SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15929)

nuri_58 25.01.2008 13:31

--->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar

Sivas'ta güvenlik önlemleri
Sivas Valisi Veysel Dalmaz başkanlığında toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, Sivasspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili yapılan hazırlıkları değerlendirdi.
Turkcell Süper Lig'de pazar günü saat 14.00'de lider Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayla ilgili hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda, İl Spor Güvenlik Kurulu, Vali Veysel Dalmaz başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda biraraya geldi.

Vali Yardımcısı Zafer Ataman, Belediye Başkanı Sami Aydın, Emniyet Müdürü Yahya Bal ile ilgili birimlerin temsilcilerinden oluşan kurul, Sivasspor-Fenerbahçe maçında alınacak önlemleri ve yapılan çalışmaları değerlendirdi.

ferhat_58_oğuz 25.01.2008 13:32

[QUOTE=GencFenerli1907;307731]Kezman belki size karsi patlar,eger oynarsa. Roberto Carlos tekrar gol atabilir. Ilk yarida gol olmaz saniyorum. Ikinci yarida mac kopar, ikinci yariya taktiksel kim agirlikli cikarsa maci alir. Fenerinde belki bildiginiz gibi ikinci yarida cok iyi oynadigini dusunurseniz, Fener maci alabilir.[/QUOTE]
arkadaşım ne güzel anlattın maçı o zaman oynamayada gerek yok sana göre maçı kazanmışsınız sen karşındaki takımı alanyaspormu zannettin hem bence zicoyada gerek yok sende pekala yönete bilirsin feneri sen merak etme pazar günü haddinizi bildirecez size unutma karşındaki takım yiğidolar ayrıca zaten antipatim var fenere inşallah sivastan rezil olarak döneceksiniz ozaman görürüm kezbanı haticeyi carlos amcayı

nuri_58 25.01.2008 13:33

Alex'e çifte kıskaç
Sivasspor, Pazar günü evinde oyrnayacağı Fenerbahçe maçında Alex, Roberto Carlos gibi yıldızlara özel önlem alıyor. Sivasspor Teknik direktörü Bülent Uygun, "Bu futbolcular dünya çapında yıldızlar. Onlara özel önlem almazsak ayıp olur" dedi.

Kırmızı-Beyazlılar rakibi ilk yarıda durdurup ikinci yarıda yıkmayı planlıyor.

Sivasspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Hafif kar yağışının ardından havanın önceki günlere göre biraz daha yumuşadığı gözlendi. Önce kapalı sahada kısa süre çalışan Sivasspor daha sonra, şut çalışması ve kısa süreli çift kale maç çalışması yaptı. Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun'un özellikle defans oyuncuları ile yakından ilginendiği gözlendi.

ALEX'E ÇİFTE KISKAÇ

Sivasspor, Fenerbahçe karşılaşmasında öncelikle ilk yarıda rakibine durdurma ve ikinici yarıda gole gitme hesapları yapıyor. Orta sahayı kalabalık tutacak olan Sivasspor, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Alex'i Devran ve Sezer ile ikili kıskaca alarak, rakibin oyun kurmasını engellemeye çalışacak. Sol kanattan etkili bindirmelerde bulunan Roberto Carlos'a ise Abdurrahman yakın oynayacak. İlk yarıda top dolaştırarak zorlu zeminde rakibini yormayı hedefleyen Sivasspor, ikinci devrede hızlı hücumlarla gol arayacak.

YILDIZLARA ÖNLEM

Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Teknik Direktör Bülent Uygun, "Kendi evimizde oynayacağımız son dörece önemli maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Şu ana kadar her şey çok iyi gidiyor. Mevcut kadromuzla sahaya çıkarak en iyi mücadeleyi verip galibiyetle ayrılmak ve yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi. Fenerbahçe'nin önemli oyuncularına özel önlem alacaklarını vurgulayan Uygun, "Bu oyuncular dünya çapında önemli oyuncular. O oyunculara özel önlem almazsak ayıp olur." diye konuştu. Uygun Fenerbahçe'nin bu maça soğuk tedbirleri için özel olarak önlem alacağı konusunda ise, "Bu gayet normal. Her takım soğuktan etkilenmekmek için gereken tedbirleri alacaktır. Biz de kendimize göre tedbirler alarak sahaya çıkacağız." diye konuştu.

YILDIZ: "GALİBİYET İSTİYORUZ"

Sivasspor'un takım kaptanı ve golcüsü Mehmet Yıldız ise Fenerbahçe'nin gücünü çok iyi bildiklerini belirterek, "Biz elimizden gelenin en iyisini vererek son dönemde yakalamış olduğumuz başarıyı devam ettirmek ve sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bu maçta ben de gol atmak isterim ama benim gol atmam önemli değil. Golü gerekirse kalecimiz Akın atsın ama yeter ki kazanalım." dedi.

Sivassporlu futbolcular Hayrettin Yerlikaya ve Musa Aydın da Fenerbahçe maçından iyi bir netice ile ayrılmak istediklerini dile getirdiler. Bu arada antrenman sonrasında Askeri Dikimevi Komutanlığı anternmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti. Bülent Uygun, desteklerinden dolayı Dikimievi personeline teşekkür etti. Sivasspor son çalışmasını yarın yapacak.

SAHADA KAR YOK BUZ VAR

Sivasspor'un Fenerbahçe'yi konruk edeceği 4 Eylül Stadı'ndaki zemin üzerine karı engellemek için serilen brandalar da bugün kaldırıldı. Zeminin düzgün olduğu gözlenirken, alt tabakasının buzla kaplı olması dikkat çekti. Stadı maça hazırlamak için çalışmalar başlatıldı. Tribünlerde karla dolan koltuklar temizlendi.

nuri_58 25.01.2008 15:04

kaç kaç olursa olsun sonuçta biz galip gelelim...

nuri_58 26.01.2008 10:06

Burası Sivas
Hava sıcaklığı gündüz -6, gece ise -18 derece; Dün yağışsız geçti; Branda serilen 4 Eylül Stadı'nın zemini tertemiz; Maçın biletleri de tükenmek üzere
26.1.2008

Dün pırıl pırıl bir güneş vardı
Sivas yarın haftanın en önemli maçına sahne olacak. Lider Sivasspor ile takipçilerinden Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirecek bu zorlu maç öncesi, iki takım da hazırlıklarını sürdürürken, 4 Eylül Stadı’nda da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Saha zemini, kar ve buzlanmaya karşı branda ile korunuyor. Brandanın üzerinde oluşan kar anında temizlenirken, güneşin etkili olduğu saatlerde branda buzlanmayı önlemek için kaldırıyor. Dün de Sivas’ta pırıl pırıl bir güneş vardı. Hava sıcaklığı ise -6 derece civarındaydı.

Camide bile maç konuşuldu
Bugün de güneşli bir hava beklenen Sivas’ta tahminler yarın kar yağacağı yönünde. Maçın biletlerinin tükenmek üzere olduğu, sadece kale arkasında çok az bilet kaldığı belirtildi. Fenerbahçeliler’e ayrılan biletler ise maç günü satılacak. Sivas şehri maçla o kadar haşır neşir olmuştu ki, dün bazı camilerde imamların, cuma vazında Sivasspor’un başarılı olması yönünde konuşmalar yapıp, dua ettikleri görüldü. Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, oyuncularından kaleye bol bol şut atmalarını istedi.

puar 26.01.2008 10:11

[QUOTE=Rallim58;307945]Karton üzerine yazı yazarak (Dövizle) sahaya gelme planı yapan yiğidolara önerimdir:

Dövizin metnini aşağıya yazıyorum

1- MAÇ LİG TV'DEN İZLENİR
(Liderin maçı hariç)

2- Liderin maçını
Hangi Tv veriyor ?[/QUOTE]

zekice dövizler ama unu tv vermez???

yigidomfatih 26.01.2008 10:28

eski bir fenerbahçeli olarak sivassporun kazanmasını canı gönülden istiyorum inşallah 3-1 sivas maçı alacak.

secoli 26.01.2008 10:49

BU SİVAS FENER'İ YENER

SAMPİYONLUK YOLUNDAKİ SİVAS'A BAŞARILAR DİLER, FENER MACINI KAZANMASINI İSTİYORUZ.GÖNDEREN: SİVASLI RAHMİ TOPÇU.NOT:BUTUN YILDIZELİLERE SELAMLAR

puar 26.01.2008 11:02

[url]http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=14503[/url]
sitemize cevap gelmiş.. okudum bende onları gala almıyorum...
ama saygım var sonucta yıldız oyuncular alex carlos...inşallah alacağız bu macı.

Yiğiter 26.01.2008 11:07

-->: --->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yor

[QUOTE=puar;308877][url]http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=14503[/url]
ama saygım var sonucta yıldız oyuncular alex carlos...inşallah alacağız bu macı.[/QUOTE]

boşversene sen!! ben istanbullu olmayıp fb yi tutanı muhatab bile almıyorum..

puar 26.01.2008 11:10

Burdan sesleniyorum o formu açan şahsa...
Kendi takımının kazanmasını vede desteklemesi sucmu? nedir bu alaycı haraketler yakışıyormu bir futbol severe???
Gerek başkanımız gerek oyuncularımız sizleri en iyi şekilde ağırlarken nedir bu kin nefret???
Şunuda bilinki Yensekte yenilsekte biz takımımızdan memnunuz..11 de 11 yapacağız Allahın izniyle...

jakobieen 26.01.2008 11:20

[QUOTE=puar;308877][url]http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=14503[/url]
ama saygım var sonucta yıldız oyuncular alex carlos...inşallah alacağız bu macı.[/QUOTE]

[QUOTE=jakobieen;303747]ister uçsun, ister kaçsın, ister -40 olsun, ister +40, ister balili olmasın, ister yasir, rakipte ister carlos olsun, ister ronaldinho; FARKETMEZZZ ... o maç sivasımın ...[/QUOTE]

bu kadar basit :)

herifin biri demiş, iyiki bi lider olmuşlar diye, ulen bizim bu şartlardaki liderliğimiz senin tüm şampiyonluğuna değer be.. sivası kaale almıyorlarmış :D Allah'ım yarabbim kaale almayanda Allah bilir memleketinin takımı 3. ligde düşmemeye oynayan bi "fb" lidir.. gülsem mi ağlasam mı :)

Yiğiter 26.01.2008 11:22

[QUOTE=jakobieen;308907]bu kadar basit :)

herifin biri demiş, iyiki bi lider olmuşlar diye, ulen bizim bu şartlardaki liderliğimiz senin tüm şampiyonluğuna değer be.. sivası kaale almıyorlarmış :D Allah'ım yarabbim kaale almayanda Allah bilir memleketinin takımı 3. ligde düşmemeye oynayan bi "fb" lidir.. gülsem mi ağlasam mı :)[/QUOTE]

eziklik böyle bir şey olsa gerek ...;)

eğitimde tarifi yok bunun...herhalde maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinden birşey...nasıl bir ihtiyaç fb yi tutmak bilmiyorum ama...:D

jakobieen 26.01.2008 11:27

[QUOTE=yigiter187;308912]eziklik böyle bir şey olsa gerek ...;)

eğitimde tarifi yok bunun... [/QUOTE]

var var, "öğrenilmiş çaresizlik" :) ne yaparlarsa yapsınlar ezikler işte, kurtulamıyorlar bi türlü bu psikolojiden :D

puar 26.01.2008 11:27

buarın 100 de99 ezik takımları tutuyor demişte gülüyorum ya...
:):):):):)

puar 26.01.2008 11:30

--->: -->: --->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin

[QUOTE=jakobieen;308907]bu kadar basit :)

herifin biri demiş, iyiki bi lider olmuşlar diye, ulen bizim bu şartlardaki liderliğimiz senin tüm şampiyonluğuna değer be.. sivası kaale almıyorlarmış :D Allah'ım yarabbim kaale almayanda Allah bilir memleketinin takımı 3. ligde düşmemeye oynayan bi "fb" lidir.. gülsem mi ağlasam mı :)[/QUOTE]

Adam gala almıyor ama, üşenmeyip burdaki sayfayı siteye kopyeliyip topic açıyor...galaa almıyor canım:rolleyes::)

jakobieen 26.01.2008 11:34

[QUOTE=puar;308920]buarın 100 de99 ezik takımları tutuyor demişte gülüyorum ya...
:):):):):)[/QUOTE]

[IMG]http://img523.imageshack.us/img523/7803/laughcx7.gif[/IMG]

Yiğiter 26.01.2008 11:37

[QUOTE=puar;308920]buarın 100 de99 ezik takımları tutuyor demişte gülüyorum ya...
:):):):):)[/QUOTE]

allah iyiliğini versin.....:D:D:D:D:D
naapsın adam koşullanmış ezik olduklarına..:D

262626eses 26.01.2008 11:38

sivasa ezikbahçe karşısında başarılar dileriz...kalbimiz sizinle

06kaan058 26.01.2008 11:48

kardeş ahmetturan sanırım sen amigolardan birisinn kardeşş maca biraz canlı olalımm meşale alalımm

puar 26.01.2008 12:48

Ordan yazılanlara cevap veremiyoruz burdan verelim bari...
Hepsininiz ağzında havalndı lafı var...formu inceledim bizim kimse oyle argo aşağılıcı yazı yazmamış herkez takımını destekliyor eğer bu havalanmaksa biz ıçmuş gidiyoruz...
siz yolunuza biz yolumuza...

puar 26.01.2008 13:03

Sivasspor taraftarını kimseye düşmanlığı yok.bizler biliyoruzki fenerlilerin yarıdan çoğu bizim şampiyon olmamızıda istiyor bizim saygımız var...bu değilki gelin bizi yenin biz sivasspor taraftarı olarak yenmek istiyoruz 11 de 11 yapıpı rekora gitmek istiyoruz.

migrosüst 26.01.2008 13:13

antudakilerin sivasspora gönül verip destekleyenlere lafı yok. kaldıki forumun genelinde sivasspor lehine olumlu şeyler söyleniyor. antudakilerin yazdıkları günlük sivassporlu olanlaradır, sizde anlamışsınızdır zaten..

sağlıcakla kalın, TSL'de başarılar...:)

puar 26.01.2008 13:17

kulaktan dolmalarla hem kendizie antilik kazandırıyorsunuz hemde mutavazi takımızıla alay geçiyorsun ki sonucta lider takımız ligin en iyi takımıyız haliyle yenmek istemek en doğal hakkımız yeneceğizde inş :)

Yiğiter 26.01.2008 13:54

-->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları

[B][COLOR="Red"]Öte yandan Sivas şehrini dev maçın heyecanı sardı. Sivaslılar, dünyaca ünlü yıldızları görmek için maç bileti satış büfeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.[/COLOR][/B] Maraton biletleri 24 saat içinde tükendi. Sadece konuk takıma ayrılan biletlerin maç saatinden önce bitmesi bekleniyor. Sivasspor taraftarları, Fenerbahçe'nin gücüne rağmen galip geleceklerine inanıyor. Zorlu bir maç olacağının farkında olan Sivaslılar, soğuktan çok maçın sonucunu merak ediyor.

MAÇ SAATİNDE HAVA YİNE SOĞUK
Bu arada Sivasspor - Fenerbahçe maçı yarın 14.00'da başlayacak. Meteoroloji verilerine göre, yarın Sivas'ta en yüksek hava sıcaklığının 0, en düşük ise eksi 15 derece olması bekleniyor. Maçın oynanacağı saatte hava sıcaklığının en yüksek derecede olması tahmin ediliyor.

Hakem Yunus Yıldırım'ın yöneteceği maçta Sivasspor'un Fenerbahçe karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor;

Akın, Murat Sözgelmez, Hayrettin Yerlikaya, Abdurrahman Dereli, Karim Saidi, Devran Ayhan, Musa Aydın, Mohammed Ali Kurtuluş, Sezer Badur, Cvetkov ve Mehmet Yıldız.

[B]bre istanbul yalakalrı bilinki ben febeyi değil.
mehmetimi cvetkovumu musamı mohamedimi akınımı saidimi hayrettinimi muratımı devranımı görmeye gidiyorum..bixim adımıza haber yapacak kadar yalaka omayınnn.[/B]

Bahattin 26.01.2008 13:55

tek kelme ile sivasspor liderligi kaptirmicak

GLoBe-Y-Gençlik 26.01.2008 14:24

[B]Az Kaldı 1 gun daha bekleee sennn fenerrr[/B]

by_hunter 26.01.2008 15:29

SİVASSPOR -FENERBAHÇE OYLAMASI KAFA KAFAYA

ARKADASLAR DUZENLENEN ANKT KAFA KAFAYA GİDİYOR HAYDITAKIMIMIZA OY VERELIM

OY VERMKE İÇİN [url]http://www.haber7.com/poll.php?poll_id=75[/url]

Sonucu spor kamuoyu tarafından merakla beklenen Sivasspor ve Fenerbahçe maçı artık geri sayım başladı.

Aldığı sonuçlarla ligin zirvesine demri atan Anadolu'nun mütevazi takımı Sivasspor, pahalı kramponlardan oluşan yıldızlar topluluğu Fenerbahçe'yi evinde ağırlıyor.

Sihirli ayağıyla harikalar yaratan Alex mi?, rakip defansların korkulu rüyası Mehmet Yıldız mı?

Bu maç ligim kaderini değiştirecek kadar önemli. 43 Puanlı Sivasspor yenerse, Fenerbahçe'yi 5 puan gerisinie atacak ve Galatasaray'a bilenecek. Fenerbahçe yenerse bu işi size bırakmam diyecek.

Eksi 5 derecede oynanacak bu maçta ayakta kalan taraf kim oalcak peki?

SİVASSPOR MU?

FENERBAHÇE Mİ?

[url]http://www.haber7.com/poll.php?poll_id=75[/url]

İki takımın bu zamana kadar oynadığı maçlar:

Bugüne kadar iki ekip arasında oynanan 5 maçın 3’ünden Fenerbahçe galip ayrılırken, 2’si beraberlikle sonuçlandı.

2005-2006 sezonunun ilk yarısında Sivas’ta oynanan maçtan 3-2, aynı sezonun ikinci yarısındaki İstanbul’da oynanan rövanştan da 3-0 galip ayrılmayı başaran Fenerbahçe, bu sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmada da rakibini 1-0 yenmeyi başarmıştı. Geçen sezon Sivas’ta oynanan karşılaşma 1-1, İstanbul’da oynanan maç ise 2-2 sonuçlanmıştı.

Şu ana kadar kullanılan oylarda müthiş bir rekabet yaşanıyor.

FenerbahceSK 26.01.2008 16:16

Ne oldum değil ne olucam demeli... 2-3 sene sonra burada yazılanları yazacaksanız o zaman rakibimizsiniz fakat 2-3 sene sonra küme duserseniz o zaman gerekli konusmalar yapılır... Herkes tarafından sevilen bir takımın taraftarı kendini bu kadar toz pembe bir rüyada gormesin..Dostca bir mücadele olsun , iyi olan kazansın..

alem_halil 26.01.2008 16:23

gardaş tozpembe diyon senin fb şanpiyonlar liginin 2 tura çıktığı zaman sen kupalı alır diye düşünmedinmi...
tabiki dostane maç olacak sen hayal kurmadan yaşasana..

izmirliyigido 26.01.2008 16:24

[QUOTE=FenerbahceSK;309215]Ne oldum değil ne olucam demeli... 2-3 sene sonra burada yazılanları yazacaksanız o zaman rakibimizsiniz fakat 2-3 sene sonra küme duserseniz o zaman gerekli konusmalar yapılır... Herkes tarafından sevilen bir takımın taraftarı kendini bu kadar toz pembe bir rüyada gormesin..Dostca bir mücadele olsun , iyi olan kazansın..[/QUOTE]

Bizim Sivas'ta bir laf vardır. "Doğmadan bebeğe don biçilmez" Bunu anlayan anlar. Sende bugünü yaşamadan bizim adımıza 2-3 sene sonra küme düşerseniz diye hüküm veremezsiniz. Ya sizde 2-3 sene sonra 12-13 yıl önceki gibi rezil olursan sen burada yazabilecekmisin? Biz kendimizi toz pembe rüyada görmüyoruz. Umutlarımızla yaşıyoruz ve ŞAMPİYONLUĞU çok istiyoruz.

Fenerbahçe ile aramızda her zaman gönül bağı, sevgi seli vardır. Fenerbahçe'yi Sivas'ta seven ve tutan çoktur. Ama bu sefer işin rengi başka. Bize bu fırsat herzaman gelmez. Ama siz her sene şampiyonluğa oynarsınız ve inşallah olursunuzda. Biz bu fırsatı kaçırmak istemiyoruz. Dostça karşılayacağız, sizi yeneceğiz ve dostça göndereceğiz. Tüm dünya bu maça odaklandı, güzel bir maç olsun. Her iki takımada başarılar.

İzmir'den sevgiler...

.

GuNaY 26.01.2008 16:24

[QUOTE=FenerbahceSK;309215]Ne oldum değil ne olucam demeli... 2-3 sene sonra burada yazılanları yazacaksanız o zaman rakibimizsiniz fakat 2-3 sene sonra küme duserseniz o zaman gerekli konusmalar yapılır... Herkes tarafından sevilen bir takımın taraftarı kendini bu kadar toz pembe bir rüyada gormesin..Dostca bir mücadele olsun , iyi olan kazansın..[/QUOTE]

[B]Su anda dünyayı toz pembe görmemek için bana bir sebep gösterebilir misin?[/B]

Yigido_Burak 26.01.2008 16:33

[B]İnş.Feneri Eli ßoş Gönderecegiz..! burdan ßana Göre ßu Mac Her Seyi ßelirleyecek.Alırsak Macı Ki ßüyük İhtimalle Alacagız.Sampiyonluk Yolunda Boy Göstermis oLarak Daha ßir iddalı oLacagız..Şampiyonluk Tabiki Sivasıma Yakışır..![/B]

GencFenerli1907 26.01.2008 16:35

Sivasa basarilar :) , taraftarinizin guzel goruntuler olusturacagindan eminim. Ben gecen sene Sivasspor un nasil top oynadigini gorunce anlamistim zaten bu takimda is var diye. Benim cok sevdigim eski Fenerbahcemizin oyuncusu "asker Bulentin" sizin teknik direktorunuz olmasi benim icin ayri bir gurur verici seydir. Umarim Bulent ile iyi seyler yaparsiniz... coook basarilar.

Yarinki mac hakkinda fazla konusmak istemiyorum, belki bakacak zamanim olmaz, ama Fenerbahce benim herseyimdir, yensede yenilsede... Onun icin pekte farketmez, yeterki formanin hakkini versinler oyuncular...bu eskiden pek olmazdi simdi fena degil takim allaha sukur.

alem_halil 26.01.2008 16:43

fenerbahçe sivasspora yenilse hiç bişey kaybetmez gider bjk yı gs yı ts yi yener telafi eder bunun için fazla büyütülmesin...
ayrıca arkdaşlar buraya hatırlarmısınız ts li bikaç kendini bilmeyen taraftarlar gelmişti onlarıda arkalarına bakmadan daha uğramaz oldular...

GencFenerli1907 26.01.2008 16:53

[QUOTE=alem_halil;309231]fenerbahçe sivasspora yenilse hiç bişey kaybetmez gider bjk yı gs yı ts yi yener telafi eder bunun için fazla büyütülmesin...
ayrıca arkdaşlar buraya hatırlarmısınız ts li bikaç kendini bilmeyen taraftarlar gelmişti onlarıda arkalarına bakmadan daha uğramaz oldular...[/QUOTE]

Yok yok buyutulsun... buyutulmez ise macin bir anlami olmaz. Sivassporun da FenerBahceninde bu galibiyete ihtiyaci var. Biz tabii ki yine gs yi bjk yi, ts yi filan yeneriz ama onlarda artik bu sene pek is yok :D

Yiğiter 26.01.2008 17:02

istanbullu olmayıp fenerbahçeli olanları muhatab alamıyoruz maalesef..ama yok has istanbulluysan buyur ...

Yiğiter 26.01.2008 17:19

-->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları

[B]"Sivasspor başarılarının tesadüf olmadığını ispatlamak ve zirvede yerini korumak için zorlu rakibi Fenerbahçe’ye karşı ter dökecek.""[/B]

internetsporun çok akıllı ,moron olmayan yazarı böyle buyurmuş..

bahadır erdem 26.01.2008 17:24

[B][COLOR="Blue"]BERABERLİĞE OYNUYORMUŞ GİBİ YAPIP DARBEYİ İNDİRMELİYİZ.[/COLOR][/B]

GencFenerli1907 26.01.2008 17:52

[QUOTE=bahadır erdem;309252][B][COLOR="Blue"]BERABERLİĞE OYNUYORMUŞ GİBİ YAPIP DARBEYİ İNDİRMELİYİZ.[/COLOR][/B][/QUOTE]

:D:rolleyes: fener beraberlik icin gelmiyor ki.. fener eski fener degil abi :) o gunler bitti artik;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:40.