![]() |
fenerin en büyük artısı HAKEM DİYE Bİ OYUNCULARI var o..........
eğer onu sivassporlu futbolcular ıyı kontrol altına alırsa bu ermeni takımını yenmek çocuk oyuncağı |
SİVASSPOR/ 2
FENERBAHÇE/ 1 |
Sivasspor 1
Fenerbahçe 1 |
Fenerbahçe'nin hakem denen bir oyuncuları var.Bu her maçta aşşağı yukarı forma giyiyor.Eğer giyerse birşey diyemem. Fakat giymezse Sivasspor'umuz bu maçı 1-0 alır diyorum ben.
Saygılar. |
arkadaşlar fenerbahçe 3 günde bir maç yapıyor yarın shalke maçı var biryerde tıkanacak buda sivas maçı olucak ilk yenilgisini bizden alıcak bu maçın havası farklı yorgun olucaklar BENCE SİVASSPOR: 2 FB:0
|
[QUOTE=onursahin]arkadaşlar fenerbahçe 3 günde bir maç yapıyor yarın shalke maçı var biryerde tıkanacak buda sivas maçı olucak ilk yenilgisini bizden alıcak bu maçın havası farklı yorgun olucaklar BENCE SİVASSPOR: 2 FB:0[/QUOTE]
GARDAŞ SEN ANLAMADIN HERHALDE NORMAL ŞARTLARDA FENER YORGUN OLSA NE OLMASA NE HER TURLU SİVASTA PUAN ALIRIZ AMA O HAKEM DENİLEN OYUNCULARI SADECE TURKIYE LIGINDE FORMA GIYEBILIYOR YANİ O HER ZAMAN FORMUNUN ZİRVESINDE |
SİVAS SPOR 1 FENETBAHÇE 0
|
[QUOTE=eren1]GARDAŞ SEN ANLAMADIN HERHALDE NORMAL ŞARTLARDA FENER YORGUN OLSA NE OLMASA NE HER TURLU SİVASTA PUAN ALIRIZ AMA O HAKEM DENİLEN OYUNCULARI SADECE TURKIYE LIGINDE FORMA GIYEBILIYOR YANİ O HER ZAMAN FORMUNUN ZİRVESINDE[/QUOTE]
sivas macını bilmem ama Fenerbahce senin takımın geseden en az 2-3 gömlek üstün bir takım samiyendeki macta da fark atacak. biz schalkeyle, psvvyle oynarken siz tromsoya eleniyorsunuz. gencler sizi eziyor hala hakem diyebiliyorsunuz mac icin tahmini sivas:1 fenerbahce:4 |
[QUOTE=FB06]sivas macını bilmem ama Fenerbahce senin takımın geseden en az 2-3 gömlek üstün bir takım
samiyendeki macta da fark atacak. biz schalkeyle, psvvyle oynarken siz tromsoya eleniyorsunuz. gencler sizi eziyor hala hakem diyebiliyorsunuz mac icin tahmini sivas:1 fenerbahce:4[/QUOTE] FENERBAHÇE TV NİN YAYIN AKIŞI SAAT 21..59 FENERİN AVRUPA MACERASI SAAT 22..00 HABERLER......................... |
[QUOTE=eren1]FENERBAHÇE TV NİN YAYIN AKIŞI
SAAT 21..59 FENERİN AVRUPA MACERASI SAAT 22..00 HABERLER.........................[/QUOTE] yazacak birsey bulamadın galiba? bunu yazmıssın cunku artık bu kadar acizsiniz. cok kotu bir kadro, gecekondu bir stad, yeteneksiz yonetim, her mac yonetim istifa diye bagıran taraftar, her alanda Fenerbahce karsısında ezilmeniz TROMSO yu 2 macta yenemediniz ya ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:14. |