SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   'Federasyon 'TERIM´LE DEVAM dedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5146)

özsivasli1903 27.01.2006 23:26

Sivasspor.com1 [QUOTE=özsivasli1903]fatih terim kalmali
asla bi yabanci gelmemeli türkiyede süper hocalar var

slmlar...özsivasli BugrA...[/QUOTE]

sivasssssssssssssssssssssssss------------

1967_DERNEK_TUĞRUL 28.01.2006 00:31

[B][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]AMAN YABANCILAR GELİRSE ALLAH ETMİYE ÜLKE EKENOMİSİNİ BİLE BATIRIRLARRRRR [/FONT][/COLOR][/B]

[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]NE DEMİSLER DOMUZDAN POST GAVURDAN DOST OLMAZZ!!!!![/COLOR][/FONT][/B]

FATIMA 28.01.2006 01:28

"MİLLİ GURUR MİLLETÇE YAŞANIR"

[QUOTE=halilozturk]arkadaslar bu yaziyi yazarken hangi dusunceynen yaziyorlar bilmiyorum yabanci teknik adamdan turk milli takimina ne yarar getirir bizim kendi oz evladimiz varken ha fatih terim bir avrupali olsaydi bugun ingilterede ve ispanyada italyada almanyada cok basarili olurdu bunu bildigimiz halde halen mirsa lusasgi kiristof daum adlarini milli takima yakistiriyorsunuz ben anlamakta gucluk cekiyorum yakinda bir de cumhur baskanligi icin anket yapilsa onuda yabanci olmasini istiyen insanlarimiz olacak arkadaslar kedi icimizden teknik adamlar cikaralim biraz onlara yabancilara verdigimiz destegi onlara verelim turkun turkten baska dostu yoktuRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR FATIH HOCAMIZA SAHIP CIKALIM HERKESE SELAMLAR HALIL FRANSA[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]tam düşüncelerimi yazacaktım ki!!!yazınızı gördüm ve vazgeçtim çünkü siz tam düşündüklerimi yazmışsınız bile...lütfen bizde en az amerika kadar ,fransa kadar milli gurur ve duygularımıza sahip çıkalım...kötü de olacaksa "biz yaptık" diyelim iyide olacaksa"biz yaptık"diyelim.TÜRK'ün gururu olmalı başarılar..."BAŞARI MERDİVENLERİNE,ELLERİNİZ CEBİNİZDE ÇIKAMAZSINIZ"geç olsun ama sonuç bizim olsun...

tabiki FATİH TERİM ikna edilsin.....[/FONT][/I][/B][/COLOR]

dostol 28.01.2006 01:46

Milli Takima sadece turk T.D almasi gerek li degil mi?

28.01.2006 08:17

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/1/18/Fatih_terim.jpg/170px-Fatih_terim.jpg[/img]

[COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]iİMPARATOR.....İMPARATOR...İMPARATOR FAAATİİHH TEEERİİİİİMMMM İMPARATOR İMPAARATOOOOORRRR..........................
[/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

İMPARATOR......İMPARATOR.........İMPARATOR FATİH TEEEEEEERİİİİİİİM.........İMPARATOR........İMPAAAAAAAAAAAAARATORRRRR FATİH TEEEEERİM....İMPARATOR....

CAGLAYAN 31.01.2006 09:04

Fatih Terim-Haluk Ulusoy birlikte çalışacak

[img]http://www.gencturkhaber.com/images/171542.jpg[/img]

Fatih Terim-Haluk Ulusoy birlikte çalışacak

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile görüştüğünü ve birlikte çalışacaklarını söyledi.

Terim, konuk olduğu bir televizyon programında, bu (dün) gece Haluk Ulusoy'un evinde bir araya geldiklerini ifade ederek, “Çok güzel bir ortamdı. Çok fazla detaya girmedik. Sayın Ulusoy, yüzde 100 beraber çalışmak istediğini söyledi. Ben de teşekkür ettim. Birlikte devam edeceğiz” dedi.

Görüşmenin çok samimi bir ortamda geçtiğini ifade eden Terim, ”Çok candan, çok samimi bir görüşme oldu. (Detayları sonra görüşürüz) dedi” diye konuştu.

Terim, “Federasyon başkanı adaylarından Ayhan Bermek'i desteklediniz mi?” sorusu üzerine, “Benim çok önemli dostlarım vardır. Ama ben kimsenin adamı olmadım, kimsenin adamı değilim” dedi

Etem-Murat 31.01.2006 09:44

hayırlısı olsun hangisi hayırlısı o olsun

Tarkan ÇeLik 31.01.2006 09:50

[QUOTE=1967_DERNEK_TUĞRUL][B][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]AMAN YABANCILAR GELİRSE ALLAH ETMİYE ÜLKE EKENOMİSİNİ BİLE BATIRIRLARRRRR [/FONT][/COLOR][/B]

[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]NE DEMİSLER DOMUZDAN POST GAVURDAN DOST OLMAZZ!!!!![/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[CENTER][B]O ÖYLE DEĞİLDİ AMA OLSUN :D :D :D :D [/B][/CENTER]

Arif Coşkun 31.01.2006 10:23

-->: TEKNIK DIREKTÖR KIM OLMALI ?

Fatih Terim İsviçre maçıyla biraz moral bozukluğu ve yıprandı gibi,ama devam edilmesindede bir sakınca yok bence.Şayet olmazsa Rıza Çalımbay en güzel aday.Genç dinamik başarıya aç bir kişi,milli takım kulup takımları gibi değildir burada başarılı olacağına inanıyorum.

burak_baykal 31.01.2006 10:34

-->: fatih terim,le devam

[QUOTE=CAGLAYAN]Fatih Terimín istifasinin ardindan Milli Takimimiz Teknik Direktörsüz kalmistir.
SIZCE MILLI TAKIMIN BASINA KIM GETIRILMELI ?

1.Christopf Daum
2.Mircea Lucescu
3.Ottmar Hitzfeld
4.Mustafa Denizli
5.Ersun Yanal
6.Rasit Cetiner
7.Fatih Terim <Ikna edilimeli>[/QUOTE]

kendisi başarılı teknik hocalığı yapan fatih terimin tekrar milli takımın başına getirilirse daha iyi çalışmalar yapılacağına inanıyorum............

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:26.