SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38295)

asilbey 26.09.2014 23:04

Cevap: Maçı Değerlendirelim

en az 1puanı hak ettiğimizi düşünüyorum fakat bu kadar pozisyona girip gol atmayı başaramazsanız bu sonuç kaçınılmaz olur ama takım iyiye gidiyor devre arasında bu takıma takviye yapılabilmesi için bütün Sivaslının destek olması şart

sabanaydn 26.09.2014 23:18

4 mac 12 puan alabilirdik bu maçların hepsinde de rakiplere gore daha iyiydik hepsinden topla oynama yüzdesi rakiplerden daha fazlaydı.buna şanssızlık mi diyelim forvettekilerin beceriksizliği artı atifin bencilliği de eklenince pozisyonları harciyoruz bu ligde en çok gol pozisyonuna giren takim biziz ama bu şanssızlık bayarimin 1 .günüiinşallah kuracağız bu arada penaltıdan ucuz oldu...

58YIGIDO58 26.09.2014 23:28

düsünün bizde utaka yerine gekasin oldugunu bu 4 macida kazanmistik ve 12 puanla liderdik.
Ah ah bir gekas gelmedi su takima.

yigit 2013 26.09.2014 23:46

Bu taraftarlar sizden çok şey bekliyor kendinize gelin artik

SİVAS EMİRİ 26.09.2014 23:48

Chrisantus 10 numara transfer olmus helal olsun carlos busene utaka ve chris cok gol atar gencler maçı patlama maçı olacak

babapiton 27.09.2014 00:02

[B]Ertuğrul :[/B] İyi kurtarışlar yaptı,ah bide penaltıyı dışarı doğru çelse kusursuzdu diyecektik.

[B]Cicinho :[/B] Takımın beyni !

[B]Toraman : [/B]Penaltı pozisonunda yaptığı hareket gereksizdi o çalımı yememesi lazımdı ama genel olarak memnunum.

[B]Ümit :[/B] Ortasahadan gereksiz bir şut çekip beni çileden çıkartsada,çok iyi hamleler yaptı.

[B]Ziya : [/B]Maç içinde yaptığı "6" hareketi beni şok etti.Dibine kadar Sivasspor'lu birine yakıştıramadım.Zaten yakamıza yapışmış kurtulamadığımız Fb'li damgası var.Maç içinde bir kaç yememesi gereken çalım yedi.İleride de çabalasada fazla etkin değildi.

[B]Da Costa :[/B] Ön libero oynayamıyacağını gördük arkası dönük top alamıyor.Ben başarılı olacağını düşündüm ama olmadı.

[B]Kadir ve Adem : [/B]Defansif olarak iyi ama ileriye çıktığımızda çok savunma içinde kaldılar ve bu nedenle dönen topları alamadık.Adem'in yine bir kaç topa iyi yön verdi ama Kadir'in ileride etkinliği sıfır.

[B]Burhan :[/B] Geçen seneye oranla en büyük düşüşü yaşayan futbolcumuz kendine gelmeli artık.

[B]Aatif :[/B] Sol kanatta etkinliği azalıyor bence kötü oynamasını tek nedeni budur.

[B]Utaka :[/B] Bugün eğer oynamasaydı ona düşen fırsatlar başkalarına düşse,Utaka olsa atardı diyeceğim bir oyuncudan hiç beklenmedik son vuruşlar.Sakatlıktan yeni çıkmasına veriyorum bu vuruşları umarım bir daha tekrarlanmaz.

[B]Hakan : [/B]Tek özelliği Press.Başka bişey yok malesef.

[B]Chrisantus : [/B]Oyuna çok hareketlilik getirdi.1 gol attı.Eğer Burhan ve Utaka uyumasa 1 de asist yapacaktı.

[B]Carlos : [/B]Her zamanki gibi değişikliklerde geç kaldı.Chrisantus daha erken girmeliydi.Ayrıca Adem yerine Da Costa çıkmalıydı.

Aatif ı sola koyarak oyuncuyu tamamen kayıp ediyoruz.
Bence haftaya bu ileri hat ile maça çıkmalıyız.

------------Chrisantus---------------
-Utaka---------Aatif-------Burhan---

Oyun olarak kötü değiliz ama malesef sonuca yansıtamıyoruz artık galibiyet serisinin zamanı geldi.Gençlerbirliği ve Bjk maçlarından en az 4 puan çıkartmalıyız.Tabiki ilk hedef Gençlerbirliği inşallah bu talihsiz gün gibi bir maç daha oynamayız.

shang 27.09.2014 07:18

maça iyi başladık pozisyonları değerlendirebilsek farklı olurdu ilk yarı zorlandığımız bir maçtı 2.yarı daha baskılı ve daha net pozisyonlar bulduk bu kadar net pozisyonların kaçması bizi puandan galibiyetten etti takımda sezona çok kötü başlayan futbolcular var burhan maçta çok kötüydü atıfta lige iyi başlayamadı ziyada performansının kat kat altında dün birazda burhan kıpırdasaydı galatasarayı çok rahat yenebilirdik.Da costa bence stoper oynamalı toraman ön libero oynamalı bence toraman geride çokta güven vermiyor hala hazır değil ama baskılı futboldan memnunum pozisyonlara giriyoruz ama değerlendiremiyoruz yazık oldu bu maçada ....

shang 27.09.2014 07:27

İyiki 34 lük cicinhomuz var harika bir futbolcu onu izlemesi gerçekten zevk veriyor ama bu takımın her şeyi 34 yaşında bir futbolcuya bağlıysa buda çok düşündürücü...

34MUAMMER58 27.09.2014 07:40

[b]sivasspor iyi oynadı galibiyeti haketti ,yenildi vs vs hepsi tmmda ,r.carlos maçlardan önce rakibi analiz ediyormu? ettiriyormu bilmiyorum,hangi maçta hangi oyuncuya dikkat çekiyorsak hep o oyuncuların gazabına uğruyoruz,yenilgide bununda payı çok,tmm gol atamıyorsak yemiyelimde,antep maçı oluyor aman hocam muhammede dikkat et diyoruz,herif 2 gol atıyor,akhisar maçı oluyor aman hocam gekas var dikkat diyoruz 2 golde ondan yiyoruz,konya maçı oluyor aman hoca torje var dikkat diyoruz,ALLAH tan torjenin şutu direkten dönüyor,ertuğrul kurtarıyor yoksa 2 tanede o atmıştı şimdi,gs maçı öncesi ,olcan ve buraka dikkat diyoruz ,olcan maçı kazandırıyor ve burak gol atıyor,olcan 1 penaltı yaptırıyor,1 asist yapıyor bu ligde delikanlıca oyun oynanmaz, kıracan ayağını gidecek maçı kazanacan hani vurkır parçala bu maçı kazan derlerya öyle ,aha gelecek haftada gençler maçında stancu ya dikkat diyorum [/b]

czacı 27.09.2014 07:49

iyi oynadık büyük takım olamadığımızın göstergesi olarak yenildik adamların 2 pozisyonu var ve kazandılar.hakem iyiydi.sakatlarımız düzeldi yükselişe geçeriz inşallah tam kadro olursak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:14.