SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Trabzonspor - Sivasspor maçı tahmin ve yorumları; (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37047)

58fatihcan 11.10.2013 17:01

Cevap: Trabzonspor - Sivasspor maçı tahmin ve yoru

Trabzonun bir çok futbolcusu milli takımda ve maç cuma günü bundan daha iyi bir şans olabilir mi galibiyet için

hoğuz 11.10.2013 23:48

[QUOTE=58fatihcan;880180]Trabzonun bir çok futbolcusu milli takımda ve maç cuma günü bundan daha iyi bir şans olabilir mi galibiyet için[/QUOTE]

yalnız maç pazar günü saat 4 te :D

Salim58 12.10.2013 13:57

[B]Trabzonspor - Sivasspor maçının Misafir takım seyirci tribünü 30 TL.[/B]

Caner POLAT 12.10.2013 17:33

Sahte kabadayı ıbrahim hacı.. kefil olduğu Başkanımızı nasıl ağırlayacağını merakla bekliyoruz.
Korcanla çok uğraşırlar bence motivasyonunu kaybetmez umarım.Bi daha 6 yemeyelim şu ipinelerden

DOGU_BEY 12.10.2013 20:28

[B]bu maçı NORMAL şartlar altında rahatlıkla alırız..fakat yeniden çıkışa geçtiğimiz şu dönemde bu maça FIRAT AYDINUS denen eyyamcının atanması normal şartları tamamen siliyor yani yine 12 kişiye karşı oynayacağız..ayrıca bu maçta hacıosmanoğlu denen çene ishali adamın tavrını merak ediyorum..sağda solda başkana sallayan bu adam acaba başkanı görünce ne yapacak...önceki gibi horozlanıp atıp tutacak mı yoksa kıvıracak mı? [/B]

Del Piero 12.10.2013 22:43

[QUOTE=DOGU_BEY;880345][B]bu maçı NORMAL şartlar altında rahatlıkla alırız..fakat yeniden çıkışa geçtiğimiz şu dönemde bu maça FIRAT AYDINUS denen eyyamcının atanması normal şartları tamamen siliyor yani yine 12 kişiye karşı oynayacağız..ayrıca bu maçta hacıosmanoğlu denen çene ishali adamın tavrını merak ediyorum..sağda solda başkana sallayan bu adam acaba başkanı görünce ne yapacak...önceki gibi horozlanıp atıp tutacak mı yoksa kıvıracak mı? [/B][/QUOTE]

[B]Şimdiye kadar yaptığı en iyi şeyi yapacak ve yine kıvıracak herzaman ki gibi bu adamı aynı edepsiz mahallere karılarına benzetiyorum ben[/B]

58fatihcan 13.10.2013 21:36

[QUOTE=58fatihcan;880180]Trabzonun bir çok futbolcusu milli takımda ve maç cuma günü bundan daha iyi bir şans olabilir mi galibiyet için[/QUOTE]

Erciyes maçı ile karıştırmışım:)

58megayigido 14.10.2013 07:57

sivasspor şanına yakışır bir futbolla bir galibiyet alır işallah

Kokomo 14.10.2013 07:59

Herkes yine İYİ sallamış !

En son yine İYİ salladığımızda 6 tane yiyip gelmiştik !

Trabzon son derece formda, FB'den de deplasmanda puan aldı.

1 puan bile büyük başarıdır bizim için ...

ezelşener 14.10.2013 17:35

[QUOTE=DieForMetal58;880015][B]Kayseriden sonra en nefret ettiğim takımdır kendileri.Bu maçı ne yapıp ne edip almayalız.Baktgımızdada Trabzonspor iyi bir futbol sergilemiyor.[/B][/QUOTE]

aynen kardeş.bu 2 takımdan nefret ediyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:01.