![]() |
Cevap: Yönetim Başarıyı İstemedi
[QUOTE=yigidolar06;896609][B]Morten 58 kişileri şahsen tanımadan eleştiriyorsun. Sivasspor nerden nereye geldi bu yönetimle vede başarılı işler yapıyorlar. Takımımız iyi carlosun elinde forvet var ama forvetsiz oynadı hocaya soracan oyun planını[/B][/QUOTE]
Geçmişiyle yaşayanlar geleceğinden umudu olmayan insanlardır.Sen maçları stad yerine uzaydan fln mı izliyon kardeş kim var forvet..?? |
[QUOTE=karasarlıyiğido;896718]evet herkesin beklentisini karşılayan bir ara olmadı ama devre arası kaliteli ve problemsiz futbolcu bulmak zordur bunu herkes bilir ya paraya kıyıp kalite alacaksın yada göstermelik birkaç tane transfer yapacaksın biz ikinci yolu tercih ettik bize bundan sonra destek vermek düşer birde herkesin bu kadar karamsar olmasını kupa maclarında yorulup lig maçlarında etkisiz oyuna bağlıyorum kupa maçları bitince yine eski sivasspora döneceğimize inanıyorum[/QUOTE]
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduk diyorsun.Gruplara kaldıktan sonra oyuncularını rotasyon yap,aynı oyuncularını hem kupa hem lig zorlama o zaman diyeceğim ama bizim rotasyon yapacak yedeklerimiz de yok ki.Ne var ne yok ya kiraya verdik ya da gönderdik,bu da gösteriyor ki yönetim bize buralar yüksek fazla yüksek baş ağrısı yapar hadi biz ortalarda duralım da ne şiş yansın ne de kebap diyor.Bize uyar,hiç olmazsa yenildiğimiz maçlar da fazla üzülmeyiz.Ucuz etin yahnisi ancak bu olur der kafayı takmayız. |
murat erdogan basın acıklamasını merak konusu oldu bir cok soru işaretini ortadan kaldırıcak nitelikde bir acıklama olacagını tahmin ediyorum
|
acaba ilk 4teki yerimizi nasıl koruyabileceğiz
|
[B]Bakalım bu konularda sivassporlu futbol dehası Abdullah bey ne diyecek yine suçu taraftaramı atacak yoksa transfer yapmayan basiretsiz ve beceriksiz yönetime bir sözü olacakmı[/B]
|
[QUOTE=onur0634;896741]Geçmişiyle yaşayanlar geleceğinden umudu olmayan insanlardır.Sen maçları stad yerine uzaydan fln mı izliyon kardeş kim var forvet..??[/QUOTE]
Bak bu yazina ben cevap vermek zorundayim normalde ben maclari stadta izleme imkani cok Nadir bir insanim uzay olmasada oraya yakin sayilacak yerden 3000 km uzaktan maclari izliyorum Ama velakin ben canli izledigim elimizde o Kadar forvet varken forvetsiz oynadigimiz maci sana söyleyim sende hafizani yokla git arastir ögren ondan sonra baskalarina karsi bilmeden cevap verme. Haaaa bak forvetimiz varken sadece birini canli izledigimi söyledim digerlerini saymiyorum |
[QUOTE=yigido yakup;896764]Bak bu yazina ben cevap vermek zorundayim normalde ben maclari stadta izleme imkani cok Nadir bir insanim uzay olmasada oraya yakin sayilacak yerden 3000 km uzaktan maclari izliyorum
Ama velakin ben canli izledigim elimizde o Kadar forvet varken forvetsiz oynadigimiz maci sana söyleyim sende hafizani yokla git arastir ögren ondan sonra baskalarina karsi bilmeden cevap verme. Haaaa bak forvetimiz varken sadece birini canli izledigimi söyledim digerlerini saymiyorum[/QUOTE] Bizler tek maç üzerinden yorum yapmıyoruz hemşo genel yorum bizimkisi devre arası takıma katkı sağlayabilecek hiç bir oyuncu ve forvet alınmadı tam aksine yedek kulübesinde 3 5 oyuncu vardı şimdi onlarda yok:D |
Djebbour gönderilmese çok iyi olacaktı. Takımın pas trafiğine ayak uydurabiliyordu en azından. Oldini, (izlediğim kadarıyla) takımın ahengini bozuyor. Bu yüzden bize uymayacak birisi. Şimdi Utaka'nın iyileşmesini beklemekten başka çaremiz yok.
Ayrıca yönetimden bir açıklama bekliyoruz. Hani sürpriz isim gelecekti? (Sürprizden kasıt Aykut ise çok haklılar! Benim için büyük sürpriz oldu!) |
Cevap: Biz alışdık mı desem ?
[QUOTE=58 Amsterdam 58;896687]Sakin olun arkadaslar, Rize cok transfer yapti ne oldu ?
Belki onlar duser, demek ki cok transfer yapmak sacma birsey. Ama benim cok begendim birtane forvet alinabilirdi o da Lua Lua hem hizli hem gollerini atiyor hem fizigi yerinde. Sezon sonu ilk 5 icinde olursak bana gore super olur.[/QUOTE] Haklısin çok transfer yapmak iyi sonuç vermeyebilir ancak Ben bunu kastedmedim oraya giden topçularin hocası da Rıza hocamız Bizde iken de istemişti şuan ki topçulardan ama Gelmedi hiçbiri demekki yönetim anlayışı para kısıtlaması var . Artık geçti ama yönetim umarım takımı bu kadro ile Avrupaya götürür yoksa kursakta kalma olayı biz şanlı Yiğidolar için gerçekleşmiş olacak . |
mecnun başkan acilen çıkıp rotamızın ne olduğunu açıklaması lazım..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:27. |