![]() |
[quote=izmirli_yigido]BEN HEM FENERBAHÇE'Lİ HEM DE BİR YİĞİDO OLARAK SİVASSPOR'UN KAZANMASINI İSTİYORUM.İNŞALLAH GELECEK SEZON FENERBAHÇE VE SİVASSPOR BİRLİKTE ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILIRLAR.
SİVASSPOR'A HEP DESTEK TAM DESTEK.... YİĞİDOLAR:2 BJK:0 :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :)[/quote] aynen |
ins olmusdur :lol:
|
[color=darkblue]S0VAS VE FENER[/color][size=7][/size]
|
Rıza hoca sayesinde daha bu sezon bitmeden tüm Türkiyeye gövde gösterisi yapıcaz, maddi kazancımızdan çok daha önemli bu. onbinlerce sivassporlu tribünlerde olacak sahada süper ligin en büyük takımlarından biriyle kapışacak takımımız yani herkese haykıracaz ki SİVAS GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR.....Teşekkürler kartal yürekli Rıza hoca Teşekkürler Demirören ve yönetimi!!!... :D. Bence Rıza hocamızın Sivasımıza kıyakları bununla bitmeyecek sezon sonu Beşiktaş tan önemli isimleri onun yardımlarıyla alıcaz inşallah...(Sergen hariç)
|
[i][b]Sivasspor 2
Besiktas 2[/b][/i] :roll: |
Sivasspor :2 Beşiktaş:1
Biz kazanırız |
[size=6][color=blue][b]sarıyer macı öncesi cok daha güzel gececek bir mac olacağına inanıyorum... sarıyer macını gece isterken bjk ile yapacağız.. allah utandırmasın... sonuc ne olursa olsun önemli olanda gövde gösterimiz olacaktır...[/b][/color][/size]
|
Ya yoruma ne gerek var, elbette;
beşiktaş:O(sıfır :lol: ) SİVASSPOR:5 Siivass Siivass, Sivasım sen çok yaşaaa canım fedaaa olsun sanaaaa :wink: |
Besiktas :5
Sivasspor:0 :oops: |
[quote=Ilko]Besiktas :5
Sivasspor:0 :oops:[/quote] Sivasspor 9 - 0 Bjk Sali gün iyi bir gün olacak BJK´ta bir ders vereceyiz hehe genelde "2. Saison maclari disarda aldik bundan sonra disarda kaybet meyiz Kartal savun "anli sanli Sivasspor" geliyor senin kanatlarini yolmaya Sivasspor icin bir Antamandan farkli bir mac degil ....BJK |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:39. |