![]() |
-->: SERDAR TOPRAKTEPE
arkadaşlar tek taraflı düşünmeyelim.servet fb de kadro dışıydı ama sivasta harikalar yarattı.bence kiminle çalıştığı daha önemli.sivasspor ortamında başarıya ulaşacaktır.ayrıca eski günlerine göre kendini her açıdan geliştirmiş..
|
--->: SERDAR TOPRAKTEPE
bence serdar topraktepe ıyı topcu ayrıca herkes onu oynadıgı futboldan bahseıyo onun antremanlarda ve maclar da arkadaslarına verdıgı motıvasyonu veren yok bence kalsa ıyı olurdu
|
pisi pisine gitti yav.vallaha üzüldüm.en tecrübeli oyuncuydu bizde.
|
[QUOTE=mermer yusuf;224036]pisi pisine gitti yav.vallaha üzüldüm.en tecrübeli oyuncuydu bizde.[/QUOTE]
Kardeşş ben şahsen çok sevindim gittiğine. Ağır, hantal,sorumluluk almayan,kaçak güreşen,sadece gemişin meyveleriyle ayakta kalan biri.Dikkatle izleyin bakın hiç bir faysadı yok sivasspora. Bence gitmesi çok ama çok isabetli bi karar. |
bence iyi bi fubolcuyduu ama herallde ailevi sorunlarii warmisss onun icin gitti die biliyorummm olemiikii...
|
[QUOTE=cenk5821;224044]bence iyi bi fubolcuyduu ama herallde ailevi sorunlarii warmisss onun icin gitti die biliyorummm olemiikii...[/QUOTE]
KOCAELİSPOR TARAFTARI BASKI YAPTIĞI İÇİN GERİ ALINDI.BÖLEMİSKİ ANLADİ |
-->: SERDAR TOPRAKTEPE
serdar takıma bu sene hemen hiç katkısı olmadı..gittiğ iyi oldu bence..arkasında onun kaybettiği topları geri kazanan yasir olmasa bu sezon canımızı çok yakardı..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:59. |