![]() |
-->: YENİ YERİMİZE TAŞINDIK...
hayırlı olsun darısı ankaradaki sivaslıların başına
|
--->: YENİ YERİMİZE TAŞINDIK...
hayrılı olsun hepimize
hep destek tam destek |
Yeni yeriniz hayırlı olsun inş
|
[B]hayirli ugurlu olsun
Istanbul`daki Sivas`lilar icin cok güzel olur insallah herkes degerini bilirde sahip cikarlar[/B] |
[QUOTE=GuNaY;184875][B]İnsallah gardas en kısa sürede bekleriz,
Bir aksilik çıkmadığı takdirde 3. hafta Sakarya'ya gideceğiz ikinci yarının ilk organizasyonunuda bu şekilde yapmış olacağız, sizlerinde katılımıyla dahada güzel olacaktır eminim...[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Purple"][FONT="Verdana"]Eğer bir aksilik olmazsa Sakaryaya gelirim. Zaten Sakarya bana yakın. Ben İzmitte üniversitede okuyorum, şu anda tatildeyiz ve İstanbuldayım. Kağıthanede oturuyoruz ve mahallemizdeki sivaslı arkadaşlarla gelebiliriz.[/FONT][/COLOR][/B] |
[QUOTE=SONMEZ;184396][B][COLOR=blue]Yeni adresimizde daha bir azim, daha bir heyecan ve [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]daha bir iştiyak ile çalışmalarımız devam edecektir.[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Hemşehrilerimiz tarafından yoğun bir ilgiyle ve takdirle[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]takip edilmemiz, bizim gayretlerimizi daha da artırmaktadır.[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Sivas Valimiz Sayın [COLOR=red]Veysel DALMAZ [/COLOR]Bey, bir süre önce[/COLOR][/B] [COLOR=blue][B]''İstanbul'da Tanışma Toplantısına'' geldiğinde, projelerimiz ve faaliyetlerimiz[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]hakkında bizzat yaptığım sunumdan sonra takdirlerini kazanmış olmamız;[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]bizlere güç vermiştir...![/B][/COLOR] [COLOR=blue][B][COLOR=red]İl Gençlik Spor Müdürlüğünden [/COLOR]üst düzey bürokratlar, bu gün[/B] [B]bizleri arayarak, çalışmalarımızı dikkatle ve takdirle izlediklerini[/B] [B]beyan etmeleri, bizleri oldukça memnun etmiştir ve şevkimize[/B] [B]şevk katmıştır.[/B] [B]İst. Valiliği Genel Sekr. Yard. Hemşehrimiz Sayın [COLOR=red]Ümit ÜNAL [/COLOR]Bey[/B] [B]bizzat derneğimize gelerek bizleri ziyaret etmesi ve başarılar dilemesi[/B] [B]bizleri ayrıca onurlandırmıştır.[/B] [B]Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi hemşehrimiz, Sayın[COLOR=red] Enis ERDEM[/COLOR][/B] [B]Bey, kutlama mesajı göndererek yine bizleri onurlandırmıştır.[/B] [B]Çildo Spor Kulübü Başkanı Hemşehrimiz Sayın [COLOR=red]Kenan ÇİL [/COLOR]Bey, [/B] [B][COLOR=red]Günyamaç Spor Kulübü [/COLOR]Başkanı Hemşehrimiz Sayın [COLOR=red]Zeynel KESKİN[/COLOR],... [/B] [B]ve daha birçok zevat bizi onurlandıran hemşehrilerimiz arasındadır.[/B] [B].[/B] [B].[/B] [B].[/B] [B]Hepsini saymak istemiyorum ama, [COLOR=red]Sivaslılar Platformu Başkanı ve Yöneticileri,[/COLOR] [/B] [B]bir çok dernek ve vakıf başkanları,......vs......[/B] [B]Sayın Valimiz hariç; hiç birisine bizzat haber etmeyişimize rağmen; [/B] [B]sitemiz vasıtasıyla haberdar olmaları da sitemiz açısından gurur kaynağıdır.[/B] [B]Hepsine ayrı ayrı buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz. [/B] [B]Buraya mesaj yazarak [COLOR=red]''hayırlı olsun'' [/COLOR]temennilerinde bulunan arkadaşlarımıza da[/B] [B]hasseten şükranlarımızı iletiyoruz.[/B] [B]Artık, boşa harcayacak zerre kadar vaktimiz yok. [/B] [B]Yeni adresimizde, sıradışı sportif aktiviteler ve sosyal projelerle,[/B] [B]tüm [COLOR=red]Sivaslıları[/COLOR] derneğimize destek olmalarını bekliyoruz.[/B] [B]Derneğimiz, elbetteki [COLOR=red]Sportif eksenli[/COLOR] aktiviteler yapacaktır ancak;[/B] [B][COLOR=red]Sosyal merkezli[/COLOR] çalışmalardan da geri kalmayacağımızı belirtmek istiyorum...![/B] [B]-[COLOR=red]İst. Sivasspor Taraftar Derneği[/COLOR] olarak [COLOR=red]Sivasta[/COLOR]'ki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize, [/B] [B]kıyafet, kırtasiye malzemeleri, okul araç-gereçleri,...vs kampanyamızı [/B] [B]yakında geniş kapsamlı olarak başlatmayı düşünüyoruz. [/B] [B](Daha önce küçük çaplı bir çalışmamız olmuştu ve Sivas' agöndermiştik.)[/B] [B]-Sivas' ta tesbit edilecek bir okul kütüphanesine kitap kampanyamız da[/B] [B]yakında başlayacaktır.[/B] [B]-Sivas' ta üniversiteye hazırlanan öğrenci kardeşlerimize, [/B] [B]Her branşta [COLOR=red]Üniversite hazırlık dergileri ve kitapları[/COLOR] gönderme kampanyamız da[/B] [B]projelerimiz arasındadır..........[/B] [B][COLOR=red]Projelerimize ve faaliyetlerimize omuz vermeniz temennisiyle...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Saygılarımızla...[/COLOR][/B] [B].[/B] [B]...[/B][/COLOR][/QUOTE] Tek kelimeyle muhdeşem. Böyle projelere imza atacak başkanı ve ekibini alkışlıyorum. Üye olmak ve projelere omuz vermek istiyorum. |
[B]Hayırlı uğurlu olsun
Yeni yılda,yeni adresinizde başarılı çalışmaların altına imza atmanız temennisi ile;İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneğine başarılar diliyorum.[/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yeni dernek yeriniz taraftarımıza hayırlı olsun.İnşallah Güzel çalışmalar yaparak İstanbuldaki taraftarı biraraya getirirsiniz.Bizde Sivastan bu çalışmalarınızda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
İnşallah bizlerde elimizden geldiğince çaba sarfedeceğiz. Bu projeleri üreten böyle bir başkanı ve ekibini tebrik etmek lazım ve destek olmak lazım.
|
[QUOTE=GuNaY;184161]Bir süre önce kurulan ve geçici bir adreste faaliyet yürüten ''İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği''
yeni adresinde faaliyetlerine başlamıştır. Yeni adreslerinde daha başarılı ve verimli çalışmalara imza atacaklarını belirten Dernek Başkanı Mustafa SÖNMEZ: ''Amacımız; Sivasımıza ve Sivassporumuza hizmet etmektir. Holiganizmden uzak, sporun gerçek ruhuna uygun biçimde, duyarlı ve bilinçli taraftar kitlelerimizin oluşmasıdır'' dedi. Önceki beyanatlarındada belirttiği gibi;''Ne alabiliriz değil; ne verebiliriz'' ilkelerinden vazgeçmeyeceklerini ve Sivasımıza ve Sivassporumuza her zaman ve zeminde destek olacaklarının altını çizen Sönmez; ''Tüm hemşehrilerimizi, derneğimize üye ve destek olmaya çağırıyorum'' dedi. [B][COLOR="Red"]Adres:[/COLOR] Halaskargazi Cad. Küçükbahçe Sok. No: 5 Kat:3..........ŞİŞLİ Tel: 0 212 296 40 58[/B] [img]http://img411.imageshack.us/img411/7540/sonkrokias6.jpg[/img] [img]http://img443.imageshack.us/img443/4683/sonkroki2oa7.jpg[/img][/QUOTE] istanbulda yasayan bütün hemserilerimizi bekleriz bugün dernekte arkadaslar toplanacaklar imkani olan gitsin tanisin kaynasin :) [url="http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9957"]DAHA FAZLA BILGI ICIN TIKLA[/url] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:18. |