![]() |
-->: İŞTE FARKIMIZ!
Sivaslı hemşehrilerimin internet teknolojisini en iyi şartlarda kullanarak, sivasspor vesilesiyle dostluklarını pekiştirmeleri çok iyi bir şey. Uzaktakiler hasretlerini bu vesileyle gideriyorlar. Site yönetimini kutluyorum.
|
sitemizi kuran ve tüm emeği geçenlere teşekürler buradan dostca mesaj yazan yiğido ve yiğidelerede tşk ediyorum çünküğ sivaslıya sivaslı gibi onur kırıcı söz küfür ve aşağılayıcı yazı yazmak yakışmaz bütün sivaslıları saygıyla selamlıyorum iyiki varsınız
|
--->: İŞTE FARKIMIZ!
Bu siteyi kuranlar büyük bir sorunu ortadan kaldırmış oldular bu site sayesinde sivasımızla ilgili her konuyu öğreniyoruz sonsuz teşekkürler herkese
|
-->: --->: İŞTE FARKIMIZ!
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=cahar;167122][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]22102[/COLOR] kayıtlı üyemiz var gardaş ilk hedef 25000 daha sonra 30000 hızla ilerliyoruz kim tutar bizi :rolleyes: [/B][/COLOR][/QUOTE]
22515 oldu Ertuğrul şurda 25000'ne ne kaldı... Oda olur bu hızla...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
--->: -->: İŞTE FARKIMIZ!
ya arkadaşlar ben kayıt oldum msneme haberler gelsin istedim ne zaman gelmeye başlar
|
sivaslı olmak başka şey yavvv
yapacak bişe yok alt yapıyı iyi kurup büyük takım olma yolunda ilerleyen sivasımıza yürekten başarılar... CUMHURİYETİMİZİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI SİVASIMIZA HOŞGELDİNİZ |
Ya arkadaslar... Ne kadar cokmusuz degil mi. Atalarimiz bosa dememisler."Birlikten kuvvet dogar" diye. Biz Sivas' li olursak, Sivasspor Sivas' li olursa. istanbul, Bursa, Antalya yi bir kenara birak; Türkiye Sivas'li olur, Almanya Sivasli olur, adini yazmadiim 79 ülke Sivasli olur. Sivas'la, Sivasspor ile, tüm SiVAS'LiLARLA GURUR DUYUYORUM. Hepinize sevgi ve saygilar.
|
walla bende bir sigara gibi aliskanlik yapti girmeyince eksiklik oluyor
|
BERLINLI SIDDIH KARDES VALLAH FENERBAHCELI O GÖNDERILEN OYUNCU VARDIYA HOJDONGMU NEYDI ONUN GIBISIN
BENDE BERLIN SPANDAU-OTURUYORUM-SELAMLAR BEYPINARLI |
selam
bu gercekmi ya ? dunyanin her yerinden sivasli varmis hay masallah yani ;)) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:51. |