![]() |
--->: KAN BAĞIMIZ... KAN BAĞIŞIMIZ...
[QUOTE=GuNaY;70933][B]Bak senin kan iyiymiş az bulunuyor :)[/B][/QUOTE]
harbiden orhan abi :D senın kan az bulunuyor.. aklımızda olsun:D:D:D insallah Lazım oLmaz ama gende aklımızda bulunsun acıl durumlarda;) |
-->: KAN BAĞIMIZ... KAN BAĞIŞIMIZ...
YENİ Bİ KAN BAĞIŞI YAPALIM BJK MAÇINDAN ÖNCE
|
B Rh (-) lazım olurmu bilmem:D:D:D:D
|
Sivas'tan insanlık dersi
Futbolcu ve yöneticiler, 'Hayata Bağış Kampanyası' kapsamında organlarını bağışladılar. 8.2.2008 Örnek davranış Bu sezon Süper Lig’de gösterdiği performansla taraflı-tarafsız herkesin alkışladığı Sivasspor’dan örnek davranış... Soğuk hava nedeniyle çalışmalarını Riva’daki Milli Takımlar Tesisleri’nde sürdüren Yiğidolar, “Hayata Bağış Kampanyası”na katılarak tüm organlarını bağışladı. Geçtiğimiz günlerde bir intihar girişimini engellediğini hatırlatan Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik direktörü Bülent Uygun, hayat kurtarmanın her şeyden önemli olduğunun altını çizerek, “Herkese insanlık dersi vermiş olduk” dedi. “Yükselişe geçeceğiz” Anadolu’dan bir şampiyon çıkarmak yerine hayat kurtarmanın çok daha önemli olduğunu vurgulayan Bülent Uygun, “Tüm takım ve yöneticiler olarak kampanyaya katıldık. Tüm insanların duyarlı olmasını istiyoruz” diyerek “Hayata Bağış Kampanyası”na destek olunmasını istedi. Soğuk hava nedeniyle çalışmalarını Riva’daki Milli Takımlar Tesisleri’nde sürdürdüklerini dile getiren Uygun, “Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Diallo ve Kamfory’de bugün kampa katılacaklar. Gaziantepspor deplasmanından 3 puan çıkartarak tekrar çıkışa geçeceğiz” ifadesini kullandı. Kaynak: Fanatik Gazetesi |
Gercekten cok guzel bir konu dusunenleri kutluyorum
STRASBOURG/FRANSA O(rh)+ |
benim kan grubum
A rh(+) Sivas |
-->: KAN BAĞIMIZ... KAN BAĞIŞIMIZ...
Arh+ DE BENİMKİ .................
|
[COLOR="Red"]A+RH[/COLOR] BENİM KAN GURUBU ÇOK BULUNUR..AMA İNŞALLAH LAZIM OLMAZ..AYRICA ORHAN ABİ KANIN ÇOK DEĞERLİ...KIYMETİNİ BİL..
|
0 +Rh
sivas ++++++++++++ |
Siteye Öneri
[B]Uyelığe Kan Grubu Da Ekleyın Cunkı 2 Gun Once Kan LAZIM OLDU Kımse Ses Cıkarmıyor Uye Olurken Uyelıkte Sorun Rustu Elmas Abı SENDEN EN ONEMLI RICAM BU[/B]
bArkadaslar Bu Konuya Özen Gostermenızı IStıyorum YARIN BIRGUN BIRINE LAZIM OLURSA AMENNA DERIZ GECERIZ u bolume herkez kan grubunu yazsın arkadaslar Beklıyorum bole [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/39/dfdfoj8.png[/IMG] örnek bol |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:11. |