![]() |
-->: İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI
[QUOTE=arifcoskun]''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' E-5 üzeri Üsküdar sapağında
12 Mart 2006 saat: 15.00 da buluşuyoruz.Herkesi bekliyoruz.[/QUOTE] [B]İki toplantıdan daha fazla katılım olurmu bilemem ama çok daha güzel muhabbetlerin ve kararların olduğu bir toplantı olacağına şüphem yok!...[/B] |
inşallah bi dahaki sefere bende katılacağım..
|
[QUOTE=NAUGHTYBOY58]inşallah bi dahaki sefere bende katılacağım..[/QUOTE]
[B][I]INSALLAH KATILIMIN COK OLACAGINA INANIYORUZ[/I][/B] |
[QUOTE=sivaslıavukat]Bugün öğle saatlerinde 3.buluşma mekanımız olan ''Kırmızı-Beyaz , Köfte-Piyaz'' isimli mekanda idim.Mekanın sahibi olan Sayın Yadigar Bey ile sohbet ettik ve düşüncelerimizi paylaştık.Birlik ve beraberliğin nelere kadir olduğunu gördük yaşadık birlikteyken.
Sevgili Yadigar Bey'in 12 Martta bizimle birlikte olacak olan hemşehrilerimizden özel bir ricası var.Kendisi der ki '' -Tok ağırlamak zor olur sonra mahcup olmayayım , mümkünse herkes aç olarak gelsin.'' Ben onun yalancısıyım , bizi layıkı ile ağırlayacağından şüphem yok. Bu arada kardeşim ben böyle köfte yemedim , orada yediğim bir yana iki pakette eve yaptırdım.[/QUOTE] Alper abi seninde maşallahın var benlen mi yarışıyon yoksa? :D Ben pek iki tabakla doymam da o yüzden sordum:D |
12 MART PAZAR GÜNÜ hemşerilerime davetliyim başka sözüm yok sivaslıyız...
|
[QUOTE=x_burnley]Alper abi seninde maşallahın var benlen mi yarışıyon yoksa? :D
Ben pek iki tabakla doymam da o yüzden sordum:D[/QUOTE] Yahu hiç sorma şu sigarayı bıraktım bırakalı 4 kilo aldım , doymak bilmiyorum |
[QUOTE=sivaslıavukat]Yahu hiç sorma şu sigarayı bıraktım bırakalı 4 kilo aldım , doymak bilmiyorum[/QUOTE]
Valla abi sana şunu söyliyeyim o kadar uğraştım ben bırakamadım şu sigarayı Ama sana helal olsun valla inan bana benim için süpriz oldu senin sigarayı bırakman:D |
[QUOTE=sivaslıavukat]Bugün öğle saatlerinde 3.buluşma mekanımız olan ''Kırmızı-Beyaz , Köfte-Piyaz'' isimli mekanda idim.Mekanın sahibi olan Sayın Yadigar Bey ile sohbet ettik ve düşüncelerimizi paylaştık.Birlik ve beraberliğin nelere kadir olduğunu gördük yaşadık birlikteyken.
Sevgili Yadigar Bey'in 12 Martta bizimle birlikte olacak olan hemşehrilerimizden özel bir ricası var.Kendisi der ki '' -Tok ağırlamak zor olur sonra mahcup olmayayım , mümkünse herkes aç olarak gelsin.'' Ben onun yalancısıyım , bizi layıkı ile ağırlayacağından şüphem yok. Bu arada kardeşim ben böyle köfte yemedim , orada yediğim bir yana iki pakette eve yaptırdım.[/QUOTE] [B]Yer test edildi ve onaylandı... sıra geldi topluca ziyarete:D [/B] |
[QUOTE=Gunay][B]Yer test edildi ve onaylandı... sıra geldi topluca ziyarete:D [/B][/QUOTE]
hadi hadi iyine turnayı gözünden vurmuşsunuz efiyet olsun şimdiden 12 marta ne kaldı isterseniz şimdiden az az yeyin |
[QUOTE=Gunay][B]Yer test edildi ve onaylandı... sıra geldi topluca ziyarete:D [/B][/QUOTE]
Tadıda test edildi onaylandı, şimdi herkes 12 martta oraya:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:19. |