SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Üsküdar-Anadolu/Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=81)
-   -   ANADOLU ÜSKÜDARA TALİBİZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6964)

ÇEÇEN İBO58 09.06.2006 22:13

-->: ÜSKÜDAR ANADOLU-İSTANBUL 58(ANADOLU)

[COLOR="Purple"][B]MERMEEEEEEEEEEEER HEP DESTEK TAM DESTEK [/B][/COLOR]
[CENTER][B][COLOR="Green"]ÜSKÜDAR ANADOLU[/COLOR] [COLOR="Purple"]YALNIZ DEĞİLSİNİZ!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/CENTER]

USKUDARLI1908 09.06.2006 22:17

-->: ANADOLU ÜSKÜDARA TALİBİZ

Bize destek veren SİVASLI GARDAŞLARIMIZA BURSALI ARAKDASA ÜMRANİYEDEKİ SİVASLILARA VE ÜMRANİYESPORA COK TESEKKUR EDİYORUM
Destek vermeyenlerede soruyorum...
Bu bize degilde sivas spora yapılıyor gibi düşünün ve sivassporun isminin degiştirildigini düşünün ne yapardınız?

ÜSTELİKTE BİZ 100 YILLIK KULÜBÜZ
İsmimiz degişmesin renklerimiz degişmesin geri kalan herşeye KABULDUR KARDEŞİM

Burdan kim bu ÜSKÜDAR ANADOLU falan diyenler varsa size sadece şunu söylerim ben
YARGIÇ SÖYLER İNFAZ HALLEDER
İSTANBULUN SEFİRİ BİZİZ KARDEŞİM YOK BUNUN DAHA ÖTESİ

SİVASSPOR&ÜSKÜDAR ANADOLU

OLACAK ELBETTE BASKALARINDAN FARKIMIZ ALLAH'A BİN ŞÜKÜR istanbul ÜSKÜDARLIYIZ

EeSsRrAaRr 09.06.2006 22:19

Yusuf kardsım saolasın Sanırım yarın tarık kardesım ıle bır gorusmeye gıdeceksınız yarın o gorusmede hafta sonu yanı bı pazar gunune güzel bi organzıasyon ayarlayabılır ısek eger hepımız orada olacagız en kalabalık sekılde buna emın olun..

Ayrıca kartallı kardesım Saol dusuncelerın ıcın
Simdi siz nekadarda dostunuz var dıyeceksınız ve umarım yavas yavas tanıyorsunuzdur uskudar ı
DELIKANLI TAKIMIN TARAFTARLARIYIZ BIZ DELIKANLI SEMTIN
DELIKANLILARIN YANINDA HERZAMAN HERKEZ VARDIR BIZE SAYIGISI OLANA BIZIM SAYGIMIZ SONSUZ DUR ..

Sivası sevıyoruz

Cehennet 09.06.2006 22:23

Cümleten selamın aleyküm arkadaşlar ben Bir kartalsporluyum dost ÜSKÜDARIMIZIN daima yanındayız böyle bir durum hepimizi üzer Çünki Mazi 100 yıla dayanan bir kluptür üsküdar Kaç tane türk takımı yüzüncü yılını görebilmiş inş. üsküdarım seneye hem şampiyonluk hemde 100. yıl çoşkusunu gösterecek bu her takımın başına gelebilir ama asla olmasını istemediğimiz bir şey ve bunu caydırmak için elimizden geleni yapacağız Biz Kartalspor olarak Daima ÜSKÜDARIMIZIN yanındayız her ne olursa olsun Sevgimiz yürekten biliyoruz aynı şey bizim başımıza gelse onlarda ellerinde geleni yaparlar KARTAL SPOR ADINA DİYECEĞİM TEK LAF BUNU YAPTIRMAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPACAĞIZ

Sevgimiz yürekten

USKUDARLI1908 09.06.2006 22:28

CEHENNET ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
ÜSKÜDARIMIZIN BÜYÜKLÜGÜNÜ TARTISMAK AHMAKLIKTIR GARDAŞ...
BU KULÜBÜN TEK HARFİ DEGİŞTİRİLEMEZ YERİNDEN OYNATILAMAZ
ADIMIZ:ANADOLU ÜSKÜDAR
RENGİMİZ:YEŞİL BEYAZ
Neyse abi ben bu konuyu konusunca deliriyorum yanlıs birşey yazacagım ayıp olacak en iyisi susmam.

maltepeli_umut 09.06.2006 22:30

ARKADASLAR İLK ONCE SİWASLI WE USKUDARLI KARDESLERİMİZE SLM OLSUN BENCE 100 YILLIK USKUDARIN İSMİ DEGİŞTİRİLMESİ BUYUK Bİ YANLIS DESTEK WERİLİOSA WERİLSİN COK BUYUK Bİ İYİLİK YAPIOSUNUZ AMA İSMİ DEGİŞMESİN CUNKU USKUDAR MAZİSİ OLAN Bİ KULUP USKUDARIN ANADOLU OLARAK KALMASINI İSTİORUS BİZLER FORZA MALTEPELİLER OLARAK İSMİNİN DEGİŞMESİNİ İSTEMİYİZ

EeSsRrAaRr 09.06.2006 22:30

arkadaslar relax olalım artık araya buyuk kısıler ınsanlar gırıcek artık bızım taraftar olarak yapacagımız en ıyı seyı yapıyoruz buna ınanın ve yapacagız da USkudarlılara seslenıyorum Bulusma olacagı gunu bekleyın Ve tum Uskudar a haber salın ..

EeSsRrAaRr 09.06.2006 22:32

[QUOTE=maltepeli_umut]ARKADASLAR İLK ONCE SİWASLI WE USKUDARLI KARDESLERİMİZE SLM OLSUN BENCE 100 YILLIK USKUDARIN İSMİ DEGİŞTİRİLMESİ BUYUK Bİ YANLIS DESTEK WERİLİOSA WERİLSİN COK BUYUK Bİ İYİLİK YAPIOSUNUZ AMA İSMİ DEGİŞMESİN CUNKU USKUDAR MAZİSİ OLAN Bİ KULUP USKUDARIN ANADOLU OLARAK KALMASINI İSTİORUS BİZLER FORZA MALTEPELİLER OLARAK İSMİNİN DEGİŞMESİNİ İSTEMİYİZ[/QUOTE]

SAOL MALTEPELI KARDES

1908 1908 1908

maltepeli_umut 09.06.2006 22:34

eyw kardesim 100 yıllık isim degişmesin

EeSsRrAaRr 09.06.2006 22:35

Sizler yanımızda oldugu surece alnımız herzaman dik Allah hepınızden razı olsun..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:34.