![]() |
--->: K-ERCİYES:0 - SİVASSPOR:0
İLK BOMBA MEHMET HAKKI
Erciyesspor'da yönetim düğmeye bastı. Ligin ilk yarısını 11 puanla son sırada tamamlayan Mavi siyahlı takımda yönetim operasyon için kolları sıvadı. Öncelikle mevcut kadro içerisinde verilmi olamayan futbolcuların biletini kesti. Yönetim yabancılardan Boazizi, D'Jaloviç ile Mehmet Eren ve Zafer Demirayla yollarını ayırdı. Yönetim Kurulu transferde ise ilk bombasını Sivasspor'un Kaptanı Mehmet Hakkı'yı alarak patlattı. Sivasspor kulübü ve Hakkı ile her türlü konuda anlaşmaya varan yönetim kurulu önümüzdeki günlerde tecrübeli futbolcuyu Kayseri'ye davet edecek. Bu arada yönetimin Sivasspor'un santraforu Andersonlada yakından ilgilendiği öğerenildi. Diğre yandan üç yabancı hakkını en iyi şekilde kullanmayı planlayan Erciyesspor yönetimi Mehmet Hakkı'nın yanı sıra yurt içinden bir çok futbolcuylarda dirsek temasında olduğu kaydedildi. |
[QUOTE=gesili;173541]İLK BOMBA MEHMET HAKKI
Erciyesspor'da yönetim düğmeye bastı. Ligin ilk yarısını 11 puanla son sırada tamamlayan Mavi siyahlı takımda yönetim operasyon için kolları sıvadı. Öncelikle mevcut kadro içerisinde verilmi olamayan futbolcuların biletini kesti. Yönetim yabancılardan Boazizi, D'Jaloviç ile Mehmet Eren ve Zafer Demirayla yollarını ayırdı. Yönetim Kurulu transferde ise ilk bombasını Sivasspor'un Kaptanı Mehmet Hakkı'yı alarak patlattı. Sivasspor kulübü ve Hakkı ile her türlü konuda anlaşmaya varan yönetim kurulu önümüzdeki günlerde tecrübeli futbolcuyu Kayseri'ye davet edecek. Bu arada yönetimin Sivasspor'un santraforu Andersonlada yakından ilgilendiği öğerenildi. Diğre yandan üç yabancı hakkını en iyi şekilde kullanmayı planlayan Erciyesspor yönetimi Mehmet Hakkı'nın yanı sıra yurt içinden bir çok futbolcuylarda dirsek temasında olduğu kaydedildi.[/QUOTE] [CENTER][B]***Gardas kaynağı belirtirmisin?[/B][/CENTER] |
YİĞİDOLAR MERHABA
bizim maçta bir puanı kardeş kardeş paylaştık::))) ilk yarı için puan durumunda güzel bi yerdesiniz tebrikler ikinci yarı içn de başarılar dilerim... |
-->: K-ERCİYES:0 - SİVASSPOR:0
can havlinde olan takimdan alinan 1 puanda iyi puandır ...
|
-->: --->: K-ERCİYES:0 - SİVASSPOR:0
[QUOTE=volkan38;173681]YİĞİDOLAR MERHABA
bizim maçta bir puanı kardeş kardeş paylaştık::))) ilk yarı için puan durumunda güzel bi yerdesiniz tebrikler ikinci yarı içn de başarılar dilerim...[/QUOTE] kayserili gardasım bizde sana tesekkur ediyoruz kayserisporun basarilarinin devamini diliyorruz insallah erciyeste ligde kalır... |
k.erciyes macinda galibiyet bekliyordum ama olmadi ikinci devre patlama yapsa bari selamlar
|
12.12.2006
İkinci yarıya daha iyi girmek isteyen Mavi-Siyahlılar, Sivassporlu Hakkı ve Anderson ile Ankaragücü forması giyen Agali’ye talip oldu. Erciyes Başkanı Erol Bedir, teknik direktörleri Werner Lorant’ın eski öğrencileri olan Hakkı ve Anderson için Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir görüşme yaptı. Bedir, görüşmede iki yıldız oyuncu için 400 bin dolar verirken, Sivas kanadı ise transferler karşılığında para artı Yalçın veya Mustafa Sarp’dan birini istedi. Kayseri ekibi, Agali için Ankaragücü’nün kapısını çaldı. Malatyalı Celil’i kadroya katmak için de girişimler sürüyor kaynak:erciyesspor yönetimi |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:06. |