SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mecnun ODYAKMAZ İle Devam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39965)

triper58 30.05.2016 17:01

Cevap: Mecnun ODYAKMAZ İle Devam

Ne üzüldüm ne sevindim.Şimdi gitse herşeyin daha kötü olma ihtimali vardı.Ama kalması da bazı sorunları çözmedi.Süperlige çıksak bile ben bu yönetimin eski havayı yakalayacağını sanmıyorum.Yine düşme adayı oluruz.Oluşturdukları bütçenin bile hayali olduğu belli İstanbul Gecesi 2 trilyon Sivas Gecesi 1 trilyon 11.5 trilyona topçu satacakmışız vs.

cengo64 30.05.2016 17:09

Ne salakça eleştirmişim meğer yönetimi,orası gerçekten çiftlikmiş meğer.At çiftiği şeklinde disayn edilmesi klubün,,zaten aslında gerçekten çiftlik olduğu içinmiş..Sivas la Sivaslılarla,Sivassporlularla hiç ilgisi yokmuş meğer.Biz hala diyoruz ki,hesap versinler.Ne hesap verecekler en fazlası 290 kişi toplanıp kendileri çalıp kendileri oynuyorlarmış meğer.Bu kadarını bile yapmasalar yapmazlarmış.50 trilyonluk geliri sorguladık ya.Onlar zaten Sivasspor gelirlerini kendilerinin geliri olarak düşünüyorlarmış meğer.Futbolcuya vermediler tabi transfer yapıp.Futbol klubü değilmiş ki burası .Çiftlikmiş.
Ben bir Sivasspor var zannediyordum ama bu kongre sonrası anladım ki.Yokmuş.Birilerinin çiftliği imiş.Onu anladım.O yüzden yönetimi eleştirdiğim için çok pişmanım şimdi.Yetmez kardeşim bu kadar körlük.Dibini de görün.Meğer bizim klubümüz değilmiş Sivasspor sizin çifliğinizmiş.Varın hayrını görün.

tavatir 30.05.2016 17:42

Futbolcu transfer geliri içinde kiralık gidecekler, bonservis bedeli kazanılanlar ve varsa yetiştirme bedeli alınacak olanlar sayılabilir.

11,5 iyi rakam yaklaşık 3m euro yapar galiba. En önemli eksikliklerimizden birisiydi bu gelir kalemini fazla kullanamamak bence. Her sene 1 milyon euro bile bonservis geliri elde edebilsek şu anda fazladan 10 milyon euro olurdu.

50sekiz 30.05.2016 18:14

[QUOTE=tavatir;976824]Futbolcu transfer geliri içinde kiralık gidecekler, bonservis bedeli kazanılanlar ve varsa yetiştirme bedeli alınacak olanlar sayılabilir.

11,5 iyi rakam yaklaşık 3m euro yapar galiba. En önemli eksikliklerimizden birisiydi bu gelir kalemini fazla kullanamamak bence. Her sene 1 milyon euro bile bonservis geliri elde edebilsek şu anda fazladan 10 milyon euro olurdu.[/QUOTE]

futbolculara ödenecek rakam 30'dab 17'ye düsürmüsler.
Aatif'dan 3,5 düs, 1-2 futbolcu daha satilirsa onlar icin de 3-4 düs.
Geriye kalan farkda feda ile kapanacak herhalde.

tavatir 30.05.2016 18:35

Zaten yolların ayrılacağı futbolcuları otomatik olarak maaştan düşmek gerekiyor. İbrahim Akın, Mehdi gibi. Ben şu anda yabancılardan sözleşme fesih hakkı olanlar olduğunu düşünüyorum. Küme düşünce serbest kalanlar olmuştur. 1 Haziran itibariyle yani 2 gün sonra bazı şeyler daha fazla netleşebilir. Ama 9 Haziran'da transfer sezonu resmen başlayınca herşey tam net hale gelir.

Del Piero 30.05.2016 19:20

[B]Baskın bir kongre kararı alan yönetim dün yine bir tiyatro oyununa şahitlik ettik[/B].

Yerel medyada ise top yekün başkana destek vererek topluma psikolojik baskı yaparak kimsenin aday olmasına engel olmuslardir.

Yönetim inşallah yönetim istifa adlı başlıkta ki, uyarılarımıza kulak verir ve gereken hamleleri yapar bizde sonuna kadar arkalarında dururuz.

DoomsDay58 31.05.2016 12:01

Yönetim konusunda konuşmamaya yemin ettim o yüzden bir şey söylemiyorum artık çünkü hiçbir şeyin değişeceği yok bu devran böyle devam ettiği sürece Sivasspor'dan umudum da yok sadece maçları izler geçerim enayi miyim boşuna kendimi yorayım?

mamy58 31.05.2016 12:11

gördüğümüz üzere kimse çıkmadı Allah'tan başkan aday oldu yoksa ele ayağa düşecektik..

Dark Force 31.05.2016 12:40

Takıma mecnun başkandan başka sahip çıkan olmaz mecnun başkan yoksa sivasspor 3.lige kadar gider takım için çok önemli başkan allah başımızdan eksik etmesin.

58svs58 31.05.2016 13:19

her sezon olduğu gibi gelecek sezonda 18 yaşlarında bir genç kardeşime 1 sezonluk V.İ.P. kombine hediye edeceğim. malum sivasta ikamet edemediğimden beni temsilen maçlara gitsin. kombine satışları başlayınca bana mesajla ulaşan ilk kişiye alabilirim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:45.