek fazla taraftar goremedim, giden oldumu?
|
teknik heyet, kimin nerede nasıl kiminle daha iyi oynayacağını yokluyor. bu şekilde kadro dışı kalacak oyuncular belirlenerek, vakit varken kendilerine kulüp bulmaları istenecek.
bazı oyuncularda iyi bir yedek olarak kalacak.(navratil'de en azından iyi bir yedek olurdu diye düşünüyorum) |
Bu takıma acilen FORVET VE 10 NUMARA LAZIM .[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]
|
[B][I]Bence bu sene lig tam bir hüsran olacak millet güçlendi biz zayıfladık Eneramo'ya sallayan bir site dolusu adam nasıl unuttular Eneramo olmadan pozisyona giremediğimiz maçları. [/I][/B]
|
%38 her şey anlatır bence hazırlık maçı ölçü değil diyoruz da hazırlık maçlarında 180 DK DA TEK GOL ATAN TAKIM LİGDE NASIL GOL ATACAK kalitesiz takıma karşı üstünlük kuramayan takım nasıl olacak da ilk 5 e girecek ben bile umutsuzlanıyorum artık. Ligde kesinlikle gol atma sıkıntısı yaşayacağız bunu herkes görecek.
|
Beni bu skorlar iyice düsündürmeye basladi 180 dakika 1 Gol yazik carlos takimi harcayacak gibi. insallah aksi olur...
|
Herkes gümbür gümbür Transfer yaparken 33 lük cicinho yu aliyoz yani hangi akla mantiga sigiyor bilmiyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53. |