![]() |
Cevap: Akın'mı Petkoviç'mi?
[B]petkoviç daha önceki yıllarda kalemizi iyi savundu artık defansında faktorü olmuştur.
''Şimdi ise arkadaşların dediği gibi gelene geç diyor, ve gitmek istediği hakkındada bir çok kez yorumlar yazıldı. ...Gitsin ve yerini Akın'a bıraksın.[/B] |
her zaman dedım yine söylüyorum,tabikide petkoviç..ama kulaklarının cekılmesı sart,bı bezgınlık var adamda,gitmek ıstıyorsa versınler yol gıtsın,boyle devam ederse takıma ıyı bır kalecıde sart oldu zaten..
|
Bana görede her ikiside bu sene çook formsuz yeni bir kaleci şart gibi gözüküyor
|
YOLLA GİTSİN YEDEK BİLE OLMAZ BUNLARDAN ARTIK
|
[B]petkoviçi yollayıp yerine saglam kaleci almak lazım epey bir saçmalamaya başladı[/B]
|
[B]bence petkoviç çünkü akın büyük maçlarda daha fazla gol yiyor ve petkoviç den düşük performansı var[/B]
|
eğer akın sürekli oynarsa milli takımında vazgeçilmez kalecisi olur..
|
[QUOTE=crözkan58;582250][B]bence petkoviç çünkü akın büyük maçlarda daha fazla gol yiyor ve petkoviç den düşük performansı var[/B][/QUOTE]
Akın vardar her zaman oynadığı zaman önemli kurtarışlar yapar ama petkoviçin hiç böyle kurtarışalar yaptığını göremedik hep hata var petkoviçte.Bence Akın kaleyi devralması gerekiyor. |
kesinlikle akın akın akın,artık şans verilmeli-petkoviç yedigi bir çok golde yerinden bile kıpırdamıyor
|
Bencede Akın...........................................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:33. |