![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Tebrikler ,Konya macindan da üc puan alir Gs'ye de bir celme takarsak degme ondan sonra keyfimize.
|
[QUOTE=anadolu5858;935341]takımı ve hocayı tebrik ediyorum zor maçtı.vasat bir ilk yarı vardı doğrusu bu maçın ikinci yarısını çok merak ediyordum ikinci yarıda baskı kurduk penaltıyla birlikte maçı kopardık. mehdiyi alması çok yerindeydi ama hakan aslanın girmesine bir anlam veremedim onun yerine kanatlardan iboyu yada burhanı çıkarıp utakayı alabilirdi.[/QUOTE]
utaka yı alamazdı çünkü sahada 5 yabancı vardı cicinho-costa-mehdi-aatıf-eneramo sahadaydı hakan girdiğinde |
Maraton Tribününün en ön sırasında hiç oturmadan maçı seyrettim. Yorulduk ama değdi. Yenmek zorundaydık ve yendik. Bilal'e biraz yüklendik ama mecburduk, rakibin en iyi oyuncusuna rahat veremezdik. Kusurumuza bakmasın. Taraftar coşkuluydu ama maç pazar günü olsa daha çok taraftar gelebilirdi. Carlos'un maç başı alkışlanması, Sergen'inse maç sonlarına doğru bütün stadın katılımıyla isminin çağırılması güzeldi. Hem prestij ve centilmenlik hem de skor Tabelası Kazandı . Devre arası Utaka, Batuhan ve Hakan ısınmaya çıktılar. Ama üçü de ilk 11i zorlayacak formda gözükmediler. Onlar galiba TS kupa maçını düşünüyorlardı:) Sarı kartla Cezalı duruma Düşen Kadir cezasını kupa maçında mı lig maçında mı çeker göreceğiz.:rolleyes: Tok Satıcı keyfinde oturup rakiplerimizin yaptıkları Maçları izliyorum şimdi.:D Teşekkürler emeği geçen herkese ve Rabbimize de Şükürler olsun.
|
bugün onlarca kişi benim gibi mağdur oldu ve maça giremedik ..günler öncesinden pasolige maçı yükletip dünde sivasa geldim maç için ama sahaya bile giremedik gişelere sıkıntımızı söylerken bile polisi ararız gibi laflar duydum paranızla bilet alıyosunuz sıkıntınızı zar zor muhattap bulup söylüyosunuz ve sizi karşılama şekilleri gerçekten çok enretessan.. gerçekten çok üzüldüm resmen paramızla rezil olduk diyecek bişey bulamıyorum.bu rezalet yüzünden maçın ilk yarısını kaçırdım ikinci yarısı için eve aceleyle geldim ve izledim gayet iyi oynadık ben şahsen çoğu oyuncuyu beğendim bu ritmi devam ettirirsek ilk 8 de yerimizi alırız inşallah..
|
Sahanın yıldızı Ümit'ti hiç hava topu kaçırmadı. Tabii ki Cicinho her zaman olduğu gibi çok iyiydi. Atıf böyle basit oynadığı zaman gollerine devam eder. Şahsi futbol hem kendine hem takıma zarar veriyor. Bizim için çok önemli bir maçta net bir skorla galip gelen futbolcularımızı kutluyorum. Kötü olanlar vardı ama bu net skordan sonra bunları yazmak ayıp olur.
|
Derin bir nefes aldik allah hepinizden razi olsun.
Yanliz birseyin farkina vardim. Futbolcularimiz poz verirken yine Ümit kenara cekilmisdi.. Hatirlarsaniz önceki pozlarda da öyleydi. Bir sorunmu vardi.. [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45162&token=78899[/IMG] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45163&token=70014[/IMG] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45164&token=94624[/IMG] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45165&token=109665[/IMG] |
Güzel bir maç oldu;yenen takım haftanın en iyi takımıdır,hoca da haftanın en iyi hocasıdır ...Maçın kader anlarından biri Akhisarsporlu kel kafalı solak oyuncu Sertan ın maç 0-0 iken kaçırdığı gol pozisyonu idi..O pozisyon iyi ki gol olmadı..Gol olsaydı nasıl bir maç olurdu bilemiyorum ...Maç kazanıldı mı taraftar oyuncuların hatalarını görür ama görmezden gelir...Akhisar ın maç boyunca 2-3 tane pozisyonu var;sivassporun ise net pozisyon sayısı 6 dan aşağı değil...Takım olarak iyi oynadık 2. yarı maç tek kale gibi geçti;rakibin 2 tane etkili oyuncusu kontrol altına alındığı için bu maç sivasspor için bence kolay bir maç oldu..Akhisar ara transferde alınıp hazır olmayan 3-4 tane oyuncu var;bunların 2 tanesi de yabancı..Akhisar ilerleyen haftalarda belki de diğer maçlarda daha iyi oynayacak..Akhisar ı 2 faklı yenmemiz lig sonunda olası iki avarajda da rakibimizi geçmiş olduk..Enaramo hala hazır değil;çünkü adam sezon başı kampına götürülmemiş hala onun acısını çekiyor..Gün geçtikçe daha iyi oynayacak...Çok fazla kilo sorunu var;yine bu kilo ile Enaramo iyi koşuyor...Dün Enaramo nun youtube da gollerini izledim..Açıkcası bu maçlarda şimdikine göre çok daha zayıf ve çok daha diri gözüküyor..Enaramo oynadıkça daha da iyi olacak...Ben olsam bu maçta ilk yarı Batuhan ı 2. yarı Enramo yu oynatırım..Enaramo'nun son 30 dak. da ne kadar zorlandığını hepimiz gördük..Enramo maç eksikliğini atlattıkça eski Enaramo olack..Ziya bu maçta bize eski Ziya yı umarım bundan sonra daha da iyi oynar..Gerçekçi olmak lazım bizim kulvarımız şu anda lig ..Sivasspor şu durumda ligi tercih etmeli;artık kupa defterini kapatıp kendimizi daha fazla lige vermek lazım;puan durumumuz da bunu gösteriyor...Daha lig bitmedi,küme düşme hattından kurtulmadık sadece 1 maç kazandık..Önemli olan bundan sonraki maçlarda puan ve puanlar almak..Kendi sahamızda oynayacağımız 4 büyüklerle yapılan maçlarda sivassporun ilk hedefi 1 puan sonra 3 puan olmalı...Bu maçlarda alınan her puan sivassporu tehlikeli bölgenin dışına çıkaracaktır...Burhan ın pozisyonu nu bir çok kez değişik açıdan izledim;bence pozisyon penaltı...Atıf artık açılmaya başladı;bundan sonra da inşallah gollerine devam eder...Takımı ve Sergen hocayı kutluyorum...
|
Gol yemeden kazanmak çok guzel oldu.sergenle 4 lig macindan 9 puan cikardik ve ins devami da gelecek..bugun ümit gercekten oynamasi gerektigi gibi oynadi ve takimin yildizi idi..atif, adem, costa ve cici iyiydiler ..burhan ve i akin form tutuyorlar gibi, ziya hareketli idi ve gecen haftalara göre sırıtmadı..korcanin cikardigi ilk yarida ki top bence simdiye kadar ki bize vermis oldugu en onemli hediyelerden biriydi :) ben yine guvenemiyorum ne yazik ki..sergen hocamiz ilk yari maci okudu ve ikinci yari resmen uçtuk.. kendisine şukranlarimizi iletiyoruz..
Antep ve akhisar balkes den sonra en kotu takimlar benim gozumde , ayaklarimiz yerden kesilmeden adem kocak ciddiyetiyle devam edersek gusel gunler gorecegiz ve cok can yakacagiz..ayrica sıla da ki yigidolara bravo iyi mac cikatdiniz hepineze tesekkur;) |
Adem Koçak Sivassporun Cicinho ile beraber en faydalı oyuncusu olmasına rağmen neden Sivassporda yeri yok, kötüydü, değiştirilmesi lazım vs şeklinde yorumlar yapılıyor bir türlü anlamıyorum
|
artık bizi kimse tutamaz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:29. |