![]() |
Cevap: Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olma
ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM EĞER SİVASSPOR'UMUZ BÜYÜMEK GÜÇLENMEK, BİR HEDEF KOYARAK BUNA İLERLEMEK İSTİYOR İSE STADIN ADINI GELİR ELDE ETMEK İÇİN TABİKİDE SATMALI Kİ GELİR ELSİN BUGÜN BÜYÜK KLÜPLERİN GEREK AVRUPADA GEREK ÜLKEMİZDE STAD İSİMLERİNİ SATTIKLARI KRALADIKLARI GİBİ, TRÜBÜN İSİMLERİNİ BİLE SATIP PARAYA GELİRE ÇEVİRİRKEN BÖYLE BİR FIRSATI TEPMEK RED ETMEK OLMAZ OLMAMALI, BİR DÜŞÜNÜN ARKADAŞLAR;
ÜLKER ARENA YADA ÜLKER 4 EYLÜL STADYUMU TÜRK TELEKOM ARENA YADA TÜRK TELEKOM 4 EYLÜL STADYUMU KALE ARENA GİBİ ÖRNEKLER ÇOK ARKADAŞLAR AMA İLLAKİ 4 EYLÜL KALSIN DİYORSANIZ İSİM HAKKINI VERELİM KAZANCIMIA BAKALIM... |
Sivaslı olarak ben eski stadın yerine ulaşımı daha kolay olan bir yerde, eski yerindede olabilir ve en az 40.000 kişilik stad yapılmasını istiyorum. Çünkü Sivas ın konumu ve dinamikleri buna layık. Manifesto ile ilgili Sivaslı olarak yapacaklarımız varsa üzerimize ne düşecekse yapmaya hazırım. Sivas ın simgesi 4 Eylül dür siyasete malzeme yapmayalım lütfen. Ayrışma değil Sivas ın daha çok birleşmeye ihtiyacı var. Gurbetten Sivasıma sevgiler
|
sivasın gururu muhsin yazıcıoğlu olmalı hayatta iken yüzünü güldürmedigimiz,boynunu büktügümüz sivas aşıgı,kıymetini bilemedik bari ismini yaşatalım...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:11. |