SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transferde son durum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35281)

58_SEMİH_58 19.05.2012 21:44

Cevap: Transfer 2012

[B]Mersinli bir taraftarın Erhan Güven transferine yorumu;[/B]

[B]-Erhan Güven'i alan Sivasspor'dan Allah razı olsun.[/B]

etzel1967 19.05.2012 22:24

doğa kaya için de antalyaspor sitesinde benzer yorumlar var...nihayet kurtulduk felan demişler...hadi başkasının dedikleri mühim değil de bir de bizim gördüklerimiz var...bu iki futbolcunun da sivasspora katkı sağlayacaklarını düşünmüyorum...sedat yeşilkaya, ersen martin, saido transferlerini hatırlatıyor...inşallah vazgeçilir...

eyuphulagu 19.05.2012 22:31

Ben olsam Nicelau ya fazla bel bağlamam..Çünkü 2-3 sene önce Bursaspor a transferi söz konusuymuş ama tam gelecekken birden bire vazgeçmiş..Bu haberi Bursaspor.Net ten size aktarıyorum:..................................................NİCULAE ŞOK ETTİ
Her konuda anlaşmaya varıldığı, uçak biletinin bile alındığı, dün için imzaya geleceği açıklanan Rumen santrfor Marius Niculae`nin İskoçya`dan teklif aldığını belirtip düşünmek için iki gün süre istediğini söylemesiyle bu oyuncudan da vazgeçildiği açıklandı. Kaynak:Bursaspor.Net..Onlarda Bursa Olay gazetesinden almışlar..Yorum sizin..

B.DUMANLI 19.05.2012 22:34

Doga Kaya ve Erhan Güven transferleri siradan transferler.Bilhassa Doga Antalyaspor´da devamli yedek kalmis bir oyuncu,Erhan ise Sivasspor´da ne yapar büyük bir soru isareti.

akkara58 20.05.2012 09:49

doğa 3 maç sallanır 4.maçtan sonra ritm tutar arkadaşlarr doğaya ben kefilim ama erhanı bilmem izlemedim tarzını bilmiyrum

58akif34 20.05.2012 12:46

İki yil once ermani satsalar sivas taraftari bas belasinfan kurtulduk derdi elimizde riza calimbay gibi bir cevher varsa kimin nasil oynayacagi balli olmaz ben erhanin da dpganin da iyi isler yapacagini ve o yorumlari yazanlarin teknik direktorlerine nasil kizacagini biliyorum

ozledımeskıyı 20.05.2012 13:06

Doğubey siteye bir giriyor pir giriyor isimsiz habersiz lig adı vermeden gelmiyyor keşke haberleri alıştıra alıştıra verse isim tahmin etmekten beynimiz bulandı :D

ozledımeskıyı 20.05.2012 13:09

[QUOTE=akkara58;787444]doğa 3 maç sallanır 4.maçtan sonra ritm tutar arkadaşlarr doğaya ben kefilim ama erhanı bilmem izlemedim tarzını bilmiyrum[/QUOTE]

Ben sana tarzını söylüyüm (TEM) gibi :)

özgür85 20.05.2012 13:16

ARKADASLAR BU SEZON BANK ASYA DUSEN SAMSUNSPORUN BIR YILDIZI VAR ONU ALSAK YARARLI OLURMU ADEM ALKASI

burak58as553 20.05.2012 14:36

[B]Sivasspor'un Küme düşen
Manisaspordan Yiğit İncedemir ile
ilgilendiği iddia ediliyor.[/B]

Şahsen ben Yiğit'i istemem.Neden?Çünkü her macta sarı kart görüyor.Ligin en fazla kart gören oyuncusu.Zaten Cihan gibi her macta kırmızı kart görme olasılığı yüksek olan bir futbolcu bize yetiyor eğer bir de Yiğit gelirse sezonun 3-4 macını 9 kişiyle kapatırız valla..

citothehan58 20.05.2012 14:44

Eneramo gümüs kadro 11 e ve Erman bronz kadro 11 e secildi

[img]http://4.bp.blogspot.com/-LGd2ZZXIGPI/T7JZ4XRF3II/AAAAAAAAEmk/qTPNUD-ER9Y/s1600/gümüşkadro.jpg[/img]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-jbOjvUt041M/T7JaF5fzYOI/AAAAAAAAEms/3cbo9i7P6IQ/s1600/bronzkadro.jpg[/img]

keko 58 20.05.2012 16:52

[QUOTE=DOGU_BEY;787404][B]Avrupa şampiyonasında iyi performans gösteriri ve talipleri çıkarsa Kamil Grosickinin de staılabileceği yönünde bilgiler aldım...Kamilin biizmle sanırım 3 sene sözleşmesi var...Eğer çok iyi bir teklif gelirse satılabilir...[/B][/QUOTE]

[B]satabilir mi :confused: bu ne is yaaaa anlamadim gitti :confused:

eger Kamile satarsa gelcekten Yönetim bu isler BILMIYOR!!!!

böyle bi adam satar mi yaaa bu is hep Para degil!!!![/B]

Casanova Rasit 20.05.2012 18:17

Arkadaslar bu oyuncu Sivas icin cok uygun:
[B]Aluísio Chaves Ribeiro Moraes Júnior[/B]
Bulgaristan da oynuyor ve 23 macda 16 gol ve 8 asist.
bunu alalim!!

Vede Breziali, yani bir Jardel tarzinda oyuncu.
ayni gs 2000 ne döneceyiz romanyali niculae brezilyali aluisio.

Bir de sag kanata birini bulsak...

eyupk 20.05.2012 18:45

[QUOTE=58_SEMİH_58;787406][B]Mersinli bir taraftarın Erhan Güven transferine yorumu;[/B]

[B]-Erhan Güven'i alan Sivasspor'dan Allah razı olsun.[/B][/QUOTE]
karşıyakadanda kıvançı aldıgımızda karşıyakalılar oh çekmişti, ama kıvanç kendini gösterdi sivasta. anlıycağın bir futbolcu bir takımda başarısız oldu diye başka takımda da başarısız olcak diye bişey yok.

58YIGIDO58 20.05.2012 18:53

[QUOTE=DOGU_BEY;785465][B]• Sezon sonu takımdan 5 veya 6 oyuncunun ayrılması söz konusu...

• Forvet için izlenilen 5-6 isim var ve özellikle 2 isimde yoğunlaşıldı...

• Korcan sezon sonu takımdan ayrılabilir...

• Ortasaha için de yabancı oyuncular izleniyor, alternatif birçok isim var...

• Gurbetçi oyunculardan takip edilenler var...

• Eneramo artık gitti diyebiliriz....Fransadan istendiğini duymuştum ama şu anki bilgiler yurtiçinden bir takıma da gidebilir...Özellikle de Bursapor veya Antalyaspor...

• Kaleci Senecky bize kiralık gelmiş, satın alma opsiyonlu...Sezon sonu o da gidiyor...

• Rada-Sandro- Atilla- Burçağ - gitme ihtimali çok yüksek oyuncular..

• Sağ bek mevkii için arayışlar var, sanırım öncelik yerli isimlerde...

• Maicon Oliviera hakkında ne bir girişim ne de somut bir gelişme olduğu yönünde bilgi almadım...

Dogu bey daha acik bilgi verebilirmisin yeni yapilacak yabanci alternatifler hakkinda sagol yigido ?

DOGU_BEY 21.05.2012 00:08

[B]Yunan liginde takip edilen ve girişimde bulunulan 2 ya da 3 isim duyumunu aldım ve bunları sırasıyla yazıyorum..Yalnız bunlar kesin değil, ısrarla bazı arkadaşlar özelden kesin olmasa bile duyduğunu yaz dediği için yazıyorum:

•Chumbinho :Levadiakos takımında kiralık oynamış bu sezon...Asıl takımı Olympiakos... Brezilyalı,25 yaşında, 10 numara pozisyonunda oynuyor, her iki ayağını da kullanbiliyor...2014'e kadar sözleşmesi var...Kiralık veya bonsvervisiyle alınabilir...

•Rogério : Asteras Tripolis takımında oynamış...Sözleşmesi bu sene bitmiş..27 yaşında,Brezilyalı 10 numara pozisyonunda...Sağ ayaklı...

•Cleyton: Panathinakos takımında oynuyor, sözleşmesi bitmiş...29 yaşında 10 numara pozisyonunda...Her iki ayağını kullanabiliyor...

not: bu isimler sadece duyum ve bunlardan en güçlüsü Chumbinho...Rıza hoca ortasahanın ortasına yani oyun kurucu mevkine mutlaka bir adam alacak...[/B]

DOGU_BEY 21.05.2012 00:30

[B]Doğa ve Erhan transferleri daha netlik kazanmadı, bunlardan Doğanın gelme ihtimali daha yüksek...Abdülkadir ise büyük ölçüde Sivassporda, iş imzalara kaldı...[/B]

Divriği58 21.05.2012 01:02

[QUOTE=DOGU_BEY;787616][B]Yunan liginde takip edilen ve girişimde bulunulan 2 ya da 3 isim duyumunu aldım ve bunları sırasıyla yazıyorum..Yalnız bunlar kesin değil, ısrarla bazı arkadaşlar özelden kesin olmasa bile duyduğunu yaz dediği için yazıyorum:

•Chumbinho :Levadiakos takımında kiralık oynamış bu sezon...Asıl takımı Olympiakos... Brezilyalı,25 yaşında, 10 numara pozisyonunda oynuyor, her iki ayağını da kullanbiliyor...2014'e kadar sözleşmesi var...Kiralık veya bonsvervisiyle alınabilir...

•Rogério : Asteras Tripolis takımında oynamış...Sözleşmesi bu sene bitmiş..27 yaşında,Brezilyalı 10 numara pozisyonunda...Sağ ayaklı...

•Cleyton: Panathinakos takımında oynuyor, sözleşmesi bitmiş...29 yaşında 10 numara pozisyonunda...Her iki ayağını kullanabiliyor...

not: bu isimler sadece duyum ve bunlardan en güçlüsü Chumbinho...Rıza hoca ortasahanın ortasına yani oyun kurucu mevkine mutlaka bir adam alacak...[/B][/QUOTE]
[B]Sağolasın Gardaş !! gözlerınde öperım[/B]

58hsn58 21.05.2012 09:49

tskler dogubey, emegine saglik, insallah ise yarar oyuncular alinir... orta sahaya 10 nr oyuncu alinmasi cok guzel bir haber, hayirlisi olsun...

PETKOVİC 21.05.2012 09:52

Boludan Ferhat Kiraz 23 yaşında bank asyada yanılmıyosam 16 gol 8 asist civarı bişeyler yaptı

Respect58 21.05.2012 10:38

[B]Chumbinho

33 maç 10 Gol 11 Asist

Transfermarktdaki değeri 1 Milyon Euro.Alınmayacak oyuncu değil.İstatistiği ve yaşıda iyi.[/B]

HALIL 21.05.2012 17:06

tesskeurler dogubey insallah abdulkadir doga marius ve chumbinho transferleri gerçeklersir

SivassporunSesi 21.05.2012 17:28

[QUOTE=DOGU_BEY;787616][B]Yunan liginde takip edilen ve girişimde bulunulan 2 ya da 3 isim duyumunu aldım ve bunları sırasıyla yazıyorum..Yalnız bunlar kesin değil, ısrarla bazı arkadaşlar özelden kesin olmasa bile duyduğunu yaz dediği için yazıyorum:

not: bu isimler sadece duyum ve bunlardan en güçlüsü Chumbinho...Rıza hoca ortasahanın ortasına yani oyun kurucu mevkine mutlaka bir adam alacak...[/B][/QUOTE]

Israr eden bendim.Allah senden razı olsun.Sen olmasan taraftarın hali haraptı.

Azazil 21.05.2012 19:50

Auxerre'de oynayan 28 yaşındaki, sağ ve sol bek olarak da oynayabilen defansif orta saha oyuncusu Polonyalı Dariusz Dudka. Sözleşmesi haziran sonunda bitiyor ve Auxerre küme düştü. Bence orta sahada Kadir'in yükünü azaltabilecek iyi bir oyuncu. Kamil Grosicki nin de milli takımdan arkadaşı olması da bir avantaj.

[url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/dudka/profil/spieler_24502.html[/url]

Azazil 21.05.2012 19:54

[QUOTE=Azazil;787737]Auxerre'de oynayan 28 yaşındaki, sağ ve sol bek olarak da oynayabilen defansif orta saha oyuncusu Polonyalı Dariusz Dudka. Sözleşmesi haziran sonunda bitiyor ve Auxerre küme düştü. Bence orta sahada Kadir'in yükünü azaltabilecek iyi bir oyuncu. Kamil Grosicki nin de milli takımdan arkadaşı olması da bir avantaj.

[url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/dudka/profil/spieler_24502.html[/url][/QUOTE]

Burda da oyuncuya dikkat çekilmiş;

[url]http://surprizgolcu.blogspot.com/2012/05/kume-dusmemesi-gerekenler-dariusz-dudka.html[/url]

babapiton 21.05.2012 21:38

[QUOTE=Azazil;787737]Auxerre'de oynayan 28 yaşındaki, sağ ve sol bek olarak da oynayabilen defansif orta saha oyuncusu Polonyalı Dariusz Dudka. Sözleşmesi haziran sonunda bitiyor ve Auxerre küme düştü. Bence orta sahada Kadir'in yükünü azaltabilecek iyi bir oyuncu. Kamil Grosicki nin de milli takımdan arkadaşı olması da bir avantaj.

[url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/dudka/profil/spieler_24502.html[/url][/QUOTE]

Auxerre da tek oyuncu değil bir çok iyi oyuncu var özellikle Roy Contout çok iyi oyuncu hem sağ hem sol açık hemde forvet oynayabiliyor ve bonservisi elinde keşke alsak...

eyuphulagu 21.05.2012 21:59

Rogerio ve Cleyton bnece hikaye;kariyerleri de yok kendileri de...Rogerio sıradan bir oyuncu..Cleyton ise unun eleğini duvara asmış bir oyuncu görünümü var..İki oyuncunun da bizim Sandro dan fazla bir özellikleri yok diye düşünüyorum..Ama Chumbinho sanki bu 2 oyuncudan daha farklı daha teknik daha fazla özelliği olan bir oyuncu görünümü veriyor...Bu oyuncu bize sanki daha uyar diyorum..Ama yine de sahada görmeden bir şey doğru olmaz...Yalnız sadece bu oyunculara da takılmamak gerekiyoor..İnsan acaba dünyada saadece Yunanistan da mı 10 numara kaldı;bizim şartlarımıza uyacak başka ülkelerin oyuncuları yokmu diye düşünmüyor da değilimm..Mesela yıllar önce trabzonspor Brezilya 2. liginden Aurelio ve Da Silva adlı 2 oyuncuyu,Ankarasor,Wederson'u,Gençler Birliği Kona,Kushe,Moshaeu,,g.antep yine ,ismi duyulmamış Brezilyalı oyuncuları rahalıkla çok ucuz fiyatlara getirmişlerdi..Biz niye sadece Doğu Avrupa ,A Orta Avrupa pazarından oyuncu alıyoruz..Kolombiya,Uruguay,Brezilya,Şili,Meksika gibi ülkelerden de çok ucuza bonservis sorunu olmayan oyuncular rahalıkla alınabilir..Bu işi Avrupa'da Steau Bükreş,Ajax ,Dinamo Kiev,Shathar Donesk yapıyorsa Sivasspor niye yapamasın..Bence sadece bazı ülkelerde oyuncu aramak,bu pazarlara yönelmek bana inandırıcı gelmiyor..Gidin sorun bakalım JAJA yı Ukrayna Melalurg Donesk takımı kaça almış..Bunun örnekleri çok fazla ..Sivassporda dünyanın her tarafına skotlar gönderip ,belirlenen oyuncuları izleterek bu işi rahatlıkla yapabilir..Bunun son örneği de İstanbul B.Belediye..Bu takım Doka,Holman gibi kaliteli oyuncuları küçük takımlardan çok iyi izleterek çok cüzi fiyatlara almıştır..Sivassporda bu yolu izleyerek kendi bütçesine uygun ,iyi oyuncuları rahatlıkla transfer edebilir...

HALIL 21.05.2012 22:40

ee marius isi neoldu koçlar :)

nightmare58 22.05.2012 07:31

Sivasspor'umuzun sol bek ve sol açık mevkiilerinde oynayan Sakaryasporlu Şaban Özel ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor. Kaan'ın gönderileceğine dair haberler duyduk. Hayrettin Yerlikaya'nın da yaşlanmasından dolayı bu transferin olma ihtimali kuvvetli gibi geldi bana. Bir de Tatangalardan bir arkadaşta bu yönde duyum aldıklarını söyledi. Kaliteli bir oyuncuya benziyor. Hadi hayırlısı olsun. Bu linkte de bilgileri var buyrun:
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Şaban_Özel[/url]

akifesk 22.05.2012 08:48

1 Mayıs 2012) itibariyle netleşen transferler şöyle:

Isaac Promise - Ergün Teber - Lokman Gör - Hakan Arıkan(MP Antalyaspor): Promise Manisaspor'la sözleşmesi bitince fazla vakit harcamadı ve bonservis bedelsiz Antalyaspor'a transfer oldu. Sezon biter bitmez Gençlerbirliği'yle kontratını fesheden Ergün Teber de aynı yolu seyrederek Akdeniz'e ulaştı. Bir transfer haberi de Pendik'ten geldi. Bu sezon başı Pendikspor'un parlayan yıldızı Emrah Başsan'ı alan ve oldukça memnun kalan MP Antalyaspor şimdi de Pendik'in bu sezonki yıldızı Lokman Gör'ü bonservis bedeli ödeyerek transfer etti. Bonservisin 300-350 bin TL arasında olması bekleniyor. Son transfer kaleye geldi. Sezon sonu Mersin İdman Yurdu'ndan ayrılan Hakan Arıkan 2 yıl boyunca Antalyaspor'un kalesini koruyacak.

•Atilla Aybars Garhan(K. Karabükspor): Ankaragücü'nün parlayan isimlerinden Atilla sezonun bitmesini beklemeden bonservis bedeliyle transfer gerçekleştirdi. Karabükspor'un Ankaragücü'ne ödediği bonservis net olarak açıklanmadı ama şahsi duyumum 600-650 bin TL olduğu yönünde.
•Murat Erdoğan(Mersin İdman Yurdu): Bu sezonun başında futbolu bırakmaya karar verip ardından yoğun ısrarlar sonucu geri dönen Murat Erdoğan gösterdiği performansla bir transfer daha yapmayı başardı. Mersin, Manisaspor'la sözleşmesi biten Murat için bonservis ödemeyecek.
•Christian Riveros - Salih Dursun - Ömer Bayram(Kayserispor): Bu haber daha yeni geldi. Kayserispor 2011-2012'de kiralık oynattığı Paraguaylı ön libero Riveros'un bonservisini kulübü Sunderland'dan aldı. Kulüpten ne kadar bonservis ödendiğine dair bir açıklama henüz gelmedi. Son gelen haberler bonservisin 500 bin ile 1.5 milyon Avro arasında olduğu yönünde. Ayrıca NAC'dan Ömer Bayram ve Sakaryaspor'dan Salih Dursun ile sezon ortasından resmi sözleşme yapılmıştı.
•Nizamettin Çalışkan(Orduspor): Nizamettin güçlü bir orta saha oyuncusu. Oyunun savunma tarafında oldukça iyi, bunun yanında hücumda da fena sayılmaz. Almanya altyapılı futbolcu, Manisaspor'la sözleşmesini bitirerek Orduspor'a geldi.
İddialar:

Uğur İnceman - MP Antalyaspor'la sözleşmesini bitiren Uğur'un Bursaspor'a geçeceği yazıyor.
Koray Arslan - Es Es'in sağ beki Koray'ın MP Antalyaspor'la görüştüğü söyleniyor. Onun da bonservis bedeli yok.
Nicolas Navarro - Cem Sultan - Ömer Hasan Şişmanoğlu - Nadir Çiftçi - Okan Alkan - Kayserispor'dan gönderildikleri söyleniyor.
Fatih Tekke - Orduspor'la yollarını ayırdığına dair ciddi iddialar var.
Ömer Ali Şahiner - İshak Çakmak - Bu iki Konya Şekerspor oyuncusunun K. Karabükspor kıskacında olduğu söyleniyor. Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın oyuncuları çok istediği yerel basına yansımış durumda.
Şener Özbayraklı - Bugsaş'ın 1990 doğumlu sağ beki Şener'in Beşiktaş'la anlaştığı söyleniyor. Haberi ilk geçen -tabii twitter hesabı gerçekse- twitter'ından Baki Mercimek oldu.
Serkan Yanık - Bucasporlu savunmacı, MİY hakkında her daim doğru bilgiler geçen Volkan Toslak'ın haberine göre Mersin'e getirilmiş ve transfer bitmeye çok yakın. Bunun yanında yine Toslak'a göre Manisasporlu ön libero Nizamettin'le de anlaşma an meselesi.
Aytaç Sulu - Joachim Mununga - İki futbolcunun sözleşmesi sürse de Gençlerbirliği kulübü yollarını ayırmak istiyor.

Gönderilenler:

Herve Tum - Ersen Martin - Emre Aygün - Mehmet Akgün - Gençlerbirliği'yle yolları ayrıldı.
Tobias Nickenig - Orduspor'dan ayrıldı.
Andre Moritz - Beto - C. Zurita - Hakan Bayraktar - İlhan Özbay - Erman Özgür - Hakan Arıkan - Hasan Üçüncü - Bu isimler kiralıklar dışında MİY'den ayrılan futbolcular.

ci58 22.05.2012 09:43

dogrumu bilmiyorum ama fotomac,fotospor gibi gazetelerde Sivas buna talip ne diyo,yazilan isimler sunlar : Birol Hikmet,Gökhan Zan :mad:,Burhan Eser Fanatikte Gekas ve Simao Mate Junior yaziyor... ben bunlardan tek burhan,gekas haberine inaniyorum

benozgurr 22.05.2012 11:15

[QUOTE=ci58;787881]dogrumu bilmiyorum ama fotomac,fotospor gibi gazetelerde Sivas buna talip ne diyo,yazilan isimler sunlar : Birol Hikmet,Gökhan Zan :mad:,Burhan Eser Fanatikte Gekas ve Simao Mate Junior yaziyor... ben bunlardan tek burhan,gekas haberine inaniyorum[/QUOTE] ya tutarsa deyip salliyorlar kardes

Morten58 22.05.2012 12:23

[QUOTE=ci58;787881]dogrumu bilmiyorum ama fotomac,fotospor gibi gazetelerde Sivas buna talip ne diyo,yazilan isimler sunlar : Birol Hikmet,Gökhan Zan :mad:,Burhan Eser Fanatikte Gekas ve Simao Mate Junior yaziyor... ben bunlardan tek burhan,gekas haberine inaniyorum[/QUOTE]

idda gibi birsey amaclari Para kazanmak - Fanatik ve Fotomac'in!

vatansivas 22.05.2012 12:33

kaynak :[url]http://www.sporexpres.com/saban-sivasspor-ilkay-nazilli-bel-ile-anlasti.html[/url] Sivasspor ,Sakaryaspor’un genç savunma oyuncusu Şaban Özel’in Süper Lig ekiplerinden Sivas Spor ile anlaştığı haberini SRT televizyonunda yayınlanan Sporyum programında yönetici Cavit Dereli açıkladı

SenSetik 22.05.2012 12:48

şaban özel'e geçen yıl beşiktaşta talip olmuş..genç ve gelecek vadeden bir futbolcu

citothehan58 22.05.2012 12:58

[img]http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2011/06/02/671x324/8324188304.jpg?80165683328[/img]
Sakaryaspor’un genç savunma oyuncusu Şaban Özel’in Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile anlaştığı haberini SRT televizyonunda yayınlanan Sporyum programında yönetici Cavit Dereli açıkladı. Şaban'a bilindiği üzere Beşiktaş kulübüde talipti. Şaban, A2 Milli Takımı'nın Lübnan ve Danimarka ile oynayacağı maçlarının kadrosuna da dahil edildi.

[url]http://www.sporexpres.com/​saban-sivasspor-ilkay-nazil​li-bel-ile-anlasti.html[/url]

GokhanTurna 22.05.2012 13:01

Kaan'ın yerine düşünülen bir transfer.

tavatir 22.05.2012 14:11

Milliyet Gazetesi'nde Gökhan Zan'a talip olduğumuz yazıyor ;

[url]http://spor.milliyet.com.tr/terim-in-gozden-cikardigi-isimlere-buyuk-ragbet/spor/spordetay/22.05.2012/1543602/default.htm[/url]

HALIL 22.05.2012 15:41

saban ozel iyi bir futbolcumu arkadaslar sizce ayrica gokhan zan transferine inanmiyorum

citothehan58 22.05.2012 15:57

sivasspor iyi transferler yapsin bakin o zaman seyirciler nasil yine geliyo stad nasil yine doluyor ayni burdaki gibi!
[img]http://www.fussball-tuerkei.de/tl_files/Fussball%20Tuerkei/theme/Stadion/Sivas%204%20September%20Stadion%2001.jpg[/img]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:42.