![]() |
-->: HOŞGELDİNİZ...
Sivaslının hali bir başka,
Sivaslı doymaz aşka hele birde sevdiği varsa Sivaslı ölmez asla. Sivaslı ağlamaz.ağlasa kimse duymaz. Unutma herkez SİVASLI OLAMAZ!.. SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR İYİ EĞLENCELER. |
slm arkadaşlar ben sakaryadan sivasspora süperligte başarılar dilerim.
|
[QUOTE=sivasakarya]slm arkadaşlar ben sakaryadan sivasspora süperligte başarılar dilerim.[/QUOTE]
SAĞOL KARDEŞİM HOŞ GELDİN BİZDE SİZLERE BAŞARILAR DİLİYORUZ..... HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..... |
[QUOTE=HaYaLL58]Sivaslının hali bir başka,
Sivaslı doymaz aşka hele birde sevdiği varsa Sivaslı ölmez asla. Sivaslı ağlamaz.ağlasa kimse duymaz. Unutma herkez SİVASLI OLAMAZ!.. SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR İYİ EĞLENCELER.[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Times New Roman"]ARKADASIM HER SEY IYI HOSTA DILEKLERINDE COK GUZEL SAOL VAROLDA SU RESIM COK URKUTUCU YAAA DEGISTIRSEN OLMAZ MII..(karısmak gıbı olmasın ama :()[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=67_DERNEK_AKKIZ][COLOR="Red"][FONT="Times New Roman"]ARKADASIM HER SEY IYI HOSTA DILEKLERINDE COK GUZEL SAOL VAROLDA SU RESIM COK URKUTUCU YAAA DEGISTIRSEN OLMAZ MII..(karısmak gıbı olmasın ama :()[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
UMARIM YANLIŞ ANLAMAZSIN ARKADASIM... |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=67_DERNEK_AKKIZ][COLOR="Red"][FONT="Times New Roman"]ARKADASIM HER SEY IYI HOSTA DILEKLERINDE COK GUZEL SAOL VAROLDA SU RESIM COK URKUTUCU YAAA DEGISTIRSEN OLMAZ MII..(karısmak gıbı olmasın ama :()[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Bence gayet ii milleti arada bir korkutacak şeylere de ihtiyaç var :)[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
yeni gelen arkdaşlar hepiniz hoşgeldiniz sitemiz çok güzel ben 1 yılı aşkındır burdyım memnunum sizlerde memnun kalacaksınız buna eminim
***REİS 58*** |
Mrb Arkadaşlar....
Site'ye Yeni Üye Oldum... Şimdilik Hersey Güsel qidiyor... Bakalım İleride Ne olacak? |
[B]Hoşgeldin kardeş, inşallah ilerlede de herşey güzel olur :)[/B]
|
[QUOTE=GuNaY][B]Hoşgeldin kardeş, inşallah ilerlede de herşey güzel olur :)[/B][/QUOTE]
İşallah Birader............................................. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:13. |