![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Tebrikler Sivasspor, Tebrikler Sivasspor'un büyük taraftarları.. İnşallah şanlı Sivasspor'umuz Avrupada şampiyonlar ligi maçlarını izlemek nasip olacak bu sene..
|
Takimin hepsini tebrik ediyorum takim olsrak iyi oynadik atif ve ziya on plandaydi costa defansta vazgecilmez oldugunu gosterdi adem ortasahada iyi mucadele etti . Son olarak yeni transferimiz pedro ofsayt olan pozisyon disinda pozisyona giremedi zaten zaman kisitliydi ve ondeydik ancak fizik ve mucadele gucunu gosterdi 90 dakika izledikten sonra daha net seyler soylenebilir
|
bugun cok mutluyum.. kayseriye 3 tane attigimiz icin..ayrica k. erciyes de yenildi ikisi birden ligin dibini boylar insallah
ayrica kardes elazig yine dk 58de sivas tezahuratiyla inledi.. ve akhisari yendi bu hafta sonu cok guzeldi baska yorum yok keyfini cikaralim :) |
Her sey guzeldi kufurler haric. Birbirimize kufrederek ancak kafirleri ve seytani gulduruyoruz. İki taraftan birinin zeytin dali uzatmasi lazim. Butun yanginlar bir kivilcimla baslar. Bir elazig disinda dostumuz yok herhalde. Konyayla ne derdimiz var onu da anlamadim. Artik kufursuz bir mac izlemek istiyorum. Eden etsin bu onlarin karekterini gosterir ama sivaslilar kufur etmesin. Biraz daha sag duyu ve bizi gozeten bir ALLAH oldugunu unutmayalimm.
|
mutluyum mutlusun mutlu...:D
|
kayseri yenmek her zaman mutlu vericidir:D
|
zorlu final sınavları sonrası sivassporumuzun kayserispor karşısında galibiyet haberini almak gibisi yok. teşekkürler sivassporum.
|
[QUOTE=Morten58;894309][B]1. Yasli oyuncu diyenlere tekrar kapak olsun , piril piril oyunucmuz Cicinho ile gurur duyuyoruz.
2. Aatif Chahechouhe kendine geldi , kayseriye 2 gol atarak hem Gol Kralligi zirvesine adini tekrar yazdi , insallah seneyede Sivasspor formasi giyer. 3. Aydin Karabulut cok iyidi bence , yaptigi paslar , Aatif'a asisti. 4. Ziya Erdal igneli oynadi ve cok süper oynadi Süper Liigde bu sezon ilk golünü Kayseriye aati. 5. Yeni transfer Pedro Oldoni ye okadar laf atanlar oldu , hafif elestireye birsey demiyorum ama gercekten oyuna girdi hem ayakta duruyor , hem serbest vurus kazandirdi , hatta bana göre ofsaytan olmayan ama sayilmayan bir golü bile var. Tesekkürler Roberto Carlos, tesekkürler Mecnun Baskan ve Sivassporumuz. Insallah yeni transferle takim dahada güclenir ve emin adimlarla ilerleriz Avrupa yolunda....[/B][/QUOTE] aynen katılıyorum ben hakan için bişey demek istiyorum hoca keşke hakanın yerine pedro ile başlasa atıfıda kendi yerinde oynatsa dahada farklı kazanabilirdik hakan bence iyi yedek olur atıfta yerinde oynamadıgı zaman faydalı olamıyor bugün çok çalıştı her zaman aynısı olmaz nitekim son 6-7 maçtır atıf tutuk oynuyordu. |
pedronun attigi gol sayilsaydi cok iyi olurdu gaza gelirdi ve diger haftalar daha verimli olabilirdi
|
Hakem iyi mac yönetti kacirmis oldugumuz gool pozisyonlarina ragmen kayseriyi eze eze gectik:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:18. |