![]() |
-->: --->: -->: YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=sivaslıavukat;153152]Bu demek ki atkı , forma vs ürünler olmaksızın yardım yapamazsınız , hatta ne kadar alırsanız o kadar verirsiniz , hatta ne acı ki 5 ytl verince insanları ve bilhassa hemşehrilerinizi rencide edici , teşvik kırıcı eleştirilerde bulunabilirsiniz.
Topicin başında buraya sadece destek verenler verdikleri rakamı yazacak ve yorum yapılmayacak diye bir cümle bulunuyor.Lütfen bu konuyu da sulandırmayalım.Söyleyecek sözü , verecek desteği olan varsa buyursun ; bulunmayan diğer hemşehrilerimizin de kalplerinin bu kampanyada olduğuna eminim.[/QUOTE] GOZBEBEGIMIZ SIVASSPORUMUZA 50 YTL DE BENDEN DAHA IYI IMKANLARINI DAHA FAZLASINI BAGISLASIN FAKAT HALEN HESAP NUMARASI BELLI DEGIL BU DAYANISMAYI BASLATAN ARKADASLARIMIZA TESEKKUR EDIYORUZ |
--->: -->: --->: -->: YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=SUŞEHRİLİ;153188]GOZBEBEGIMIZ SIVASSPORUMUZA 50 YTL DE BENDEN DAHA IYI IMKANLARINI DAHA FAZLASINI BAGISLASIN
FAKAT HALEN HESAP NUMARASI BELLI DEGIL BU DAYANISMAYI BASLATAN ARKADASLARIMIZA TESEKKUR EDIYORUZ[/QUOTE] SUŞEHRİLİye desteğinden ve çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Haydi yiğidolar destek zamanı. [CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL UmutG....................10 YTL eneke-talar............100 YTL LALE_DEVRI.............20 YTL Ser58dar.................30 YTL BOUN......................20 YTL Istanbul Sivasspor Taraftar Derneği.......500 YTL AeRoP.....................100 YTL SUŞEHRİLİ.................50 YTL [/B] [B][COLOR="Red"]TOPLAM[/COLOR] = 500 €URO + 1045 YTL[/B] [CENTER][B][U][COLOR="Red"]HESAP NO BELLI OLUR OLMAZ BURADA ILAN EDILECEKTIR[/COLOR][/U][/B][/CENTER] |
--->: YARDIM KAMPANYASI
BEN AYIN SEKİZİNİ MAAŞI BEKLİYORUM,O ZAMAN RAKAMI BELİRLEYECEĞİM.
|
[COLOR="Blue"]arkadaşlar en kısa zamanda hesap numaralarını buraya yazacağız kampanyaya katılan bütün sivalılara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız saygılarımla her şey sivas ve sivasspor için[/COLOR]
|
[CENTER][B]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN
YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR] [COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL UmutG....................10 YTL eneke-talar............100 YTL LALE_DEVRI.............20 YTL Ser58dar.................30 YTL BOUN......................20 YTL Istanbul Sivasspor Taraftar Derneği.......500 YTL AeRoP.....................100 YTL SUŞEHRİLİ.................50 YTL [COLOR="Red"]TOPLAM = 500 €URO + 1045 YTL[/COLOR][/B][/CENTER] [B]Evet haydin gardaslar destek zamani Simdi olmassa ne zaman olacak sivassporumuzun sizlere ihtiyaci oldugu zaman simdiki zaman [/B] [COLOR="Red"]HESAP NO BELLI OLUR OLMAZ BURADA ILAN EDILECEKTIR[/COLOR] |
Tüm üyelerimizin malumu olduğu üzere Sitemiz tarafından klubümüzün içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların ortadan kaldırılması için yardım kampanyası düzenlemiştir.
Kanunlar gereği , yardım kampanyası düzenlemek yahut başkası adına para toplamak yasal prosedüre tabi olduğundan mevcut durumu netleştirmek için bugüne kadar beklenmiştir. Sitemiz ve derneklerimiz ile alınan karar gereği derneklerimizin hesapları bu yardım kampanyasında kullanılmayacak ve yardım sahibi olan Sivasspor Klubünün aşağıda verilen hesap numaraları kullanılacaktır. Yardım kampanyasına destek veren ve vereceğine ifade eden tüm hemşehrilerimiz doğrudan klubümüzün hesaplarına diledikleri miktarda yardım yapabilecekler ve neticede klubümüzden alınan teyit sonrası yardımı gerçekleşen hemşehrilerimiz sitemizde açıklanacaktır. BANKA HESAP NUMARALARI T. C. ZİRAAT BANKASI SİVAS ŞUBESİ YTL: 44062351-5001 USD: 44062351-5004 EUR: 44062351-5002 T. VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİYTL: 2035587 USD: 028 4035588 EUR: 028 4035589 T. İŞ BANKASI SİVAS ŞUBESİYTL: 5700 2260372 USD: 5700 3464031 EUR: 5700 3464026 |
[QUOTE=SivasSpor.Com;153269]Tüm üyelerimizin malumu olduğu üzere Sitemiz tarafından klubümüzün içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların ortadan kaldırılması için yardım kampanyası düzenlemiştir.
Kanunlar gereği , yardım kampanyası düzenlemek yahut başkası adına para toplamak yasal prosedüre tabi olduğundan mevcut durumu netleştirmek için bugüne kadar beklenmiştir. Sitemiz ve derneklerimiz ile alınan karar gereği derneklerimizin hesapları bu yardım kampanyasında kullanılmayacak ve yardım sahibi olan Sivasspor Klubünün aşağıda verilen hesap numaraları kullanılacaktır. Yardım kampanyasına destek veren ve vereceğine ifade eden tüm hemşehrilerimiz doğrudan klubümüzün hesaplarına diledikleri miktarda yardım yapabilecekler ve neticede klubümüzden alınan teyit sonrası yardımı gerçekleşen hemşehrilerimiz sitemizde açıklanacaktır. BANKA HESAP NUMARALARI T. C. ZİRAAT BANKASI SİVAS ŞUBESİ YTL: 44062351-5001 USD: 44062351-5004 EUR: 44062351-5002 T. VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİYTL: 2035587 USD: 028 4035588 EUR: 028 4035589 T. İŞ BANKASI SİVAS ŞUBESİYTL: 5700 2260372 USD: 5700 3464031 EUR: 5700 3464026[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Sivasspor com. olarak başlatılan Klubümüze yardım kampanyasına katkıda bulunmak üzere İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği olarak söz vermiş olduğumuz 500 ytl yi klubümüze ait yukarıda belirtilen ilgili hesaplara yatıracağız. Tüm hemşehrilerimizden de aynı duyarlılığı bekliyoruz.[/COLOR] |
-->: --->: YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=SivasSpor.Com;153269]Tüm üyelerimizin malumu olduğu üzere Sitemiz tarafından klubümüzün içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların ortadan kaldırılması için yardım kampanyası düzenlemiştir.
Kanunlar gereği , yardım kampanyası düzenlemek yahut başkası adına para toplamak yasal prosedüre tabi olduğundan mevcut durumu netleştirmek için bugüne kadar beklenmiştir. Sitemiz ve derneklerimiz ile alınan karar gereği derneklerimizin hesapları bu yardım kampanyasında kullanılmayacak ve yardım sahibi olan Sivasspor Klubünün aşağıda verilen hesap numaraları kullanılacaktır. Yardım kampanyasına destek veren ve vereceğine ifade eden tüm hemşehrilerimiz doğrudan klubümüzün hesaplarına diledikleri miktarda yardım yapabilecekler ve neticede klubümüzden alınan teyit sonrası yardımı gerçekleşen hemşehrilerimiz sitemizde açıklanacaktır. BANKA HESAP NUMARALARI T. C. ZİRAAT BANKASI SİVAS ŞUBESİ YTL: 44062351-5001 USD: 44062351-5004 EUR: 44062351-5002 T. VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİYTL: 2035587 USD: 028 4035588 EUR: 028 4035589 T. İŞ BANKASI SİVAS ŞUBESİYTL: 5700 2260372 USD: 5700 3464031 EUR: 5700 3464026[/QUOTE] [B][I]Teşekkür ederiz. Şahsım adına belirttiğim meblayı en geç perşembe günü hesaba geçirecek ve buradanda teyit edeceğim,imkanı doğrultusunda az veya çok demeden tüm hemşehrileriminde aynı duyarlılığı göstereceğine eminim. [COLOR="Red"][B][I][U]BAŞKA S İ V A S YOK![/U][/I][/B][/COLOR][/I][/B] |
YARDIM KAMPANYASI
Ben de 50 YTL ile katılıyorum.
Bu kampanya'yı düzenleyen site yönetimine teşekkürler... [B][COLOR="Red"]YİĞİDOLAR ELELE, SİVASSPOR ZİRVEYE[/COLOR][/B] |
--->: -->: --->: YARDIM KAMPANYASI
YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER
CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL UmutG....................10 YTL eneke-talar............100 YTL LALE_DEVRI.............20 YTL Ser58dar.................30 YTL BOUN......................20 YTL Istanbul Sivasspor Taraftar Derneği.......500 YTL AeRoP.....................100 YTL SUŞEHRİLİ.................50 YTL ck58.........................50 ytl t.işbankası hesabına yatan. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:10. |