![]() |
Cevap: Mahmut Bezgin
[QUOTE=34MUAMMER58;898825][b]........... bana akıl öğretme.....:mad:,ben nereyi nasıl okuyacamı biliyorum senin yaşıın 2 katı kadar okul hayatım ,bida benim yazıma alıntı malıntı yapma başlattırırsınız transferinede takımınada :mad:[/b][/QUOTE]
ahahahha ben bunu yeni görüyorum ya :D gülüyüm bari şuna.benim 2 katım kadar okul hayatı varmış.dostum senin benim yaşımın 2 katı kadar kitap sayfası okumuşluğun olsa zaten haberi doğru anlardın.ha okul hayatı görmek istiyorsan da buyur gel bu haftasonu 19 mayıs stadında olacağız odtü'den toplam 6 sivaslı arkadaş olarak.yaşımızın senden küçük olması bazı gerçekleri değiştirmiyor.merak ediyorsan da söylüyüm fotoğraftaki ben değilim.beni tanımak isteyen 19 mayıs stadyumunda görür zaten bu hafta sonu. |
Mahmut Allah askina yarin Genclerbirligi macinda biraz dinlen
|
[QUOTE=alboran;901858]ahahahha ben bunu yeni görüyorum ya :D gülüyüm bari şuna.benim 2 katım kadar okul hayatı varmış.dostum senin benim yaşımın 2 katı kadar kitap sayfası okumuşluğun olsa zaten haberi doğru anlardın.ha okul hayatı görmek istiyorsan da buyur gel bu haftasonu 19 mayıs stadında olacağız odtü'den toplam 6 sivaslı arkadaş olarak.yaşımızın senden küçük olması bazı gerçekleri değiştirmiyor.merak ediyorsan da söylüyüm fotoğraftaki ben değilim.beni tanımak isteyen 19 mayıs stadyumunda görür zaten bu hafta sonu.[/QUOTE]
[B]BAK kardeşim bidaha benim yazıma cevap mevap verme, alıntı malıntıda yapma kimsin nesin ,yaşının ne başın ne ,benide alakadar etmiyor,sana batacak biyazımda olmadı ,sizin gibiler yüzünden bu şehirden soğudum ,ne kadar arızalı yaratıklarsınız yaw, bulaşma bana bidaha ikaz etmiyeceğim canını sıkmayın adamın:mad: [/b] |
[QUOTE=alboran;901858]ahahahha ben bunu yeni görüyorum ya :D gülüyüm bari şuna.benim 2 katım kadar okul hayatı varmış.dostum senin benim yaşımın 2 katı kadar kitap sayfası okumuşluğun olsa zaten haberi doğru anlardın.ha okul hayatı görmek istiyorsan da buyur gel bu haftasonu 19 mayıs stadında olacağız odtü'den toplam 6 sivaslı arkadaş olarak.yaşımızın senden küçük olması bazı gerçekleri değiştirmiyor.merak ediyorsan da söylüyüm fotoğraftaki ben değilim.beni tanımak isteyen 19 mayıs stadyumunda görür zaten bu hafta sonu.[/QUOTE]
Büyüğünü küçüğünü bilmezsen ODTÜ'de değil OXFORD da okusan ne yazarsın.Önce edepli olacaksın. |
Golleri kaleciye kesmek ne kolay... Takım ruhsuz oynadı , bu hafta yine aynı oynanırsa yine aynı skor olur !!!!
|
[url]https://www.facebook.com/photo.php?v=415941798549949&set=vb.270179983126132&type=2&theater[/url]
SON İKİ HAFTADAKİ PERFORMANSIYLA SİVASSPOR TARAFTARININ TEPKİSİNİ ALAN KALECİ MAHMUT BEZGİN” TEPKİLERİ UMURSAMIYORUM. BUNLAR FUTBOLDA OLAN ŞEYLER. BANA TEPKİ KOYANLAR FUTBOL CAHİLERİDİR DEDİ. |
[QUOTE=punisher58;901876][url]https://www.facebook.com/photo.php?v=415941798549949&set=vb.270179983126132&type=2&theater[/url]
SON İKİ HAFTADAKİ PERFORMANSIYLA SİVASSPOR TARAFTARININ TEPKİSİNİ ALAN KALECİ MAHMUT BEZGİN” TEPKİLERİ UMURSAMIYORUM. BUNLAR FUTBOLDA OLAN ŞEYLER. BANA TEPKİ KOYANLAR FUTBOL CAHİLERİDİR DEDİ.[/QUOTE] Yani kendinde aramiyor sorunu ??? :confused: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:10. |