![]() |
Cevap: Kayserispor 0-0 Sivasspor (ilk yarı bitti)
Ben Utaka'yi hazir olmadigi halde cok begendim , ikinci yarida ve ileri haftada cok cok önemli katki verecketir.
Utaka'yi bile elestiriyorsunuz ya ilk haftada veya Cicinho'yu anlam veremiyom gercekten. Adem ve Kadir iki kazma diyenleri anlamiyom , tamam Kadir gercekten hatali paslari oluyor ama yapti önemli paslari görmemezlikden gelemeyiz . Adem cok kaliteli isim. Grosikci , Aatif ve Utaka nazaran daha az göründü ama cok önemli oyuncu ve cok iyi mücadele ediyor suana kadar ayrica defansa da yardimlari iyidi. Da Costa yi da cok begendim. |
[QUOTE=batur0658;872130]sivasspora bir lider oyuncu lazım derim .10 numara bölgesine özellikle.[/QUOTE]
Ben bir ihtiyaç görmedim. Ama Mehdi Taouil 10 numara bölgesinde oynuyor. Takımı çok beğendim, Allah nazarlardan saklasın. Orta sahadada lütfen Hakan oynasın. 2. Yarı şansta yanımızda olur inşallah, kazanalım şu maçı. |
kadroyu begenmeyen futbol proflarinin yaptigi kadrolar da gercekten komik cikabilecek en iyi 11 bu grosickinin ve utakanin formuna gore utaka sola gecebilir rengifo onde oynar yinede bana gore ideal 11imiz bu tahminimde yanilmadim carlosla birebir ayni dusunmustum
|
[QUOTE=Morten58;872134]Ben Utaka'yi hazir olmadigi halde cok begendim , ikinci yarida ve ileri haftada cok cok önemli katki verecketir.
Utaka'yi bile elestiriyorsunuz ya ilk haftada veya Cicinho'yu anlam veremiyom gercekten. Adem ve Kadir iki kazma diyenleri anlamiyom , tamam Kadir gercekten hatali paslari oluyor ama yapti önemli paslari görmemezlikden gelemeyiz . Adem cok kaliteli isim. Grosikci , Aatif ve Utaka nazaran daha az göründü ama cok önemli oyuncu ve cok iyi mücadele ediyor suana kadar ayrica defansa da yardimlari iyidi. Da Costa yi da cok begendim.[/QUOTE] Adem ile Kadir aynı tarz defansif iki oyuncu, Hakanngibi bir oyuncumuz var bence Kadir veya Adem oynamalı yanındada Hakan. Adem ile Kadir kazma değil ama ikisi yanyana oynamamalı. Bir tanesi seçilip yanlarında Hakan oynamalı. |
Cevap: Kayserispor 1-0 Sivasspor (ikinci yarı)
Kamilin isabetsiz şutları ve kadirin saçma sapan hataları maalesef halen devam ediyor.
|
Bu takım geçen seneki ile kıyas kabul etmez. NET
|
Mac tüm yigido traftarlarina iyi umut verdi helal yigidolara tek sorun gool atma onu halla yasiyoruz insallah o prpopelemde giderilir
|
Cevap: Kayserispor 1-0 Sivasspor
gronsgi simdiki bu takima ayak uyduramiyor sutlari dandik kendini düzeltmeli onun haricinde takim cok mükemmel olmus;)
|
hıc olmadı kı yıgıdolar bu yakısmadı ama yınede olumune sıvas
|
bence bu sezon en buyuk kazancimiz Burhan ayagina top yakisiyor ilerleyen haftalarda ondacok sey bekliyorum,birde yabanci kontenjanini kaleciden yana degilde oyuncudan yana kullansak daha iyi olur bence Korcanda rahatlikla bu takimin kalesini korucak kalitede
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:30. |