SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 3-1 Karabükspor -ikinci devre- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37337)

alacakaranlik58 28.12.2013 14:23

Cevap: Sivasspor - Karabükspor

ne kadar bilet satıldığı hakkında bilgisi olan varmı?

münihli_58 28.12.2013 14:38

[B]Karabükün serisini bozmak bize nasip olacak.

Bence en az 4 gollü galip gelir patlama yapariz..

Ama umarim bu sonuc teknik heyetin aklini bulandirmaz ve transfer dönemini ''bize golcü lazim degil'' kafasiyla gecirmeyiz[/B]

DoomsDay58 28.12.2013 14:44

bu maç bana çok sakat geliyor inşallah patlamayız :confused:

FirtinaK 28.12.2013 14:53

Forvetsiz oynamazsak kesin kazanacagimizi düsünüyorum. Atif haric kim forvet oynarsa oynasin önemli degil. Karabük´ün oyun sistemi bize uyar.

58hayati 28.12.2013 15:59

Carlos aydı nın bukadar top la oynayıp kaçırdığı nı görmesi vede kulağını çekmesi gerekirdi geç kaldı ..

mustafa585858 28.12.2013 16:44

karabük alır bence

cemahmety 28.12.2013 17:30

Aatıf forvette olmuyor çok verimsiz bence Cihan forvette oynasın veya Abdülkadir'e gönderilmeden önce son bir şans verilebilir.

A.Turan Korkmaz 28.12.2013 18:44

Bu akşam 5'te bilet gişesinden biletimi alırken bırakın sırayı, bir kişi bile yoktu. Maraton'daki biletlerin yarısına yakını satılmıştı. Umarım maç saatinde havanın da güzel olmasıyla seyirciler artar. 1000-1500 kadar her şartta lig maçlarında tribüne gelen bir emektar seyircimiz var. Bir de fedakar genç taraftar gruplarımız var. Onlar da olmasa tamamen sahipsiz kalacağız.
Geçen hafta Bursaspor'un kendi sahasındaki maçı TV'den seyretmiştim. Stad tıklım tıklımdı,hemen herkes ayakta şarkılar söylüyorlardı. Vay be dedim. İkinci,üçüncü ligdeyken bizim stadyumdaki maçları hatırladım. Biz de öyleydik zamanında... Şimdi ne oldu da başkaları halen o keyfi yaşarken bizim taraftar stada gelmiyor? Gelenleri de gördük gerçi. Ç. Rizepor maçında taraftar daha iyi destek olsaydı, maçı daha önce koparır, tehlikeye atmazdık. Bu hafta karşımızda daha zorlu bir rakip olacak. Taraftar desteği çok daha önemli. 'Sivaslıyım' diyen gelip maçı stadda seyretmelidir.

fark58 28.12.2013 21:31

Karabük çok formda bir takım haftalardır yenilgi yüzü görmediler, aynı puandayız, çok zevkli bir mücadele olacağına inanıyorum. inşallah biz kazanacağız bu düelloyu...

savaş2 29.12.2013 09:33

***yukarılar için bizim son şansmız bjk ve kasımpaşa kaybedince karabüke karşı cok akıllı oynamamız gerekir ,yoksa fark yeriz.beraberliğe oynayıp önce rakibimizde gol yememiz gerekir .2 yarı 1 gol bulursak macı alabiliriz.

-------------------Korcan-----------------

Cicinho----Costa---------navratil------ziya

----------- Kadir --------

Burhan----------hakan---------------aydın

------------------cihan -refik----------------

yedek-mehdi -utaka,şeşo,adem*

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:45.