![]() |
Cevap: Sivasspor'da Gekas sesleri
[QUOTE=akifesk;787825]yönetim her gün çıkan balon haberlerı yalanlacak degıl dımı.. niye inat edıyosun doğru degıl bu haber sende bılıyrsun..[/QUOTE]
belki doğrudur belki yanlıştır orasını bilemem buraya bir fanatiğin iddaa sını paylaştım ve İmzalar atılmadan veya yönetim rıza hoca anlaştık demeden burda transfer haberi yayınlara aynı tutum ve yorumlarınla karşı çıkman dileğiyle...iyi geceler adamı forumdan soğutuyosunuz |
[QUOTE=babapiton;787828]belki doğrudur belki yanlıştır orasını bilemem buraya bir fanatiğin iddaa sını paylaştım ve İmzalar atılmadan veya yönetim rıza hoca anlaştık demeden burda transfer haberi yayınlara aynı tutum ve yorumlarınla karşı çıkman dileğiyle...iyi geceler adamı forumdan soğutuyosunuz[/QUOTE]
birader sana denk geldı belkı k bkma. ama bende en doğru haberı öğrenmek için buraya bakıyorum fanatıkten kopyala yapıştırları görunce yalancı medyanın sıtelerınden farksız oluyor burasıda. iyi geceler. |
herkes duydugunu gordugunu yaymarsa daha iyi olur bence piyasada neler oluyor neler bitiyor bu camiadanda izleyebiliriz .
|
[QUOTE=tavarih;787801]Fanatik'in resmi sayfası değil. Yanlış haber büyük ihtimalle.[/QUOTE]
Ahaha seninki de laf resmi sayfası olsa ne olur bu fanatik ülkeye kimleri getirdi valla getirdikleriyle bir takım kursa şampiyonlar liginin gediklisi olurdu bu gazete. |
[B][QUOTE=babapiton;787828]belki doğrudur belki yanlıştır orasını bilemem buraya bir fanatiğin iddaa sını paylaştım ve İmzalar atılmadan veya yönetim rıza hoca anlaştık demeden burda transfer haberi yayınlara aynı tutum ve yorumlarınla karşı çıkman dileğiyle...iyi geceler adamı forumdan soğutuyosunuz[/QUOTE]
kardeş eğer burda lafın banaysa biliyorsun kesin olmadan transfer haberi yazmıyorum....yalnız bu defa mesajla bana duyduğun isimleri ısrarla yaz diyenler olduğu için çeşitli isimler yazdım ama bunların duyum olduğunu da belirttim..NİCULAE konusunda ise yüzde 90 bizde demiştim sadece parasal ve ailevi bazı konular var demişitm...Eğer ki son anda bu transferde olumsuz birşey olduysa onu da öğrenir ve yazarım...Bundan da gocunmam ve utanmam sonuçta ben en kesin bilgiyi burdaki arkadaşlara ulaştırma derdindeyim...[/B] |
bos verin gekasi ya bence isimize yaramaz isimize yaricani dusundugum bir oyuncu var oda cok zor bence trabzonda oynayan adrian cok isimize yarar trabzonda cok sans bulamiyor keske alabilsek
|
Sivasspor Gekas Ve Junior' un Peşinde
Sivasspor'da Gekas sesleri
Golcü arayışlarını sürdüren Sivasspor bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında transfer olduğu Samsunspor’da 11 maçta 8 gol atan Gekas’ı gündemine aldı. Bonservisi elinde olan Yunan golcünün menaceriyle temasa geçen Yiğidolar’ın, bu transferde kısa sürede mutlu sona ulaşmayı planlıyor. Bu arada Sivasspor’un, Panathianikos’ta forma giyen orta saha oyuncusu Simao Mate Junior için de Yunan ekibinin kapısını çaldığı öğrenildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın bu transferle bizzat kendisinin ilgilendiği belirtildi |
Cevap: Sİvasspor Gekas Ve Junior' un Peşinde
Hayirli ugurlu olur insallah bakalim balon haber mi dogru mu
|
Kaynak neresi kardeşim bomba mi değil mi anlayalım...
|
Cevap: Sivasspor Gekas Ve Junior' un Peşinde
bilmiyorum gekas yararlı olur mu, yaşı bayağı var.
|
[QUOTE=Burak Çimen;787850]Kaynak neresi kardeşim bomba mi değil mi anlayalım...[/QUOTE]
[B]Kaynağı nihayet buldum Fanatik.:)[/B] [url]http://www.fanatik.com.tr/Sivassporda-Gekas-sesleri_3_Detail_246_263334.htm[/url] |
[b]bayağı bilgi kirliliği oluştu medyada bahsi gecen oyuncunun maliyeti 4 milyon € sivas oparayı ölse vermez formayı takıp imza atana kadar hiç bir transfere inanmamak lazım [/b]
|
HELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLL OLSUN.!! (doğruysa :))
|
Junior'u Bursa da istiyormuş,hayırlısı bakalım.
|
sivasspor forvet de top tutamayan oyuncu olmadigi zaman büyük sikintilar cekiyor mehmet yildiz ve eneramo da oldugu gibi ilk önce bunu halledelim orta sahaya üst düzey defansif oyuncu alinmali
|
Ya napıcaz gekası alıp onun yerine genç oyunculara yönelmeliyiz..
|
ne guzel hergun transfer haberi var,heyecanla sonucunu beklıyoruz
|
*** bu adam gool makinasıdır. alınılırsa süpe olur, her mevkiye tecrübeli adam gerekir derim..
|
[QUOTE=eyupk;787854]bilmiyorum gekas yararlı olur mu, yaşı bayağı var.[/QUOTE]
muhammed ali bizde 36 yaşına kadar taş gibi oynadı hiç farketmez bu tip adamlar kendilerine iyi bakıyorlar. alex de 36 yaşında ama adam hala leblebi gibi gol atıyo her ne kadar kıyaslamak doğru olmasa da |
slm arkadaşlar antalyada 14 fotbolcu serbest bunlardan eski oyuncumuz MUSA yı alalım derim bizde her zaman iş yapar gs den mehmet battal,ali zutuni,çağlar,gekas her zaman bize faydalı olur alırsak birde samsunlu ekingo muhteşem işler yapar.
|
Gekas mı? Yok artık... Kaleyede Lehmann :) Veteran takımı mı kuruyoruz.
|
Gekas alinirsa süper olur tecrübeli bir forvet ama simao defansif orta saha o pozisyonda kadir,kivanc,doga,mehmet nas var onun yerine chumbinho alinsa daha iyi olur :D
|
inşallah gekas gelir hemen formasını alırım...
|
[QUOTE=DOGU_BEY;787837][B]
kardeş eğer burda lafın banaysa biliyorsun kesin olmadan transfer haberi yazmıyorum....yalnız bu defa mesajla bana duyduğun isimleri ısrarla yaz diyenler olduğu için çeşitli isimler yazdım ama bunların duyum olduğunu da belirttim..NİCULAE konusunda ise yüzde 90 bizde demiştim sadece parasal ve ailevi bazı konular var demişitm...Eğer ki son anda bu transferde olumsuz birşey olduysa onu da öğrenir ve yazarım...Bundan da gocunmam ve utanmam sonuçta ben en kesin bilgiyi burdaki arkadaşlara ulaştırma derdindeyim...[/B][/QUOTE] DoguBey aklımın ucundan bile geçmedin bu sayfada yazdığım tüm yorumları okursan anlarsın arkadaş bu yazıları bilgi kirliliği olarak görüyor da...sen yanlış anlama |
Eger ki 30 yas uzeri tecrubeli bi sanrafor alinacaksa bu gekas olabilir ama gekas tan enaramo gibi top tutmasini beklemek hayalcilik olur o gol atar ama pek mucadele etmez onun icin top tutacak bi takiminin olmasi gerekir o da bizde yok biz hizli cikan bi takimiz ha ole basarili olunmaz mi evet bazi takimlara fark bile atarz ama maclarin genelinde top rakipte olur ve oyun hep bizim sahamizda oynanir. Örnek olarak enaramonun olmadigi maclari gosterebiliriz
orta sahayi hizli gecen takimlar icin ilerde top tutacak bi forvet sart bence |
Sivasspor Gekas'ı ne yapacak;kaç yıl oynatacak..Pili bitmiş sadece para kazanmayı düşünen,emeklişliğe hazırlanan bir oyuncu...Gekas bundan 3-4 sene önce olsaydı kimse itiraz edemezdi..Ama ya şimdi..Top tutan da bir oyuncu değil..Bize Enaramo,M. yıldız gibi sırtı kaleye dönük oynayabilen ,pres yapma özelliği olan bir santrafor lazım...Ayrıca Gekas ın son oynadığı 2 takım olanE. Frankfurt ve Samsunspor ..İkisi de küme düştü..Bize Gekas değil ondan daha iyi bir oyuncu lazım..Kaleye sırtı dönük bir oyuncu alınır;yanına da Gekas alınırsa o zaman kimse bir şey diyemez...Bence Gekas ın bonservissiz olması sivassporun iştahını kapartıyor..Unutmamalı ki Gekas çok çabuk sakatlanan da bir oyuncu;geçen yıl son maçların çoğunda sakalık sorunu nedeniyle de oynayamadı..Sivasspor alt sıralarla orta sıraları hedefliyorsa Gekas iyi bir seçim;zieveyi hedefleyen bir takımın santraforu Gekas olamaz...
|
fanatikin haberinin yarısı yalan
|
Umarım her zaman olduğu gibi Fanatik 'in uydurduğu bir haberdir. İsterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun yine de Sivasspor 'da bir yunan görmek istemem...
|
[QUOTE=okyay58;787905]Umarım her zaman olduğu gibi Fanatik 'in uydurduğu bir haberdir. İsterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun yine de Sivasspor 'da bir yunan görmek istemem...[/QUOTE]
Arkadasim Yunanlari belki sevmiyebilirsin ama sonu söylemek istiyorum ben Futbolda ırkçılıga karsiyim sonucte en nefret ettigin israil den de oyuncumuz vardi Balili diye! O oyuncuyuda cok sevdigin birisiydi, ama teroristlere-ve israil- ABD ye tabiki karsiyiz onlarin cirkin islerine! |
Simao Mate JUNİOR 'un piyasa değeri: 9.500.000 TL
GEKAS ın piyasa değeri: 4.800.000 TL |
Lütfen gekası alalım artık netleşsin şu transferler :(
|
O YUNAN GEÇEN SEZON GÖĞSÜNDE AYYILDIZ VE ATATÜRK ARMASI TAŞIDI,HİÇ DE GOCUNMADI.BİR YUNAN DA BİR YUNANIN GÖĞSÜNDE ATATÜRK VE TÜRK BAYRAĞI TAŞIMASINI İSTEMEZ HERHALDE.AMA BU SPOR SPORDA IRKÇILIĞA VE SAVAŞA YER YOK.GEKAS ÇOK HIZLI VE İYİ BİR GOLCÜ İNŞALLAH ALINIR.
|
gekas gelirse gol sorunumuz kalmaz junior nasıl bi oyuncu acaba
|
Sivas gibi bir yere gelirmi onlar Sivasspor aslinda 2 ligte oynamali kimse gelmez buraya bos bosuna 1 ligteyiz
|
[QUOTE=sivaslikardes58;787937]Sivas gibi bir yere gelirmi onlar Sivasspor aslinda 2 ligte oynamali kimse gelmez buraya bos bosuna 1 ligteyiz[/QUOTE]
Sana gülerim başka da bir şey demem nereliysen git kendi saçmalığını orda yap. Sivas lıysan da Sivas ın adını senin adınla lekelemeyelim neyse ..... |
Gekas transferi faydalı olur bitirici bir forvet düşmemeye oynaya takımda bile 11 maç 8 gol fenere de hat tricği var onu sayma 5 gol yine de fena değil.;)
|
[QUOTE=sivaslikardes58;787937]Sivas gibi bir yere gelirmi onlar Sivasspor aslinda 2 ligte oynamali kimse gelmez buraya bos bosuna 1 ligteyiz[/QUOTE]
sen nası sivaslısın git kütüğünü değiştir şehirde terket .....!!! böyle adamlar yüzünden şehir sahipsiz işte |
gekas'a yasli diyenler lutfen golf'a baslasin
ayrica gekas olursa çok sevinirim ama kesin trabzon veya kayseri gibi gicik bir takima gider o yuzden hazirlayin kendinizi :D |
Bonservisi elinde ve bitirici bir forvet ayrıca ayağında top da tutabiliyor. Tek dezavantajı yaşı onun dışında iyi bi transfer olur.
|
Bu nasıl bir uslup bu nasıl bir dusunce tarzı bende seni çözemedim ki sana yazıklar olsun tamam mı destekleme kardeş sen Sivas'ı sen bunları kendi şehrin için söyledinya gerçekten yazık ya inanamıyorum neyi var kardeşim Sivas'ın tamam bazı kötü yönleri var bunların burda yeri yok lakin senin düşüncen çok yalnış kınıyorum senin gibi birisini.... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:24. |