![]() |
Görüldüğü gibi puan sıralamasına göre kolay, mazimizde ki maçlara göre zor bir maça çıkıyoruz. Vestel' tam iki kez avans verdik ellerine liderlik şansı geçti, ikisini de değerlendiremediler. bu 3. kez fırsat ellerine geçti. Biz puan kaybeder onlarda galip gelirse ilk defa liderliği kaybedeceğiz. O yüzden o kadar üzülüyorum ki, inşallah bu maçı almamız gerekiyor.
Antalyaspor [color=blue][b]1 - 2[/b][/color] SİVASSPOR Ricam ederim kadir20 gardaş. Maksat bilgilendirmek... |
:D :D :D :D [size=7][/size]AHANDA YAZIYOM VIY BEN GÖRMEDİM VIY BEN DUYMADIM OLMASIN [color=red][/color]ANTALYASPOR=0
SİVASSPOR=1 GOL M.ALİ |
Zor maç zoorr...
Antalyaspor: [b]1[/b] SİVASSPOR: [b]1[/b] |
[b]SIVASSPOR 2[/b]
Antalyaspor 1 bu maci alacagiz insallah... |
ANTALYASPOR:0
SİVASSPOR: 1 |
Biz bu maçı alıcaz, başka yolu yok bunun. Antalyaspor [color=blue][b]0 - 2[/b][/color] SİVASSPOR.
|
Bari bu maçı alalımda rahatlayalım. Bu maçta kaybetceğimiz puanlar belki de bize liderliği kaybettirecek. Her ne kadar bir yandan da Y.Yozgat'ı destekleyecek olsakta kendi işimizi kendimizin kopartması lazım. Ki inanıyorum öyle olacak ve maçı [color=red][b]3 - 1[/b][/color] Sivasspor'umuz alacak...
|
SIVASSPORUN KAZANMASINI CANI GONULDEN ISTIYORUM YANLIZ SIVASSPORUN SON HAFTALARDAKI PERFORMANSI BENI TEDIRGIN EDIYOR 6 HAFTADIR BU MACI ALIRSAK İŞ BITECEK DIYE MAÇLARA GIDIYORUZ AMA MALESEF SIVASSPOR BIZIM HEVESIMIZI KURSAGIMIZDA BIRAKIYOR.BU MAÇTADA YENILIRIZ DIYORUMKI SIVASSPOR HERZAMANKI GIBI BENI YANILTSINDA TUR ATALIM.........
|
[size=7][color=brown]SİVASSPORUMUZ:3[/color][/size][size=1]ANTALYA:1[/size]
|
Antalyaspor : 0
SIVASSPOR : 2 sampiyonluk turu atmaya hazir olun yigidolar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:13. |