![]() |
[QUOTE=Gunay][B]ŞU okul bitsin ins... oooo beni kim tutar daha.. :)[/B][/QUOTE]
[b]Göreceğiz....Bakalım bizim kadar ateşli olabilecekmisin????:):)[/b] |
[b]Bende Geliyom Beni unutmayınnnnn[/b]
[color=blue]Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız... Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...[/color] [color=red]Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...[/color] |
[QUOTE=DJMuRaT][b]Bende Geliyom Beni unutmayınnnnn[/b]
[color=blue]Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız... Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...[/color] [color=red]Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...[/color][/QUOTE] [b]Tamam Murat unuturmuyuz ya...Sizin gelmenize seviniyoruz...Tribünde güçlü olacağız yani...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Tamam Murat unuturmuyuz ya...Sizin gelmenize seviniyoruz...Tribünde güçlü olacağız yani...[/b][/QUOTE]
[b]Eyvallah reis...Alemde Tek Reis sErHan Reis[/b] [color=blue]Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız... Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...[/color] [color=red]Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...[/color] |
[QUOTE=DJMuRaT][b]Eyvallah reis...Alemde Tek Reis sErHan Reis[/b]
[color=blue]Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız... Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...[/color] [color=red]Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...[/color][/QUOTE] [b]Eyvallah yeğenim...Bizlerde sizin için varız...[/b] |
hepinizin yolu açık olsun inşallah puan ve puanlarla dönersiniz haftaya beşiktaş macında sivas yerinden oynasın
|
BİZDE İSTANBULDAN GELIYORUZ IMPARATOR5834 BRONGWAY ( FEVZI ABI ALI ABI ) BEN
|
[COLOR=BLUE]SAYILI SAATLER KALDI..ANKARA'DA GÖRÜŞMEK DÜLKEĞİYLE..[/COLOR]
|
Basarilar
Umarim takimimizi hakettigi bir sekilde desteklersiniz.
Bizi yurtdisindaki Sivaslilari umarim aratmassiniz |
YOLUNUZ AÇIK,ŞANSINIZ BOL,PUANLAR BİZİM OLSUN..
KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR FEDEKAR YİĞİDOLAR. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:36. |