SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Çare Asker Bülent... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39673)

mühendisburak58 24.01.2016 22:55

Cevap: Çare Asker Bülent...

Bu saatten sonra Sivasspor'un başına Alex Ferguson gelse o bile kurtaramaz. Sivasspor fiilen süper ligden düşmüştür. 18 haftada 2 galibiyet alan takım ligde kalamaz kimse kendini kandırmasın. Gençlerbirliği Bursaspor Kayserispor seri yapmış Gaziantep Osmanlı galibiyetler almaya devam ediyor. Biz seri mağlubiyetler alıyoruz. Bu takımı belki Yılmaz Vural düzeltir oda oyuncuları döverek başka türlü değişmez bu takım.

antik58 25.01.2016 00:20

Bana göre ligde kalmak için en az 7 galibiyet şart sonrası ne kadar berabere kalırsa iyi. Bu hoca ile olmuyor takımı okuyamiyor hiç olmadı Hayrettin gelsin en azından okan hocadan 5 gömlek üstün SİVASSPOR için ama acilen hoca gönderilmelidir acilen !!!

flarcone 25.01.2016 01:37

[B]bülent hocanın sözü var gelecek ama dünya kupasından sonra tabi birde o zamana kadar ligden düşmemiş olursak[/B]

kagansenbas 25.01.2016 01:57

Hazır ligde ara varken bir an önce hoca değişikliği şart oldu... Okan hoca'nın gaziantep galibiyeti dışından bir başarısı olmadı. Düşme hattında olmasaydık okan devam eder bi düzen tuttururdu ama artık zaman kalmadı her hafta final niteliğinde... Bir an önce iyi bir hoca ile anlaşılmalı ve osmanlı maçına kadar takımı ayağa kaldırarak uyumu sağlanmalı ve küme düşmekten bu takımı bir kez daha kurtarmalı(umarım bu son olur). Tek çözüm bu.. OKAN HOCAYLA BUNDAN SONRAKİ HER HAFTA, PTT İÇİN KUMAR OYNAMAK GİBİ !!!

YÖNETİM UYUMA DUY BİZİ !!!

OKAN BURUK İSTİFAAA !!!!!!!!!

Okka 25.01.2016 10:10

Normalde zirt pirt hoca değişikliğine karşıyım. Ancak Olan Buruk yetersiz. Maç içinde beykanin agresifliği belliydi. Sarı karttan sonra cikarmazsa kırmızı kart gorecegini soyledim akabinde 5 dk geçmeden sorumsuzca kendini attırdı. Dün hakem kötü maç yönetmedi. Okanin yetersizliği beykanin sorumsuzluğu hoşgeldin ptt 1. Lig. Açık net su saatten sonra bulentten başkası bu takımı ligde tutamaz. O da şehir tanıması ve sivasta belli kredisi olduğundan dolayidir

berk5858 25.01.2016 11:39

[B]**********************

Editörün notu :[/B] Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

ihtiyar yiğido 25.01.2016 12:00

[B][I]Bu takımın başına, tecrübesi, istikrarı ve örnek spor ahlakı ile Ertuğrul Sağlam getirilmelidir, Yılmaz Vural bu takıma bir şey veremez çünkü devamlılığı yok. Bülent Uyguna gelince, nasıl olsa ben gidiyorum diye şampıyonluğa oynayan kadroyu dağıtıp gitmekle Sivasspor'a en büyük kötülüğü yapmıştır, anlaştığı takımları yüz üstü barakıp başka takımlarla anlaşarak karekterini ortaya koymuştur, bu nedenle Sivasspor'a birşey veremez.[/I][/B]

sivaslihakan 25.01.2016 12:21

Yineliyorum, bi takimin tek ilaci su an icin tecrübesiyle Yilmaz vural'dir istikrar yok falan demeyin bizim suan istikrar degil kisa vadeli basariya ihtiyacimiz var

Dark Force 25.01.2016 12:41

Bülent uygunun takım motivasyonu çok iyi takımi ve klubu çok iyi tanıyan birisi bence gelmeli

eurovision 25.01.2016 13:09

Allah korusun :mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:04.